מדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!
-
@דגש כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
יש קישורים לקנית כל החלקים מאלי
אם יש לך מערכת מהמותג “STWEI” אתה יכול לקנות את השבב ש @יואלי הביא למעלה
אני קניתי שבב מכאן ומצלמות מכאן עכשיו במבצע אחרי הנחה (3 דולר עם קופון) ב-21 דולר
-
-
@יוסי-לוי כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
@המאעסטר אני לא מבין בסוגי השבבים
לא קניתי את מה ש @יואלי הביא כי כנראה הוא לא יתאים למערכת שלי
איך שלא יהיה, איפה ראית שיש הבדל בהגדרות בין השבבים?כך כתב יואלי איפה שהוא לעיל
עוד נקודה אם כבר אני שואל האם מישהו יש לו קישור למצלמות 360 שמתאימות לדגם רכב בדומה למצלמה קדמית או שפשוט אפשר לקנות מצלמה בנפרד ולשלב? -
@יוסי-לוי ההבדל הוא קיים, מי שיסתכל בסרטון ששלחתי למעלה (מסתבר שזה רק היה חלק 1 מתוך 2 ערכתי את המדריך והוספתי את הסרטון חלק 2 של ההתקנה שהא כולל גם כיול) ושם ניתן לראות הוראות כיול שונות לחלוטין ממה שהיה לי, אני כבר לא בטוח שזה בגלל השבב יותר ייתכן שזה בגלל שהתוכנה/אפליקציה שונה (לא רק בכיול אלא בעוד פיצ’רים כמו אפשרות הצגת זווית שונות ועוד) ולכן לא בטוח שהשוני בין השבבים קשור לכיול, בכל אופן אני צרפתי את השבב שאני הזמנתי, אני לא יכול לצרף קישורים לשבבים לכל מערכת כלשהיא הקיימת בגלובוס, שכל אחד יעשה את ההתאמות שלו.
בהצלחה, וחבר’ה זה לא באמת כזה קשה ומסובך כמו שזה נראה.
-
@יוסי-לוי כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
@המאעסטר אני לא מבין בסוגי השבבים
לא קניתי את מה ש @יואלי הביא כי כנראה הוא לא יתאים למערכת שלי
איך שלא יהיה, איפה ראית שיש הבדל בהגדרות בין השבבים?כך כתב יואלי איפה שהוא לעיל
עוד נקודה אם כבר אני שואל האם מישהו יש לו קישור למצלמות 360 שמתאימות לדגם רכב בדומה למצלמה קדמית או שפשוט אפשר לקנות מצלמה בנפרד ולשלב? -
@יוסי-לוי ההבדל הוא קיים, מי שיסתכל בסרטון ששלחתי למעלה (מסתבר שזה רק היה חלק 1 מתוך 2 ערכתי את המדריך והוספתי את הסרטון חלק 2 של ההתקנה שהא כולל גם כיול) ושם ניתן לראות הוראות כיול שונות לחלוטין ממה שהיה לי, אני כבר לא בטוח שזה בגלל השבב יותר ייתכן שזה בגלל שהתוכנה/אפליקציה שונה (לא רק בכיול אלא בעוד פיצ’רים כמו אפשרות הצגת זווית שונות ועוד) ולכן לא בטוח שהשוני בין השבבים קשור לכיול, בכל אופן אני צרפתי את השבב שאני הזמנתי, אני לא יכול לצרף קישורים לשבבים לכל מערכת כלשהיא הקיימת בגלובוס, שכל אחד יעשה את ההתאמות שלו.
בהצלחה, וחבר’ה זה לא באמת כזה קשה ומסובך כמו שזה נראה.
@יואלי כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
בכל אופן אני צרפתי את השבב שאני הזמנתי, אני לא יכול לצרף קישורים לשבבים לכל מערכת כלשהיא הקיימת בגלובוס
אתה בהחלט צודק שאתה לא יכול לתת קישורים לכל המערכות, רק לענ"ד אם אתה מביא קישור אתה יכול לציין שהוא למערכת מסוימת, חבל שמי שיש לו מערכת אחרת יזמין ולא יעבוד לו
-
@המאעסטר אם הבנתי נכון את השאלה יש לך כבר מצלמה קדמית מובנית ואתה רוצה להמיר אותה במצלמה הקדמית שמגיעה בערכה של ה 360, אז כן בוודאי אפשר.
@יואלי כתב במדריך: איך מתקינים מצלמת 360 מעלות - כל אחד יכול!!!:
@המאעסטר אם הבנתי נכון את השאלה יש לך כבר מצלמה קדמית מובנית ואתה רוצה להמיר אותה במצלמה הקדמית שמגיעה בערכה של ה 360, אז כן בוודאי אפשר.
ומה עם המצלמה אחורית שיושבת יפה מאחורה גם אותה צריך להחליף ?
וחוץ מזה איך אני עושה קונה מתאם מבננה לחיבור הזה או פשוט לחתוך את החוטים -
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-פורום מולטימדיה ומצלמות דרך
-
מעלה כאן תמונות של אחר ההתקנה וקישור לדרייב לסרטון של איך זה נראה לאחר התקנה (למחוק כוכביות מהלינק):
https://drive.google.com/file/d/1uRf1bm******kOL3Hkbk16FQB8AwLF0iwPB5_F/view?usp=drive_web
(IMG_20251223_125232.jpg
KlX?projector=1)