דואר ישראל דורש תשלום חוצפה!!!!!
-
אשמח לעזרתכם דואר ישראל דורש ממני תשלום
המערכת שלי הינה מסוג TS18 עלה לי עם קופונים 238 ש"ח
בתחילה תקעו לי במכס הראיתי להם שאין צורך באישור פתאום הם דורשים 100 שקל
אשמח לעזרתכם

@יאיר-אלדרק
אין לך מה לעשות כפרת עוונות… -
@יאיר-אלדרק תגיד תודה שאין לך גם אגרת מחשב 25 ש"ח…
למעשה בקבלה המצורפת הסכום הוא מעל 75 דולר או לא?
יש לך קבלה שמעידה על סכום נמוך מ75?@טוסון

כן זה הקבלה!!! -
@טוסון

כן זה הקבלה!!! -
@יאיר-אלדרק אני הייתי מערער
הם לא חישבו את עלות ההנחה, תוציא קבלה מעלי אקספרס (אין לי ניסיון בעניין) -
@יאיר-אלדרק אני הייתי מערער
הם לא חישבו את עלות ההנחה, תוציא קבלה מעלי אקספרס (אין לי ניסיון בעניין) -
@טייס-קרבי מניסיון של כמה מערכות?
תשאל את דני מערכות -
@טייס-קרבי מניסיון של כמה מערכות?
תשאל את דני מערכות@פתוח-לשמוע לא הבנתי על מה לשלם מה אנחנו במדינת עולם תחתון?
אני לא צריך לשלם מכס! -
לידעתכם היום במכס לא מסתכלים בכלל על קבלות, הם מסונכרנים ישירות עם שרת התשלומים של אלי אקספרס ומקבלים מידע מדויק כמה בדיוק שילמת על המוצר ואם היה רצף עיסקאות מאותו מוכר בתוך 72 שעות
-
אשמח לעזרתכם דואר ישראל דורש ממני תשלום
המערכת שלי הינה מסוג TS18 עלה לי עם קופונים 238 ש"ח
בתחילה תקעו לי במכס הראיתי להם שאין צורך באישור פתאום הם דורשים 100 שקל
אשמח לעזרתכם

-
אם אינני טועה השער מחושב לפי יום הראשון בשבוע שבו המוצר הגיע לארץ או משהו כזה- לא לפי זמן הקניה.
יכול להיות שנכון להיום וגם נכון לזמן הקניה זה היה פחות מ75 דולר, אבל אם ביום הקובע זה היה יותר תחויב במכס.
לכן כשאני גבולי על הסכום אני מעדיף לקנות בדולרים.
ככה אני מרוויח 2 דברים.- המחיר שכתוב זה מה שכתוב ואם זה פחות מ75 דולר זה גם יישאר כך.
- כשאתה משלם בשקלים באלי אקספרס המחיר קצת יותר יקר כי יש לך עמלת המרה (וזה נכלל במחיר)
אם אתה קונה בדולרים אתה משלם את העמלה בלי קשר לחברת האשראי, אבל זה לא נכלל במחיר (יכול להיות לפעמים כמה שקלים שעושים את ההבדל)
-
אם אינני טועה השער מחושב לפי יום הראשון בשבוע שבו המוצר הגיע לארץ או משהו כזה- לא לפי זמן הקניה.
יכול להיות שנכון להיום וגם נכון לזמן הקניה זה היה פחות מ75 דולר, אבל אם ביום הקובע זה היה יותר תחויב במכס.
לכן כשאני גבולי על הסכום אני מעדיף לקנות בדולרים.
ככה אני מרוויח 2 דברים.- המחיר שכתוב זה מה שכתוב ואם זה פחות מ75 דולר זה גם יישאר כך.
- כשאתה משלם בשקלים באלי אקספרס המחיר קצת יותר יקר כי יש לך עמלת המרה (וזה נכלל במחיר)
אם אתה קונה בדולרים אתה משלם את העמלה בלי קשר לחברת האשראי, אבל זה לא נכלל במחיר (יכול להיות לפעמים כמה שקלים שעושים את ההבדל)
@סים-שלום גם לפי אז וגם לפי היום אני לא צריך לשלם מכס גם באתר של המדינה המוצר פטור ממכס לא ברור למה דואר ישראל עושה דין לעצמו
-
@סים-שלום גם לפי אז וגם לפי היום אני לא צריך לשלם מכס גם באתר של המדינה המוצר פטור ממכס לא ברור למה דואר ישראל עושה דין לעצמו
@יאיר-אלדרק כתב בדואר ישראל דורש תשלום חוצפה!!!!!:
גם באתר של המדינה המוצר פטור ממכס
מאיפה הבאת את זה?