מחסום חניה מומלץ
-
מחפש מחסום חניה מומלץ מניסיון.
מדובר בתוך חניון פרטי של הבניין כך שאין חשש לנזק בכוונה אבל אני כן רוצה משהו שיהיה עמיד בפני ילדים או כאלו שינסו להתחכם ולחנות…כמובן שיש עדיפות שייפתח עם שלט אבל אין כ"כ גישה לחשמל שם.
עדיפות לאליאקפרס אבל לא בהכרח, אפשרי גם מוצר מומלץ וטוב מהארץ
אשמח להמלצות -
מדובר בתוך חניון פרטי של הבניין כך שאין חשש לנזק בכוונה אבל אני כן רוצה משהו שיהיה עמיד בפני ילדים או כאלו שינסו להתחכם ולחנות…כמובן שיש עדיפות שייפתח עם שלט אבל אין כ"כ גישה לחשמל שם.
אשמח להמלצות -
אשמח להמלצות@aiib היה לי את זה,
הוא די חזק, עם 2 שלטים, משמיע אזעקה מרתיעה כשילדים נוגעים, ואוהו הם אוהבים לגעת…
היה לי פירושו שאת הראשון עיקם לי בן מיעוטים שנכנס בו עם טנדר טויוטה בסגנון נוחבה…
בסוף הוא יצא עם נזק יותר ממני, מה גם שגררתי אותו לתחנת משטרה ושילם לי טבין ותקילין.
במחסום שהחליף אותו נכנס אורח של שכן, נכנס בלי כוונה, ויצא בלי טמבון…
גם הוא שילם אלא שמאז קלטו את הרמז, והמחסום המונמך מספק רמז לדעת הבעלים על מי שיחנה להם בחנייה. אבל תמיד יהיה את בעל המידות שכדי להספיק לתפילה יחנה בחניה של השכן ויעשה לבוד מהודר לתוך החניה שלך, ואז אתה מחנה צמוד אליו, ושוחק על הטפח שוחק שהשארת לו לדלת.נכתב מתוך מציאות עם תיבול של הומור…זה בריא.