פנצ'ר בעקבות בור בכביש
-
שואל שאלה, בעקבות הגשמים העזים הפוקדים את ארצנו הקדושה, או לכל הפחות את אזור מגוריי, ובעקבות כך שכמעט התפנצ’ר לי גלגל ברכב בעקבות בור בכביש שקרה מהגשם, (אם תשאלו איך אני יודע שזה מהגשם אענה לכם שזה כביש שאני עובר שם כל יום).
תכל’ס האם אני יכול לתבוע את העיריה על הפנצ’ר?
(אני לא נכנס כרגע לזה שמנויי פנגו יש להם. כמעט בחינם) -
אם יש לך תיעוד מהמקום כן
קרה לחבר שלי בירושלים שמכסה ניקוז לא היה מחובר טוב ונקרע לו הצמיג
העיריה שלמה בלי ויכוח -
שואל שאלה, בעקבות הגשמים העזים הפוקדים את ארצנו הקדושה, או לכל הפחות את אזור מגוריי, ובעקבות כך שכמעט התפנצ’ר לי גלגל ברכב בעקבות בור בכביש שקרה מהגשם, (אם תשאלו איך אני יודע שזה מהגשם אענה לכם שזה כביש שאני עובר שם כל יום).
תכל’ס האם אני יכול לתבוע את העיריה על הפנצ’ר?
(אני לא נכנס כרגע לזה שמנויי פנגו יש להם. כמעט בחינם) -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בפנצ'ר בעקבות בור בכביש:
העיריה שלמה בלי ויכוח
איך תובעים אותם במקרים כגון אלו?
מצלמים את המקום
ושולחים חשבונית מהפנצ’ריה -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בפנצ'ר בעקבות בור בכביש:
העיריה שלמה בלי ויכוח
איך תובעים אותם במקרים כגון אלו?
מצלמים את המקום
ושולחים חשבונית מהפנצ’ריהאציין כאן דרך אגב נושא כאוב (בלע"ז כאבי בטן שלי):
מכיר אזור מסויים בארצנו שהכבישים שם היו שבורים ומרוסקים מלאים בבורות שיחין ומערות,
התושבים התלוננו בעירייה המקומית שוב ושוב שיתקנו את הכבישים, אך לא התקדם משהו רציני,
כל פעם מילאו קצת אספלט פה ושם, בצורת טלאי על טלאי…עד שיום אחד פלוני נפל בגלל שרגלו נתקעה בחור במדרכה מהמדרכה לכביש,
כמעט לתוך רכב שבלם בלימת חירום ועצר בטווח אפס,
ואחרי זה, לאיזה רכב נגרם נזק רציני בגלל שנתקע בבור מסויים ופתח תביעה רצינית נגד העירייה,
ופתאום באו בהמוניהם ותוך כמה ימים ביצעו מבצע של חידוש האספלט בכל האיזור…אתם יודעים… לפעמים זה השפה שמבינים…
-
אציין כאן דרך אגב נושא כאוב (בלע"ז כאבי בטן שלי):
מכיר אזור מסויים בארצנו שהכבישים שם היו שבורים ומרוסקים מלאים בבורות שיחין ומערות,
התושבים התלוננו בעירייה המקומית שוב ושוב שיתקנו את הכבישים, אך לא התקדם משהו רציני,
כל פעם מילאו קצת אספלט פה ושם, בצורת טלאי על טלאי…עד שיום אחד פלוני נפל בגלל שרגלו נתקעה בחור במדרכה מהמדרכה לכביש,
כמעט לתוך רכב שבלם בלימת חירום ועצר בטווח אפס,
ואחרי זה, לאיזה רכב נגרם נזק רציני בגלל שנתקע בבור מסויים ופתח תביעה רצינית נגד העירייה,
ופתאום באו בהמוניהם ותוך כמה ימים ביצעו מבצע של חידוש האספלט בכל האיזור…אתם יודעים… לפעמים זה השפה שמבינים…
@תודה-לבורא-עולם-0 עו"ד לנזיקין אמר לי שאם עיריית ב"ב יתקנו את הכבישים לא יהיה לו פרנסה