הלך הנעילת מפתח אמור להפריע לי במשהו?
-
בדרך כלל אחרי שמכניסים את המפתח ועושים סוויצ' המפתח ננעל ולא יכול לצאת עד אשר מחזירים את המפתח למצב כיבוי + פארקינג
משהו שם נשבר
אני יכול להוציא את המפתח בכל שלב גם כשהרכב מונע
זה אמור להדאיג אותי?
מה זה מסייע לי חוץ מלא לשכוח להחזיר את הרכב למצב כיבוי -
@ראובן-שבתי לחבר שלי היה כזו תופעה ביונדאי i30 והוא דווקא מאוד נהנה מהייחודיות.
-
@נייטרון-חפשי כתב בהלך הנעילת מפתח אמור להפריע לי במשהו?:
@ראובן-שבתי לחבר שלי היה כזו תופעה ביונדאי i30 והוא דווקא מאוד נהנה מהייחודיות.
מרגיש כמו הרכבים החדשים
אתה מתניע ושם את המפתח בצד
-
@ראובן-שבתי מאוד מעניין בעיקרון כשהמפתח מתרחק מהסוויצ' האימובלייזר מתנתק והמנוע כבה
זה מוזר שזה לא קורה אצלך -
@קינג-קומפיוטר כתב בהלך הנעילת מפתח אמור להפריע לי במשהו?:
@ראובן-שבתי מאוד מעניין בעיקרון כשהמפתח מתרחק מהסוויצ' האימובלייזר מתנתק והמנוע כבה
זה מוזר שזה לא קורה אצלךאימובילייזר נותן אישור והוראה למחשב רכב להדליק את מערכות הרכב ברגה שיש אישור אין בעיה אם הוא לא נמצא
-
@קינג-קומפיוטר כמדומני שאתה טועה האימבולייזר נועל את הסוויצ' שא"א להניע אבל הוא לא שולט על המנוע אם הוא כבר מונע
-
@נייטרון-חפשי לחבר אחר שלי היה סיפור אחר לגמרי
לאנטיס משנת טרפפ"ו
התא מטען לא היה נפתח בלי מפתח, ז"א שאם הנעת את הרכב, ונזכרת להכניס / להוציא מטען, אתה צריך לכבות את המנוע וכו'
עוד בעיה הייתה לו, חור ברדיאטור..........
רגע לפני הגריטה, היינו נוסעים עם 8 ג'ריקנים מלאים מים (לנסיעה בת 15/20 דקות!)
בירידות היינו מעבירים לניוטרל
עד שאחד החכמים הציע, בירידה לכבות מנוע ולפתוח את הפגז'חבל שלא חשבנו לשבור את המשהו הזה במפתח/ סוויץ, ולהוציא את המפתח לפגז'
-
מתרחק
הרכב מבצע אימות למפתח פעם אחת לאחר מכן כשהוא מונע הוא כבר לא מתייחס לאימובילייזר
-
אני מאמין שאתם צודקים בהנחה הזאת
אני שיערתי אחרת בגלל סיפור שקרה לחבר שלי באופנוע, החיישן של האימובלייזר לא קיבל מתח והמנוע נכבה באמצע הנסיעה -
אני מאמין שאתם צודקים בהנחה הזאת
אני שיערתי אחרת בגלל סיפור שקרה לחבר שלי באופנוע, החיישן של האימובלייזר לא קיבל מתח והמנוע נכבה באמצע הנסיעהאולי אבל מה שלא קיבל מתח זה המנגנון עצמו לא הצ'יפ שמוטמע במפתח כי הוא לא מקבל חשמל
-
האימובלייזר
אני לא בטוח שזו הסיבה
אבל אתה יכול לראות את זה ברכבים החכמים שאחרי שהניעו אותם גם כשיוצאים והאוטו מצפצף וכל מיני שטויות הוא עדיין ממשיך לנסוע -