רכבים מענייינים שראיתם בכביש
-
צולמו בראשון לציון
עלו יחד לכביש 23\08
יוצרו בהפרש של 10 רכבים! (לפי מס' שלדה)
מה שמעניין שלשמאלי יש רישוי עד 25\08\06 ולימני יש רישוי עד 24\08\06 ואם מדובר בצילום טרי אז....אגב מה אתם אומרים על ההבדל ביניהם עם הפס השחור בתא מטען ובלי? לדעתי הפס השחור מוסיף המון
-
@שלמה כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
מה שמעניין שלשמאלי יש רישוי עד 25\08\06 ולימני יש רישוי עד 24\08\06 ואם מדובר בצילום טרי אז.
זה מוזר לגמרי אם הם עלו ביחד בהפרש כזה קטן זה אמור להיות באותו חודש..
אני שקניתי את האוטו שלי ראיתי עוד מודעה ביד 2 עם הפרש של 26 רכבים בין האוטו שלי לאוטו שהיה מפורסם גם ביד 2 ושנינו באותו חודש טסט -
@צילפינגים כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
מה שמעניין שלשמאלי יש רישוי עד 25\08\06 ולימני יש רישוי עד 24\08\06 ואם מדובר בצילום טרי אז.
זה מוזר לגמרי אם הם עלו ביחד בהפרש כזה קטן זה אמור להיות באותו חודש..
אני שקניתי את האוטו שלי ראיתי עוד מודעה ביד 2 עם הפרש של 26 רכבים בין האוטו שלי לאוטו שהיה מפורסם גם ביד 2 ושנינו באותו חודש טסטזה לא מוזר. יתכן והם עלו באותו היום רק שאחד ביצע את הטסט והשני לא.
-
מה שמעניין שלשמאלי יש רישוי עד 25\08\06 ולימני יש רישוי עד 24\08\06 ואם מדובר בצילום טרי אז....
זה מוזר מאוד אני שקניתי את האוטו שלי ראיתי עוד מודעה עם הפרש של 26 רכבים ביני לאוטו השני ושנינו היינו באותו חודש טסט בחודש שישי מוזר
מצורפת גם תמונה מיד 2 [לשלוח למענינים??]
התמונה לא כ"כ ברורה בגלל האיכות אבל המספרים הם: 15-081-87 והשני 15-107-87@שלמה כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
אגב מה אתם אומרים על ההבדל ביניהם עם הפס השחור בתא מטען ובלי? לדעתי הפס השחור מוסיף המון
בוודאי שעם הפס השחור אין שאלה..
-
[לשלוח למענינים??]
אבל תעשה תמונה פחות מטושטשת.
בכ"א אחר המחילה הרבה המקרה שלך פחות נדיר בין היתר בגלל שלכאורה ההונדות הם ליסינג שמודפסות ברצף לעומת הטסלה שאין בה ליסינג בצורה מסודרת.
-
@מאיר כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
בכ"א אחר המחילה הרבה המקרה שלך פחות נדיר בין היתר בגלל שלכאורה ההונדות הם ליסינג שמודפסות ברצף לעומת הטסלה שאין בה ליסינג בצורה מסודרת.
אבל עדיין זה מוזר ההפרש של 10 רכבים והפרש מסירה ועליה לכביש בשנה? נשמע לך הגיוני? לי נשמע הזוי או שזה טעות במשומשת או משהו כזה
-
@מאיר כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
צודק אולי מדובר במשפחה שקנתה זוג מודל Y (ובשביל שהם יזהו מה הרכב של מי, אחד ביקש עם הפס השחור והשני ביקש בלי נשמע שמואל ארגמן )
אבל עדיין זה מוזר ההפרש של 10 רכבים והפרש מסירה ועליה לכביש בשנה? נשמע לך הגיוני? לי נשמע הזוי או שזה טעות במשומשת או משהו כזה
למה? המסירה והעליה תואמים
רק הרישוי לא מה שאומר כפי שאמר מנכ''ל הפורום לאחד מהם לא עשה טסט -
צודק אולי מדובר במשפחה שקנתה זוג מודל Y (ובשביל שהם יזהו מה הרכב של מי, אחד ביקש עם הפס השחור והשני ביקש בלי נשמע שמואל ארגמן )
זה ששני רכבים בהפרש 1 נפגשו, זה לא פחות שמואל ארגמן... הרבה פעמים ניתן לראות בחניה 2-3 רכבים עם רציפות. בכביש זה פחות מצוי.
-
מה שמעניין שלשמאלי יש רישוי עד 25\08\06 ולימני יש רישוי עד 24\08\06 ואם מדובר בצילום טרי אז....
ההבדל הוא בדיוק שנה ככה שדווקא נראה שהרישיון שלהם באותו יום רק שהימני משום מה לא חידש רישיון [אולי קריאת ריקול שלא בוצעה]
-
@יעקב-מ-פינס כתב ברכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@מאיר זה מה שמופיע באפליקציה רכבי ישראל
לא ידעתי שזה קיים