רכב שייתן לאנ"ש יותר.
-
@נייטרון-חפשי כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
ההצעה שלי (אילו הייתי יבואן מה הייתי עושה כדי לקנות את החרדים) היא בוסטרים מובנים ברכב שממילא יתפסו פחות מקום בספסל וגם לא ידרשו אחסנה.
סליחה על ההטרדה… אבל אתייחס להצעה שלך כאן ולשאר הפיצ’רים שמדברים כאן, האם פיצ’ר כזה או אחר הוא המדד שלך ברכישת רכב?
האם זה לא הדבר האחרון שאתה בודק ברכב? כי לדעתי יש הרבה קודם- איכות,אמינות,מחיר,גודל,צריכה וכדו’ לכן לענ"ד להתמקד בפיצ’ר כזה או אחר לא באמת יתפוס אף אחד ולא באמת יצליח לגרום לקבוצת רכישה.אם כבר היה נכון זה לנסות לגרום לייבא רכב שלא מיובא היום לארץ שמתאים יותר למגזר החרדי הברוך ילדים. אני לא באמת יודע אם קיים כזה דגם, אבל אם כן זה באמת יכול להיות משנה משחק.
@aiib כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
לכן לענ"ד להתמקד בפיצ’ר כזה או אחר לא באמת יתפוס אף אחד ולא באמת יצליח לגרום לקבוצת רכישה.
כתבתי אחרת?
תקרא שוב, ותראה שדווקא אמרתי שלא זה מה שיגרום לב"א לקנות רכב אלא ישתלם ליבואן לתת אופציות מותאמות לחרדים אם זה יעזור לשיווק. -
להבנתי זה לא שהתאספו כאן כדי לחשוב איזה רכב ייובא ע"י חברי הפורום לצורך עצמם, אלא איך לגרום ליבואנים לתת את הדעת לצרכי הציבור החרדים. ואם זה יישאר בזה שיהיה דגם בודד מותאם גם זה בלבד יהיה תועלתי לרבים.
השאלה היא אחרת, מכיוון שרכישת רכב (חדש!) כוללת כ"כ הרבה נתונים להשוואה, ומנגד ה’צרכים’ החרדיים הם לא באמת צרכים אלא יותר ‘פיצ’רים’ זה לא באמת מה שיגרום לזה להיות תועלתי, כדי שזה יהיה תועלתי נצטרך למצוא או להמציא פיצ’רים נוספים ומשמעותיים יותר, וכמה שנתמקד בפיצ’רים שניתנים להוספה ופחות צריכים ייצור מיוחד יהיה לזה יותר סיכוי להצלחה ולחיקוי של חברות נוספות.ולמען האמת, ברגע הראשון זה היה נשמע לי כמו סוג של בדיחה אבל כשראיתי את זה:
@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
דיברתי היום עם אחד היבואנים הגדולים בישראל והם ממש היו רציניים בעניין
התחלתי להתייחס ברצינות, ולדעתי צריך לראות את זה יותר כ- ‘מה אני יכול להציע ליבואן לעשות כדי לקנות את השוק החרדי’ ואם אחד יצליח, השאר כבר יבא מאיליו.
ההצעה שלי (אילו הייתי יבואן מה הייתי עושה כדי לקנות את החרדים) היא בוסטרים מובנים ברכב שממילא יתפסו פחות מקום בספסל וגם לא ידרשו אחסנה.
אבל כשראיתי את זה:
דיברתי היום עם אחד היבואנים הגדולים בישראל והם ממש היו רציניים בעניין
אז אפשר לספר היום שהיבואן שהיה הכי נדיב וממש רציני היה יוניון יבואני טויוטה ולקסוס ובע"ה יצא דברים טובים
-
סליחה על ההטרדה… אבל אתייחס להצעה שלך כאן ולשאר הפיצ’רים שמדברים כאן, האם פיצ’ר כזה או אחר הוא המדד שלך ברכישת רכב?
האם זה לא הדבר האחרון שאתה בודק ברכב? כי לדעתי יש הרבה קודם- איכות,אמינות,מחיר,גודל,צריכה וכדו’ לכן לענ"ד להתמקד בפיצ’ר כזה או אחר לא באמת יתפוס אף אחד ולא באמת יצליח לגרום לקבוצת רכישה.אם כבר היה נכון זה לנסות לגרום לייבא רכב שלא מיובא היום לארץ שמתאים יותר למגזר החרדי הברוך ילדים. אני לא באמת יודע אם קיים כזה דגם, אבל אם כן זה באמת יכול להיות משנה משחק.
אם כבר היה נכון זה לנסות לגרום לייבא רכב שלא מיובא היום לארץ שמתאים יותר למגזר החרדי הברוך ילדים. אני לא באמת יודע אם קיים כזה דגם, אבל אם כן זה באמת יכול להיות משנה משחק.
אולי פריוס פלוס אם מדברים על

אז אפשר לספר היום שהיבואן שהיה הכי נדיב וממש רציני היה יוניון יבואני טויוטה ולקסוס
-
אם כבר היה נכון זה לנסות לגרום לייבא רכב שלא מיובא היום לארץ שמתאים יותר למגזר החרדי הברוך ילדים. אני לא באמת יודע אם קיים כזה דגם, אבל אם כן זה באמת יכול להיות משנה משחק.

אז אפשר לספר היום שהיבואן שהיה הכי נדיב וממש רציני היה יוניון יבואני טויוטה ולקסוס
@מיכאלוש כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
יש דיבור על BZ5 שיהיה 7 מקומות בסוף 2026 אולי 2027
אבל יבוא קודם BZ3 שאין לנו צורך בו -
אבל יבוא קודם BZ3 שאין לנו צורך בו -
אבל יבוא קודם BZ3 שאין לנו צורך בו@הכל-בעזרת-השם כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
חבל מאוד שכרגע אין לטויוטה רכב 7 מקומות אם רק יהיה כזה זה בוודאי יהיה להיט בציבור
אפילו אם רק יחזור הפריוס פלוס בלי חידושים כמו שהוא היה היברידי וזהו!
בלי שטויות של עמדות טעינה ותסביכים הרי הרבה מהדור הצעיר שנולד לו ילד רביעי עדיין גר בשכירות ולא שייך להכריח אותו להיצמד לעמדות טעינה ציבוריות יקרות להחריד! -
חבל מאוד שכרגע אין לטויוטה רכב 7 מקומות אם רק יהיה כזה זה בוודאי יהיה להיט בציבור
בלי שטויות של עמדות טעינה ותסביכים הרי הרבה מהדור הצעיר שנולד לו ילד רביעי עדיין גר בשכירות ולא שייך להכריח אותו להיצמד לעמדות טעינה ציבוריות יקרות להחריד!@צילפינגים למה אין?
היילנדר…
-
בלי שטויות של עמדות טעינה ותסביכים הרי הרבה מהדור הצעיר שנולד לו ילד רביעי עדיין גר בשכירות ולא שייך להכריח אותו להיצמד לעמדות טעינה ציבוריות יקרות להחריד!@צילפינגים כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
דווקא שאלתי את הAI שיעשה לי סקירה, הוא טען שיש כמה וכמה רכבים כאלו לטויוטה הבעיה היא שהם לכאורה לא עומדים בתקינה הישראלית…
הוא טען לי שיש רכב של מיצובישי שלכאורה מאד מתאים למגזר החרדי עם המנוע היפני של מיצובישי וכו’, אולי באמת היה כדאי לבדוק את זה… -
@צילפינגים כתב ברכב שייתן לאנ"ש יותר.:
דווקא שאלתי את הAI שיעשה לי סקירה, הוא טען שיש כמה וכמה רכבים כאלו לטויוטה הבעיה היא שהם לכאורה לא עומדים בתקינה הישראלית…
הוא טען לי שיש רכב של מיצובישי שלכאורה מאד מתאים למגזר החרדי עם המנוע היפני של מיצובישי וכו’, אולי באמת היה כדאי לבדוק את זה… -
@aiib כמו"ש-יש לטויוטה רכבים
הבעיה היא למצוא רכבים בסטנדרט הבסיסי יותר שיש להם 7 בעצם בשנים האחרונות היה רק את פריוס מאז שורסו ירדה מהארץ…