מזגן התקלקל עזרה
-
@טייס-קרבי תודה רבה עוד שאלות האם אפשר לזרז משלוח בתשלום ואיפה מכניסים קופונים כי כעת כותב לי ככה בעלות ויש שם משלוח 88 ש’'ח

-
@טייס-קרבי אז המחיר הגיע לכמעט 200 כתוב שם שיגיע לא לפני 28 לחודש (תקין?) וגם דמי משלוח 88 הוא מבקש כתובת זה אומר שזה בא אלי הביתה?
-
@טייס-קרבי אז המחיר הגיע לכמעט 200 כתוב שם שיגיע לא לפני 28 לחודש (תקין?) וגם דמי משלוח 88 הוא מבקש כתובת זה אומר שזה בא אלי הביתה?
@מאיר-2
זה ממש לא אומר שיגיע אליך אלא קרוב למקום מגוריך לנקודת מסירה
לגבי המחיר זה מה יש (אל תיבהל ממחיר המשלוח הרבה פעמים החלק יותר זול ועוקצים אותך במשלוח אתה צריך לראות אם במכלול זה שווה)
ולגבי זמן הגעה לדעתי זה ייקח בערך שבועיים (ככה זה עכשיו מניסיון שלי) -
אף פעם לא הזמנתי משם ואני קצת מבולבל איך זה עובד, צריך לשלם בדולרים דווקא? (הבנתי שמומלץ) כמה העלות הסופית? ואם אני רוצה את זה מהיר כמה זה עולה וגם מיסים אמרת שזה יכול להיתקע מה הכוונה? ועל הקופונים איך אני ממצה?
תודה לך @DanielCפוסט זה נמחק! -
-
choice זה לא משלוח עד הבית, תזמין את מה ששלחתי לך אין מה לחפש אחר, זה הכי זול ומשלוח רגיל.
-
שמח לבשר שהיום הגיע ההזמנה וכעת הרכבתי את זה
ברוך השם חזר לעבוד!!
אני חייב לציין שהכל בעזרתו יתברך והיו כמה שליחים למקום בראשם המאסטר האגדי שליווה אותי כל הזמן בעוד הרבה דברים תמיד יש לו זמן להאיר ולעזור הלא הוא @DanielC שעל הזמן והחסכון שהוא הקדיש וחסך לי יכל לקחת הון כסף אין מילים פשוט!
וכן לאדם ששמו בפורום מעיד עליו מר @טכנולוג שגם עזר ועוזר וכמו שמצוין אצלו בפרופיל שתמיד זמין במייל…
וכמובן לפורום האדיר הזה שכולם עוזרים זה לזה ללא מטרת רווח רק איש את רעהו יעזרו
חזקו ואמצו אברכים טהורים