רכב שייתן לאנ"ש יותר.
-
@aiib כן
כי עד כמה שידוע לי רכב זה מכלולים אבל היום מה שמעניין את הלקוחות זה המסך
מה לעשות…
תסתכל על 70% מההודעות בפורום@אליה כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
כי עד כמה שידוע לי רכב זה מכלולים אבל היום מה שמעניין את הלקוחות זה המסך
מה לעשות…ברור שמסך זה נחמד (ואין כמעט רכב חדש היום ללא מסך) אבל זה לא השיקול האמיתי ברכישת רכב.
ומה ש:
תסתכל על 70% מההודעות בפורום
לא רלוונטי לדעתי, כי את זה יוכלו לעשות גם ברכב חדש- להזמין מאליאקפרס ב200 שקל ולהתקין…
-
@aiib כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
להתחיל ממולטימדיה לא משרת את הרעיון להבנתי.
עזוב, זה סתם רעיון שהעליתי בחצי שורה ש-איך נאמר, לא כולם התחברו…
אז יוניון מסכימים לרעיון בעז"ה זה יביא עוד חברות
עכשיו אני צריך את עזרת ציבור הפורום לרעיונות לפרסום לציבור החרדי ואיך לעשות את ההשקה
הם מסכימים לתת סכום נכבד בלי ריבית
מוצר לחיבור למולטימדיה כשר לצורך ניווט
חיבור לחשמל שבתתודה לכל העוזרים
-
עכשיו אני צריך את עזרת ציבור הפורום לרעיונות לפרסום לציבור החרדי ואיך לעשות את ההשקה
-
@הכל-בעזרת-השם לפי דעתי רכב שיכול להצליח חזק יהיה מוביל נוסעים של 7-9 נוסעים שלא חייב להיות מפואר כמו סיינה מספיק כמו פריוס פלוס במחיר שפוי ולא 400000 שקל
@מוטי-ברנד
כרגע הם מדברים על הרכב החשמלי שלהם איוון ודיברתי איתם על זה שיביאו גירסה של 7 מקומות אבל זה תלוי לפי המכירות שיהיה להם -
@הכל-בעזרת-השם לפי דעתי רכב שיכול להצליח חזק יהיה מוביל נוסעים של 7-9 נוסעים שלא חייב להיות מפואר כמו סיינה מספיק כמו פריוס פלוס במחיר שפוי ולא 400000 שקל
@מוטי-ברנד כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
לפי דעתי רכב שיכול להצליח חזק יהיה מוביל נוסעים של 7-9 נוסעים שלא חייב להיות מפואר כמו סיינה מספיק כמו פריוס פלוס במחיר שפוי ולא 400000 שקל
אין כאלו רכבים היום?
-
לפי דעתי רכב שיכול להצליח חזק יהיה מוביל נוסעים של 7-9 נוסעים שלא חייב להיות מפואר כמו סיינה מספיק כמו פריוס פלוס במחיר שפוי ולא 400000 שקל
אין כאלו רכבים היום?
-
אין כאלו רכבים היום?
-
@הכל-בעזרת-השם הAI המליץ לי על מיצובישי Xpander שלא נמכרת בישראל אבל לכאורה מתאימה לתקנים ותוכל להתאים מאד לשוק החרדי, 7 מקומות אמיתיים (ולא 2 מקומות לילדים ממש קטנים) מנוע מיצובישי אורגינל (ולא של רנו) ועוד דברים שגורמים להתאים והוא נמכר במחיר מאד זול מה שייתן עלות בישראל (לפי החישוב של הAI כמובן…) ב160,000 שקל
אולי כדאי גם לחשוב על כיוונים כאלו. -
@aiib לא! מה שיש כיום ב7 מקומות זה אאוטלנדר צרי מיפה 7-8-9 וגאקו ברלינגו סנטה פה סורונטו היילנדר וסיינה הכל מתחיל מ190 והלאה עד 400 אלף שקל
@aiib לא! מה שיש כיום ב7 מקומות זה אאוטלנדר צרי מיפה 7-8-9 וגאקו ברלינגו סנטה פה סורונטו היילנדר וסיינה הכל מתחיל מ190 והלאה עד 400 אלף שקל
יש גם קיה קרניבל, לא?
בכל מקרה כמה נראה לך יעלה טויוטה 7 מקומות? לא החל מ190,000 ש"ח? -
יש גם קיה קרניבל, לא?
בכל מקרה כמה נראה לך יעלה טויוטה 7 מקומות? לא החל מ190,000 ש"ח?@aiib כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
בכל מקרה כמה נראה לך יעלה טויוטה 7 מקומות? לא החל מ190,000 ש"ח?
עדיף מאשר לשלם על ג’קו או צ’רי 200 K
-
@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
עכשיו אני צריך את עזרת ציבור הפורום לראיונות לפרסום לציבור החרדי ואיך לעשות את ההשקה
התכוונת רעיונות?!
אם יש עבודה לתת לי אשמח לקחת חלק. -
@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
עכשיו אני צריך את עזרת ציבור הפורום לראיונות לפרסום לציבור החרדי ואיך לעשות את ההשקה
התכוונת רעיונות?!
אם יש עבודה לתת לי אשמח לקחת חלק.@נייטרון-חפשי כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
התכוונת רעיונות?!
אם יש עבודה לתת לי אשמח לקחת חלק.תן אז רעיונות לעבודה גם ונעבוד על זה