רכב שייתן לאנ"ש יותר.
-
שלום לחברי הפורום הנכבד.
חשבתי על איזשהו רעיון כעין סוג של קבוצת רכישה של רכב (בעיקר ברכב חשמלי שם יש הרבה היצע וגמישות מצד היבואנים). הקאצ’ הוא שלקבוצת רכישה יש יתרון משמעותי שאתה יכול לבוא עם דרישות קצת יותר מרחיקות לכת. למשל, אני מאמין שיהיו יבואנים שיסכימו לעשות ‘מולטימדיה מקורית כשירה’ כשבאים בקבוצה גדולה, וזה בנוסף לתנאים עדיפים אחרים.
אז רציתי לשאול את גאוני הפורום ושועלי אנ"ש לדעתם מהם הדברים שייגרמו לציבור שלנו לבחור ברכב חשמלי ואני מדבר על משהו שייתן יותר, אולי אפילו יחודי כאמור.
@EBA @הכל-בעזרת-השם @מיישה @גיל @שלמה @Klonimoos @מאיר (אם ידועים לכם תותחים אחרים אשמח אם תתייגו גם אותם)
-
מ מאיר מחק נושא זה
-
מ מאיר שחזר נושא זה
-
שלום לחברי הפורום הנכבד.
חשבתי על איזשהו רעיון כעין סוג של קבוצת רכישה של רכב (בעיקר ברכב חשמלי שם יש הרבה היצע וגמישות מצד היבואנים). הקאצ’ הוא שלקבוצת רכישה יש יתרון משמעותי שאתה יכול לבוא עם דרישות קצת יותר מרחיקות לכת. למשל, אני מאמין שיהיו יבואנים שיסכימו לעשות ‘מולטימדיה מקורית כשירה’ כשבאים בקבוצה גדולה, וזה בנוסף לתנאים עדיפים אחרים.
אז רציתי לשאול את גאוני הפורום ושועלי אנ"ש לדעתם מהם הדברים שייגרמו לציבור שלנו לבחור ברכב חשמלי ואני מדבר על משהו שייתן יותר, אולי אפילו יחודי כאמור.
@EBA @הכל-בעזרת-השם @מיישה @גיל @שלמה @Klonimoos @מאיר (אם ידועים לכם תותחים אחרים אשמח אם תתייגו גם אותם)
-
שלום לחברי הפורום הנכבד.
@לחם-הפנים לדעתי רעיון מבורך.
רכב שכזה יצטרך להיות במחיר הוגן ושווה לכל כיס
אני מאמין שיהיה מדובר על רכב ממוצא אסייתי שם התחרות חזקה,
לדעתי רכב כזה שהלקוח יקבל שירות טוב ואחראי (אולי רכב חלופי בעת תקלה, או זמינות בשירות דרכים\פתרון תקלות מהיר)
דוגמא: מי שמכיר את השירות של חברת תמי4 לעומת שאר החברות שמוכרים מתקני מים לשתיה (מיניבר) יודע שהשירות והזמינות הם אלה שהופכים את החברה לנוחה ואמינה
ברמה כזו שלא מעט חרדים מעדיפים להשאר עם מכשיר כזה ולא לעבור למכשיר ‘שומר שבת’ של החברות האחרות -
שלום לחברי הפורום הנכבד.
@לחם-הפנים
א. לדעת שיש אבא ואמא לרכב ולא עוד סיני
ב. שירות אצל יבואן רישמי כמו יונדאי צמפיון טויוטה
ג. שיתאים לצרכי דת שצריך מרחב פנימי ל3 מושבי תינוק בלי רבית או רבית בהתר עסקה כשר לחומרה
ד. הסבר מדוייק מה החיסכון ואם יש כזה מול רכב טויוטה אבריכי רגיל בשוק
ה.נשבר לי היד אולי עוד אנשים יתנו משלהם -
@לחם-הפנים אולי זה
הכתבה על זה התפרסמה גם ביתד של יום שלישי בכותרת ראשית כמו שנכתב פה@נתן-0 כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
לחם-הפנים אולי זה
הכתבה על זה התפרסמה גם ביתד של יום שלישי בכותרת ראשית כמו שנכתב פהקשה לי להאמין שתלמידי החזו"א ישתמשו ברכבים חשמליים שיש בהם אינטרנט רגיל רח"ל.
אבל אם יהיה ‘מולטימדיה כשירה’ אולי זה יהיה להיט… אם כי קשה לי להאמין שיהיה יצרן שיעשה מולטימדיה יחודית לקהילה מסויימת, ו @לחם-הפנים אם תצליח לעשות את זה אז אתה גאון… (כ’'כ צריך לחשוב על פתרון שהרכב יוכל לעבור בעלות לגוי למשל שאינו מקפיד על סינון מהודר…)
-
@נתן-0 כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
לחם-הפנים אולי זה
הכתבה על זה התפרסמה גם ביתד של יום שלישי בכותרת ראשית כמו שנכתב פהקשה לי להאמין שתלמידי החזו"א ישתמשו ברכבים חשמליים שיש בהם אינטרנט רגיל רח"ל.
אבל אם יהיה ‘מולטימדיה כשירה’ אולי זה יהיה להיט… אם כי קשה לי להאמין שיהיה יצרן שיעשה מולטימדיה יחודית לקהילה מסויימת, ו @לחם-הפנים אם תצליח לעשות את זה אז אתה גאון… (כ’'כ צריך לחשוב על פתרון שהרכב יוכל לעבור בעלות לגוי למשל שאינו מקפיד על סינון מהודר…)
@מאיר כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
קשה לי להאמין שתלמידי החזו"א ישתמשו ברכבים חשמליים שיש בהם אינטרנט רגיל רח"ל.
לכל תלמיד החזו"א יש בבניין שכן חסיד או כיפה סרוגה או אברך ספרדי שלא צריך חשמל שבת אבל בשיתוף פעולה יחד השכן החזונישניק יקבל חשמל בשבת חינם והשכן המזרוכניק יקבל טעינה בשאר השבוע בחינם מהשכן החזואינשניק
ולך תדע אם זה לא יוליד חברותה וחזרה בתשובה שלימה ויביא את משיח צידקנו וכנפיים לכל אדם ולא צריך רכב סיני -
@לחם-הפנים
א. לדעת שיש אבא ואמא לרכב ולא עוד סיני
ב. שירות אצל יבואן רישמי כמו יונדאי צמפיון טויוטה
ג. שיתאים לצרכי דת שצריך מרחב פנימי ל3 מושבי תינוק בלי רבית או רבית בהתר עסקה כשר לחומרה
ד. הסבר מדוייק מה החיסכון ואם יש כזה מול רכב טויוטה אבריכי רגיל בשוק
ה.נשבר לי היד אולי עוד אנשים יתנו משלהם@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
שירות אצל יבואן רישמי כמו יונדאי צמפיון טויוטה
מה כוונתך? לכל רכב יש יבואן רישמי…
-
לחם-הפנים אולי זה
-
@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
שירות אצל יבואן רישמי כמו יונדאי צמפיון טויוטה
מה כוונתך? לכל רכב יש יבואן רישמי…
-
@מאיר כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
קשה לי להאמין שתלמידי החזו"א ישתמשו ברכבים חשמליים שיש בהם אינטרנט רגיל רח"ל.
למה לא זה דווקא נשמע מצוין ‘רכב על גנרטור’…
@Lexus כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
אינטרנט רגיל רח"ל.
אינטרנט שמופעל ע"י גוי בשינוי עם משקפי שמש לא יהיה בעיה
(אמרו פעם על הרב עובדיה יוסף שלבש משקפי לראות את כולם ספרדים )
-
@לחם-הפנים אולי זה
הכתבה על זה התפרסמה גם ביתד של יום שלישי בכותרת ראשית כמו שנכתב פה@נתן-0 כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
@לחם-הפנים אולי זה
הכתבה על זה התפרסמה גם ביתד של יום שלישי בכותרת ראשית כמו שנכתב פהוהיה מישהו שחשב על זה כבר לפני שנתיים…
https://rechavimzelaze.ovh/topic/225/האם-רכב-חשמלי-יכול-לשמש-כמצבר-לחשמל-כשר-בשבת -
@לחם-הפנים אולי זה
הכתבה על זה התפרסמה גם ביתד של יום שלישי בכותרת ראשית כמו שנכתב פהוהיה מישהו שחשב על זה כבר לפני שנתיים…
https://rechavimzelaze.ovh/topic/225/האם-רכב-חשמלי-יכול-לשמש-כמצבר-לחשמל-כשר-בשבת -
שלום לחברי הפורום הנכבד.
אהבתי את הראיון ואני הולך אולי להציע אותו ליבואני הרכב יש לכם או לך ראיון לאיזה יבואנים כדאי לפנות ואולי גם נביא פירסום לפורום ל @מאיר האלוף
(אדם שאומר “אני ואשתי החלטנו” דומה לרכב שמאותת
ימינה בכביש שיש פנייה רק ימינה) -
@EBA
תביא דברים חדשים לא מלפני שנתיים@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
תביא דברים חדשים לא מלפני שנתיים
לאו דווקא העניין שלפי שנתיים
לדעתי צריך שיהיה מוצר איכותי ומפנק ולא מוצר גימיק
נניח שהיה אפשר לייבא מוצר עם רמת גימור גבוהה, חימום בכסאות בהגה. ושאר דברים שיפנקו את הנהג
בקיצור לא עוד פרימיום טק עם מסך מסתובב אלא פינוק של רכב (כמו הגרמניות)@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
אהבתי את הראיון ואני הולך אולי להציע אותו ליבואני הרכב יש לכם או לך ראיון לאיזה יבואנים כדאי לפנות
רק לא לובינסקי…

-
נניח שהיה אפשר לייבא מוצר עם רמת גימור גבוהה, חימום בכסאות בהגה. ושאר דברים שיפנקו את הנהג
בקיצור לא עוד פרימיום טק עם מסך מסתובב אלא פינוק של רכב (כמו הגרמניות)@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
אהבתי את הראיון ואני הולך אולי להציע אותו ליבואני הרכב יש לכם או לך ראיון לאיזה יבואנים כדאי לפנות
רק לא לובינסקי…

-
רק לא לובינסקי…

מה אתה אומר

-
@EBA
תביא דברים חדשים לא מלפני שנתיים@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
הסבר את דבריך בבקשה.
אני בסך הכל באתי להראות שה"רעיון החדשני" שעכשיו עלו עליו, אני הגאון הבאתי לפני שנתיים. מה לא מובן? -
הסבר את דבריך בבקשה.
אני בסך הכל באתי להראות שה"רעיון החדשני" שעכשיו עלו עליו, אני הגאון הבאתי לפני שנתיים. מה לא מובן?@EBA כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
הסבר את דבריך בבקשה.
אני בסך הכל באתי להראות שה"רעיון החדשני" שעכשיו עלו עליו, אני הגאון הבאתי לפני שנתיים. מה לא מובן?הכל מובן, גם מה שהסברתי.
ובכל זאות: במה שהסברתי חידדתי את העניין שרכב צריך (לדעתי) להיות יותר ‘מפנק ונוח’ ולא גימיק (על אף שהרעיון מגניב ואפילו מאוד)
וחוץ מזה נראה לי גם ש @הכל-בעזרת-השם רצה ממוחך הפורה עוד סחורה, חדשה. -
@EBA כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
הסבר את דבריך בבקשה.
אני בסך הכל באתי להראות שה"רעיון החדשני" שעכשיו עלו עליו, אני הגאון הבאתי לפני שנתיים. מה לא מובן?הכל מובן, גם מה שהסברתי.
ובכל זאות: במה שהסברתי חידדתי את העניין שרכב צריך (לדעתי) להיות יותר ‘מפנק ונוח’ ולא גימיק (על אף שהרעיון מגניב ואפילו מאוד)
וחוץ מזה נראה לי גם ש @הכל-בעזרת-השם רצה ממוחך הפורה עוד סחורה, חדשה. -
@שלמה
עוד משהו שחשבתי זה צריך להיות חברה שלא מחוברת למצלמות ומיקרופון כמו צ’רי וג’קו שזרקו אותם מהצבא