שימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח
-
-
לידיעת הנהגים | בקרוב קנס של 10,000 שקל על שימוש בטלפון בנהיגה. שרת התחבורה מירי רגב מציגה קו תקיף במיוחד נגד נהגים המפרים את חוקי התנועה והכריזה על צעדי אכיפה חסרי תקדים, ובראשם קנס של 10,000 שקל על שליחת מסרון בזמן נהיגה, כבר בעבירה הראשונה.
הגיזרה -
לידיעת הנהגים | בקרוב קנס של 10,000 שקל על שימוש בטלפון בנהיגה. שרת התחבורה מירי רגב מציגה קו תקיף במיוחד נגד נהגים המפרים את חוקי התנועה והכריזה על צעדי אכיפה חסרי תקדים, ובראשם קנס של 10,000 שקל על שליחת מסרון בזמן נהיגה, כבר בעבירה הראשונה.
הגיזרה -
@יוני
אולי צריך לבחון עונש מוות…
מה זה השטויות האלה !!!?
מי שם מייעץ לה לשרת התחבורה?
אגב מאיפה המקור@טייס-קרבי כתב בשימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח:
אגב מאיפה המקור
@יוני כתב בשימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח:
הגיזרה
-
@יוני
מה זה השטויות האלה !!!?
אגב מאיפה המקור -
@יוני
מה זה השטויות האלה !!!?
אגב מאיפה המקור@טייס-קרבי כתב בשימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח:
למה אתה שולל?
הרי למחבלים רוצים עונש מוות, ומטלפונים בנהיגה נהרגים הרבה יותר אנשים מאשר ממחבלים. -
@טייס-קרבי כתב בשימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח:
למה אתה שולל?
הרי למחבלים רוצים עונש מוות, ומטלפונים בנהיגה נהרגים הרבה יותר אנשים מאשר ממחבלים. -
הגיזרה@יוני כתב בשימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח:
הגיזרה@טייס-קרבי כתב בשימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח:
אגב מאיפה המקור
-
@יוני כתב בשימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח:
הגיזרה@טייס-קרבי כתב בשימוש בטלפון בנהיגה קנס 10,000 ש"ח:
אגב מאיפה המקור
אני אתן את הפרשנות שלי לעניין
אולי לא שמתם לב, אבל על פי המתוכנן בעוד פחות משנה יתקיימו בחירות לכנסת, ועוד לפני כן פריימריז, עכשיו יש בעיה שכמויות ההרוגים בת"ד לא יורדות, מה עושים? מכריזים הכרזות בומבסטיות.
קוראים לזה פופוליזם… לדעתי לא יצא מזה כלום@טייס-קרבי זה לא שבאמת היא תעשה את זה, בס"ה היא עושה רוח
-
אני אתן את הפרשנות שלי לעניין
אולי לא שמתם לב, אבל על פי המתוכנן בעוד פחות משנה יתקיימו בחירות לכנסת, ועוד לפני כן פריימריז, עכשיו יש בעיה שכמויות ההרוגים בת"ד לא יורדות, מה עושים? מכריזים הכרזות בומבסטיות.
קוראים לזה פופוליזם… לדעתי לא יצא מזה כלום@טייס-קרבי זה לא שבאמת היא תעשה את זה, בס"ה היא עושה רוח