מדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!
-
@יוסי-לוי כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
ואשמח אם תוכל לבדוק באיזה רזולוציה המצלמות מצלמות במצב של 360 כי אצלי הם מצלמות רק ב 720 אף שהם 1080 (זה נראה יותר הגבלה של המערכת ולא של האפליקציה אף ש TS10 תומך ב 1080, אולי זה תלוי גם ברזולוציית המסך או בגודל הזיכרון ראם…ואולי בכלל יש הבדל בין סוגי המודולים)
יש לי מערכת TS10 8 128
מה שמעניין שבתמונה שהבאת כתוב במפרט 720*1280 ואצלי גם כתוב אותו דבר
חוץ מזה התוכנה שלי יותר חדשה לך כתוב 342 ולי כתוב 353@המאעסטר כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
זה רזולוציית מסך לא רזולוציית האפליקציה
חוץ מזה התוכנה שלי יותר חדשה לך כתוב 342 ולי כתוב 353
אנסה לעדכן אבל לא נראה לי שזה קשור, יותר נראה לי ההבדל בזיכרון ראם, אולי בגלל שיש לי רק 4GB המערכת מגבילה את עצמה כדי שהעיבוד התמונות שהוא יחסית פעולה כבידה ירוץ בקלות
-
@המאעסטר כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
זה רזולוציית מסך לא רזולוציית האפליקציה
חוץ מזה התוכנה שלי יותר חדשה לך כתוב 342 ולי כתוב 353
אנסה לעדכן אבל לא נראה לי שזה קשור, יותר נראה לי ההבדל בזיכרון ראם, אולי בגלל שיש לי רק 4GB המערכת מגבילה את עצמה כדי שהעיבוד התמונות שהוא יחסית פעולה כבידה ירוץ בקלות
@יוסי-לוי נראה לך שאפשר אולי להחליף לאפליקצייה אחרת אני ניסיתי ולא הצלחתי
אגב לגבי הכיול
לי יצא אחרי כן שתלוי באיזה מד אני מסתכל על הרכב יש צדדים שזה ממש מצויין אבל יש צדדים שזה מעוות כגון אם אני מסתכל על הצד שצמוד למצלמה מהצד הפנימי ולא מהצד השני של האוטו לא יודע איך להסביר בדיוק -
@יוסי-לוי נראה לך שאפשר אולי להחליף לאפליקצייה אחרת אני ניסיתי ולא הצלחתי
אגב לגבי הכיול
לי יצא אחרי כן שתלוי באיזה מד אני מסתכל על הרכב יש צדדים שזה ממש מצויין אבל יש צדדים שזה מעוות כגון אם אני מסתכל על הצד שצמוד למצלמה מהצד הפנימי ולא מהצד השני של האוטו לא יודע איך להסביר בדיוק -
@המאעסטר תעלה קישור לאפליקציה אחרת ואני אנסה
אם כי צריך רשיון וצריך לראות איך מדלגים על זה -
מי יכול לעזור לי להתקין מצלמות 360 הזמנתי מולטימדיה כולל 360 מעלות של אלי אקספרס
אשמח לעזרה אפי בכסף… -
שלום רב לחברי הפורום יש לי יונדאי אי 20 שנת 2010 יש למישהו המלצה לקישור מעלי למערכת מולטי מדיה שתעבוד בצורה טובה ואיכותית בעיקר שיהיה מהיר אין לי שום ידע מה להזמין יישר כוח
@דן-הדני כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
שלום רב לחברי הפורום יש לי יונדאי אי 20 שנת 2010 יש למישהו המלצה לקישור מעלי למערכת מולטי מדיה שתעבוד בצורה טובה ואיכותית בעיקר שיהיה מהיר אין לי שום ידע מה להזמין יישר כוח
אני רואה שאתה חדש פה אז קודם כל ברוך הבא לפורום הנפלא
פה זה שרשור בקשר מצלמות 360
ומה ששאלת לא קשור לפה אבל אתה יכול לשאול פה -
@דן-הדני כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
אני רואה שאתה חדש פה אז קודם כל ברוך הבא לפורום הנפלא
פה זה שרשור בקשר מצלמות 360
ומה ששאלת לא קשור לפה אבל אתה יכול לשאול פה -
אז חברים, לאחר שעשיתי כמה וכמה כיולים להלן קצת פרטים:
דבר ראשון לא מסובך בכלל!!!
אני מדבר כמובן על האפליקציה של הערכה של הT10 בדיוק כמו ש@יוסי-לוי העלה כאן.
האתגר הוא תנאי תאורה טובים מאוד וללא רוח וללא סקרנים.
הפתרון שלי חניון תת קרקעי של קניון וכדו’ (אני עשיתי פעמיים בביג פאשן טבריה)
התהליך פשוט, אם יהיו לכם תנאי תאורה טובים בלי השתקפויות ובלי צללים על הבד המערכת תזהה לבד את ה 32 נקודות שתצטרכו להצמד אליהם עם תיקון אחד או שנים קלים מאוד וזהו.
התהליך:
נכנסים להגדרות מתקדמות סיסמה 4321 ובוחרים כיול פנורמהלאחר מכן בוחרים איזה בד כיול יש לכם (לפי המידות) ואז מזינים 2 נתונים בלבד אבל אחרי שנפרוס את הבדים.
יש לפרוס את הבדים באופן כזה שיסתיימו בדיוק איפה שנגמר הזווית של המצלמה (אחחח חבל שאין לי תמונות אולי בכיול הבא אצלם), כי אם תתרחקו יותר מידי אז איפה שייגמר הבד שם נגמר האוטו לאחר הכיול (כלומר שאם הבד יהיה רחוק מהאוטו עצמו 40 ס"מ כשתתקרבו בחניה לרכב שמולכם 40 ס"מ המצלמה תראה כאילו אתם כבר נוגעים בו וסתם חבל על השטח הזה).
לאחר פריסת הבד הקדמי והאחורי ולאחר שווידאתם במצלמות (אמורים לראות את 4 המצלמות על מסך אחד) שאין סתם שטחים מבוזבזים מקדימה ומאחורה של הרכב, חוזרים לתוכנה ומזנים 2 נתונים 1. רוחב הרכב עצמו (מצמיג לצמיג) 2. המרחק בין 2 בדי הכיול, מספיק מטר פשוט ב 5 שקל.
עושים צילום ואז מקבלים בכל מצלמה 2 קוביות שחורות שעל כל אחד צריך לכוון את 4 הקצוות שלהם וכאן עניין התאורה הוא הנפק"מ הגדול , בעיקרון המערכת תזהה לבד את כל הנקודות אבל ממולץ לעבור נקודה אחר נקודה ולוודאות שהיא במקום, ככה עוברים את כל 32 הנקודות ואז עושים שיחבור כמה שניות… ורווים נחת.
אדגיש: אף פעם אי אפשר להגיע ל 100% אין סיכוי אפילו לא במכונים הכי מתקדמים, בנוסף חשוב להבין שהמצלמות האלה טובות ככל שיהיו הם לא הכי מתקדמות בעולם ולכן ככל שהמרחק של המצלמה גודל חייב שיהיה עיוות מסויים לדוג’ אם אתה נוסע בכביש, ובצד ימין כמטר מהרכב אתה חולף ליד אבני שפה (נגיד אדום לבן) אתה תוכל לראות שהחיבור מעוות קצת אבל זה בגלל שזה רחוק כמטר מהאוטו, עכשיו תסע באותו מקום אבל צמוד לאבני שפה תראה שהחיבור הרבה יותר טוב, אות דבר מקדימה ומאחורה ככל שתתרחק מהעצם שלפניך הוא יתעוות (סו"ס זה פנורמי), ולכן לא לבכות שזה לא נראה מושלם (אצל היצרנים הגדולים יש מצלמות מיוחדות וכיול מיוחד שמחשבן את כל זה ומתאים את התמונה אפילו שהיא בזווית רחוקה ועקומה).
יש אפשרות לאחר הכיול לעשות תיקונים בתוכנה של הכיול מנסיון לא ליגוע זה תמיד יהרוס את הכיול עצמו ויצא תמיד פחות מושלם ממה שהיה!רוצה לוודאות שהכיול מצויין? סע לאזור שיש בו חניית נכים כחול עם קווי אורך ורוחב ותוכל לראות שהרכב שלך מחבר בצורה מושלמת ביחס לאיפה שאתה עומד את כל הקווים.
בהצלחה גדולה ו… מזכיר לכולם כרגע יש לי בד כיול בטבריה עד שאני יעביר אותו ל@מיישה בבית שמש.