תוצאות מכירות פומביות היכן?
-
כיון שאני מתעניין ברכישת רכב מכונס נכסים
מעניין אותי לדעת מה הצפייה שעלי לפתח ביחס למחיר
ומשום כך רציתי לדעת האם יש מקום שבו אפשר לראות את תוצאות המכרזים
כלומר בכמה הרכב נמכר לבסוף
וכך אוכל להשוות אותו מול המחירון
ייש"כ מראש לעונים!@AVIVI כתב בתוצאות מכירות פומביות היכן?:
נקודה למחשבה שעלתה לי: רוב מוחלט של המתעסקים עם המכרזים הללו של הכונס נכסים וכו’ [להוציא מכרזי מנהל הרכב] הם:
או סוחרים כרישים ומשופשפים
או מתחילים שאין להם מושג ירוק ברכבים.
כל השאר שבאמצע - כמוני וכמו שאר חכמי הפורום - רובם המוחלט לא מתקרבים לשם!
למה? -
@AVIVI כתב בתוצאות מכירות פומביות היכן?:
נקודה למחשבה שעלתה לי: רוב מוחלט של המתעסקים עם המכרזים הללו של הכונס נכסים וכו’ [להוציא מכרזי מנהל הרכב] הם:
למה? -
@AVIVI כתב בתוצאות מכירות פומביות היכן?:
למה? -
@EBA כי אם אתה תרצה רכב אתה תלך על רכב שעולה כמה עשרות אלפי שקלים שזה באמת סיכון מטורף.
האם לדעתך גם לקנות רכב בכמה אלפים זה עדיין סיכון, או שזה כבר שווה? (לשימוש עצמי כמובן) -
אני ממש לא מסכים עם מה שנכתב כאן אני באופן אישי קניתי רכב מכונס ואני מרוצה עד הגג ואל תגידו לי “שנפלתי” על רכב טוב והיה לי מזל
ממש לא החישוב היה מושכל והיה הגיוני וב"ה השתלם…
מה כן אולי כדאי לקרוא איזה מדריך על זה כי אני התיעצתי אם אחד שיש לו הרבה ניסיון בזה והוא כיוון אותי לזכיה המושלמת… -
אני קניתי מאזדה 5 ממכרז, ויש לי חבר שקנה הרבה רכבים ממכרז. לא היה בעיה בגיר/מנוע רק הזנחה בפרונט.
ויש לי חבר נוסף שקנה פורד פיאסטה 2013 בערך ב 3K ש"ח, והרכב היה במצב מצויין אפילו פרונט הכל היה חדש, לא רוצה להגזים…
לא שתמיד זה ככה, אבל יש שם דברים טובים וסוחרים לא הולכים על כל הבררה בשנתון ומחיר נמוך כי זה לא משתלם להם. -
אני קניתי מאזדה 5 ממכרז, ויש לי חבר שקנה הרבה רכבים ממכרז. לא היה בעיה בגיר/מנוע רק הזנחה בפרונט.
ויש לי חבר נוסף שקנה פורד פיאסטה 2013 בערך ב 3K ש"ח, והרכב היה במצב מצויין אפילו פרונט הכל היה חדש, לא רוצה להגזים…
לא שתמיד זה ככה, אבל יש שם דברים טובים וסוחרים לא הולכים על כל הבררה בשנתון ומחיר נמוך כי זה לא משתלם להם. -
@DanielC
ממש כך!
אני קניתי טויוטה יאריס ב 4000 ש"ח והרכף חמסה חמסה…
מה כן כדאי לומר שכל הרכבים הללו הם ממכירות של רשות האכיפה והגביה רק שם יש רכבים ישנים שנמכרים בפרוטות…@טייס-קרבי @DanielC @EBA @אלעדי @אליהוא
ייש"כ לכל העונים
באמת אני לא רוצה לתת רוח גבית לכל מי שרוצה לקנות ממכרז ללא ידיעת הסיכונים ונכונות לאבד את כל הכסף המושקע!!!(לפעמים יש מציאות אולם צריך לדעת את מלא הסיכון)
ולאחר כל זה יש למישהו כאן תשובה למה ששאלתי?
(יש לי נפק"מ בזה ולא רק לגבי רכבים)@AVIVI כתב בתוצאות מכירות פומביות היכן?:
כלומר בכמה הרכב נמכר לבסוףוכמובן
ייש"כ מראש לעונים!
-
@טייס-קרבי @DanielC @EBA @אלעדי @אליהוא
ייש"כ לכל העונים
באמת אני לא רוצה לתת רוח גבית לכל מי שרוצה לקנות ממכרז ללא ידיעת הסיכונים ונכונות לאבד את כל הכסף המושקע!!!(לפעמים יש מציאות אולם צריך לדעת את מלא הסיכון)
ולאחר כל זה יש למישהו כאן תשובה למה ששאלתי?
(יש לי נפק"מ בזה ולא רק לגבי רכבים)@AVIVI כתב בתוצאות מכירות פומביות היכן?:
כלומר בכמה הרכב נמכר לבסוףוכמובן
ייש"כ מראש לעונים!