תקלות בפריוס 2010
-
@שמשון כתב בתקלות בפריוס 2010:
@הכל-בעזרת-השם @גיל אנני שמח לשמוע!
מעניין למה לא בדקו לי את זה בהתחלה…צ"ל “אני” או “אינני”?
הייתי שואל את ג’קי מה הסיפור, אבל לא נראה לי שהוא יזכור… -
@גיל פעם ראשונה שאתה שומע שג’קי לא אמין?
או שזה פעם ראשונה שנתקלת בזה?
כי הוא ‘‘מכר’’ לי שהום שם לי משאבה מקורית ושילמתי לו על זה 2500 ש"ח…@שמשון כתב בתקלות בפריוס 2010:
כי הוא ‘‘מכר’’ לי שהום שם לי משאבה מקורית ושילמתי לו על זה 2500 ש"ח…א. תלוי במה.
ב. אני פשוט מופתע מהסיפור. החליפו מנוע פעמיים ורק אז גילו את הרדיאטור? זה כמו להחליף לוח חשמל בבית כי ישר קצר, ובסוף לגלות שזה מהקומקום…
נשמע כמו טיפול חלמאי ארוך, שהתקיפו זבובים עם RPG… הבנת את תמיהתי?
ג. לגופה של משאבה, אם היא חדשה ומקורית, שווי השוק שלה יכול להגיע לסביבות ה-2000 ש"ח (והאירני ידידי @נייטרון-חפשי שאף ליותר מכך) בהתאם לסוג המדוייק והמלאי (פריוס 2010 זה הדור הבא של המשאבה, ואם תזוז שנה אחורה ל-2009 תקבל משאבה אחרת בחצי מחיר למשאבה מקורית. אלה החיים). תראה כאן לדוגמא. אז זה עוד בטווח ההגיון… לא שהצדקתי. -
כי הוא ‘‘מכר’’ לי שהום שם לי משאבה מקורית ושילמתי לו על זה 2500 ש"ח…א. תלוי במה.
ב. אני פשוט מופתע מהסיפור. החליפו מנוע פעמיים ורק אז גילו את הרדיאטור? זה כמו להחליף לוח חשמל בבית כי ישר קצר, ובסוף לגלות שזה מהקומקום…
נשמע כמו טיפול חלמאי ארוך, שהתקיפו זבובים עם RPG… הבנת את תמיהתי?
ג. לגופה של משאבה, אם היא חדשה ומקורית, שווי השוק שלה יכול להגיע לסביבות ה-2000 ש"ח (והאירני ידידי @נייטרון-חפשי שאף ליותר מכך) בהתאם לסוג המדוייק והמלאי (פריוס 2010 זה הדור הבא של המשאבה, ואם תזוז שנה אחורה ל-2009 תקבל משאבה אחרת בחצי מחיר למשאבה מקורית. אלה החיים). תראה כאן לדוגמא. אז זה עוד בטווח ההגיון… לא שהצדקתי.@גיל כתב בתקלות בפריוס 2010:
לגופה של משאבה, אם היא חדשה ומקורית, שווי השוק שלה יכול להגיע לסביבות ה-2000 ש"ח
2,500 או קצת יותר מזה!
-
@גיל כתב בתקלות בפריוס 2010:
לגופה של משאבה, אם היא חדשה ומקורית, שווי השוק שלה יכול להגיע לסביבות ה-2000 ש"ח
2,500 או קצת יותר מזה!
@נייטרון-חפשי כתב בתקלות בפריוס 2010:
2,500 או קצת יותר מזה!
יש"כ. אז הנקודה היא - @שמשון שג’קי היה איתך בסדר גמור בעניין המשאבה.
-
2,500 או קצת יותר מזה!
יש"כ. אז הנקודה היא - @שמשון שג’קי היה איתך בסדר גמור בעניין המשאבה.
@גיל הנקודה היא דווקא הפוך! כי לטענתו (או יותר נכון לטענת ‘אסד’ מדיר קדיס) המשאבה לא הייתה מקורית בכלל.
אז הוא בדק וגילה שמשאבת המים שהוחלפה הייתה סינית ונהרסה, והוא החליף אותה.
כי הוא ‘‘מכר’’ לי שהום שם לי משאבה מקורית ושילמתי לו על זה 2500 ש"ח…
-
@גיל הנקודה היא דווקא הפוך! כי לטענתו (או יותר נכון לטענת ‘אסד’ מדיר קדיס) המשאבה לא הייתה מקורית בכלל.
אז הוא בדק וגילה שמשאבת המים שהוחלפה הייתה סינית ונהרסה, והוא החליף אותה.
שמתי לב ו @רכבניק הוציא לי את המילים מהמקלדת…
-
@נייטרון-חפשי @גיל @רכבניק כנראה שלא הייתי מספיק ברור
ג’קי החליף לי משאבה בפסח והוא טען לי שזו משאבה מקורית ושילמתי לו על כך 2500 ש"ח!!
אסד מצא שהמשאבה תקולה והיא לא מקורית אלא סינית, הוא החליף לי אותה במקורית והשאיר אצלי את הישנה הסינית כדי שאני אחזור לג’קי…
השאלה אם באמת אני יכול לטפל בענין מול ג’קי?
והאם אתם מכירים את אסד? -
@הכל-בעזרת-השם כתב בתקלות בפריוס 2010:
נראה לי שפה נמצא הבעיה
עכשיו אני שם לב שכתבת את זה על המנוע…
המנוע לא פתר את הבעיה, רק הרדיאטור… (כרגע)… -
@נייטרון-חפשי @גיל @רכבניק כנראה שלא הייתי מספיק ברור
ג’קי החליף לי משאבה בפסח והוא טען לי שזו משאבה מקורית ושילמתי לו על כך 2500 ש"ח!!
אסד מצא שהמשאבה תקולה והיא לא מקורית אלא סינית, הוא החליף לי אותה במקורית והשאיר אצלי את הישנה הסינית כדי שאני אחזור לג’קי…
השאלה אם באמת אני יכול לטפל בענין מול ג’קי?
והאם אתם מכירים את אסד? -