כיסוי הגה
-
בד"כ רובם אותו קוטר. (יש כאלה שלא מתאימים לרוב הרכבים)
הם נכנסים בלחץ, אז אם קנית וזה נראה לך קטן, זה לא בדיוק קטן אלא נכנס קצת בלחץ. (לרוב) -
אשמח לדעת האם הגה זה וואן סייז (מידה אחידה) או לא.
ההגה שלי נהיה קצת דביק בנקודה מסויימת ואני רוצה לקנות כיסוי השאלה האם צריך לוודא התאמה או שהכל אותו דבר.בנוסף אשמח להמלצה האם יש כיסוי מסויים מוצלח יותר
תודה רבה@Klonimoos כתב בלמסירה במו"ע | כיסוי להגה:
@Lexus
רק מעיר, שמבחינה בטיחותית זה לא מומלץ, כי הוא מחליק לפעמים על ההגה ולא נתפס לגמרי.וזה יכול לקרות בכל כיסוי.
לא פגשתי כיסוי מומלץ שבוודאות לא מחליק. ואדרבה. הציבור מוזמן להמליץ - מניסיון! -
@Klonimoos כתב בלמסירה במו"ע | כיסוי להגה:
@Lexus
רק מעיר, שמבחינה בטיחותית זה לא מומלץ, כי הוא מחליק לפעמים על ההגה ולא נתפס לגמרי.וזה יכול לקרות בכל כיסוי.
לא פגשתי כיסוי מומלץ שבוודאות לא מחליק. ואדרבה. הציבור מוזמן להמליץ - מניסיון! -
הייתי ממליץ לך לקנות עור חדש מעלי אקספרס מותאם לרכב שלך, קצת עבודה בתפירה אבל התוצאה כמו חדש
-
@Klonimoos כתב בכיסוי הגה:
וזה יכול לקרות בכל כיסוי.
אבל במקרה של הבחור הנ"ל אין חשש, כי כל הסיבה לשמה התכנסנו כאן היא שההגה שלו דביק, וממילא זה לא אמור לקרות…
@Klonimoos כתב בכיסוי הגה:
וזה יכול לקרות בכל כיסוי.
אבל במקרה של הבחור הנ"ל אין חשש, כי כל הסיבה לשמה התכנסנו כאן היא שההגה שלו דביק, וממילא זה לא אמור לקרות…
לא דביק ברמה שיחזיק
רק שעושה קצת לא נעים לאצבעות…
החלק הדביקי הוא האחורי הגה מה שכלפי השמשה הקדמית
יש לי צד להאשים את השמש+קור בזה… -
הייתי ממליץ לך לקנות עור חדש מעלי אקספרס מותאם לרכב שלך, קצת עבודה בתפירה אבל התוצאה כמו חדש
-
@יצחק-רשטונ כתב בכיסוי הגה:
מה הכוונה?
כמה זמן עבודה זה וכמה זה עולה?
תודה -
@MEM רוב הכיסויים שיש באלי בלי תפירה זה לא מומלץ לדעתי כי זה נתפס על ההגה מבחוץ ופשוט בולט החוצה כלומר ולא נתפס על החלק הפנימי של ההגה וזה לא נח בכלל