באיזה ערים בגוש דן יותר קל לעבור טסט?
-
@טייס-קרבי הכתבה משנת 2017
@חיים-ברזל
לא היה לי כוח לחפש אבל ראיתי אקסל משנת 2022 בו המגמה פחות או יותר אותו דבר.
(נראה לי מישהו בפרוג העלה.) -
@חיים-ברזל תודה רבה!
[אם היה אפשר לשים לייק, הייתי עושה, אבל משתמש חדש צריך לצבור לייקים, לכן אני כותב בהודעה תודה רבה].לגבי ראשל"צ, אתה כותב מידיעה או מהשערה?
כמו כן אם אתה ממליץ על מורה נהיגה שם, אשמח לדעת.@מרן-שליט-א אם אתה מחפש מורה טוב שבאמת יודע ללמד לך על אבי דוזטס מנהל בית ספר בראשון לציון 052-2434811 [יש לציין שהוא מורה וותיק מעל 70 , ועשרות שנים במקצוע , על כל המעלות והחסרונות המשתמעים מכך ]
לשיקולך. -
@חיים-ברזל כתב בבאיזה ערים בגוש דן יותר קל לעבור טסט?:
גם ה AI טוען פחות או יותר את אותו דבר שמופיע בכתבה
-
@מרן-שליט-א לא אמרתי שלא, רק ציינתי שלא בטוח שזה עדכני
-
תתפלאו ואולי תתווכחו מנתונים רישמיים תל אביב במקום לא רע לפחות בייחס למודיעין (לי יש תאוריה על העניין אבל זה נושא אחר)
אבל יבנה הכי טוב אחכ רחובות וכו וכו מצרף קישור לכתבה בעניין:https://www.meida.org.il/6797@טייס-קרבי כתב בבאיזה ערים בגוש דן יותר קל לעבור טסט?:
מנתונים רישמיים תל אביב במקום לא רע
לא מומלץ לסמוך על הנתונים ה"רשמיים"
משרד הרישוי מפרסם סטטיסטיקה לפי
כמה ניגשו לבחינות
כמה מתוכם עברו וכמה נכשלוהנתונים שמשום מה הם לא מוכנים לחשוף
זה את אותו פילוח לפי סוג רישיון
מה שאומר שבאותה סטטיסטיקה נמצאים גם הרישיון b ידני/אוטומט גם אוטובוסים גם משאיות גם אופנועים,
ובקיצור הכלאגב, למודיעין מגיעים הרבה תלמידים שנכשלו במקומות אחרים, עושים שיעור/שתיים (במקרה הטוב) וניגשים
יש משמעות מאוד גדולה להיכרות עם אזורי הטסטים ובמודיעין עם כל הכבישים החד סטריים מרובי הנתיבים זה דיי מבלבל אם לא למדת שם -
@מרן-שליט-א אם אתה מחפש מורה טוב שבאמת יודע ללמד לך על אבי דוזטס מנהל בית ספר בראשון לציון 052-2434811 [יש לציין שהוא מורה וותיק מעל 70 , ועשרות שנים במקצוע , על כל המעלות והחסרונות המשתמעים מכך ]
לשיקולך.@אח-של-הניוטרון כתב בבאיזה ערים בגוש דן יותר קל לעבור טסט?:
@מרן-שליט-א אם אתה מחפש מורה טוב שבאמת יודע ללמד לך על אבי דוזטס מנהל בית ספר בראשון לציון 052-2434811 [יש לציין שהוא מורה וותיק מעל 70 , ועשרות שנים במקצוע , על כל המעלות והחסרונות המשתמעים מכך ]
לשיקולך.כבר סיימתי את שיעורי הנהיגה, עשיתי כבר כמה טסטים בפ"ת אבל לא עברתי שם, אמרו לי שקשה מאוד לעבור שם טסט
לכן אני מחפש מקום טוב בגוש דן -
@אח-של-הניוטרון כתב בבאיזה ערים בגוש דן יותר קל לעבור טסט?:
לשיקולך.כבר סיימתי את שיעורי הנהיגה, עשיתי כבר כמה טסטים בפ"ת אבל לא עברתי שם, אמרו לי שקשה מאוד לעבור שם טסט
לכן אני מחפש מקום טוב בגוש דן@מרן-שליט-א
מאוד קל בראשון
המורה שלי עשה לי את השיעורים
בלופים כמעט רק באזור של מסלולי הטסט
בכל מקרה זה באזור מערב העיר
ואם תרצה לעשות שם אני יוכל לתדרך אותך ב4 נקודות עיקריות שהמורה טען שהבוחנים מפילים שם את הנבחנים -
לשיקולך.@אח-של-הניוטרון כתב בבאיזה ערים בגוש דן יותר קל לעבור טסט?:
ידני?
@MEM כתב בבאיזה ערים בגוש דן יותר קל לעבור טסט?:
לך על ג’קי פרג’ון
כנ”ל הוא גם על ידני?
-
@חיים-ברזל
לא היה לי כוח לחפש אבל ראיתי אקסל משנת 2022 בו המגמה פחות או יותר אותו דבר.
(נראה לי מישהו בפרוג העלה.)@טייס-קרבי יש דברים שכמה שתביא טבלאות סטטיסטיקות ומחקרים, זה לא ישכנע. כי כל אחד שתפגוש ברחוב יגיד לך אחרת. ואחרי רפורמת הטאבלטים אין מה להשוות בכלל. לי אמרה את זה אישית מורה מפתח תקוה בשם שרה אשכנזי שהייתה טסטרית כאן בתל אביב בתקופה שבין 2018-2020, שבתל אביב יותר קשה לעבור ממקומות אחרים. אבל אתה לא חייב להאמין לי, תצא למסלול פנחס רוזן, הדר יוסף רמת החייל בין שבע לארבע, איזו שעה שתרצה, ותראה איך נדחפים לך בפניה לבכור שטרית או איך נכנסים לך ברייס לכיכר הבמבה, שלא לדבר על הסימטאות שמספיק מרצדס אחת שחונה עקום כדי שהטסטר יגע לך בהגה, גם לנהג ותיק קשה לנסוע במקומות האלו בלי לעבור קצת על החוק כמו רמזור מהבהב, פס הפרדה/עצירה או לעכב את התנועה. בנוסף בזמני רוב הטסטרים היו ערבים וד"ל חוץ מחאלד שהיה בסדר, והייתה שמועה על חרדי ודתיה שלא זכיתי לפגוש.
אם אתה רוצה מידע עדכני כנס לנקודת היציאה של הבוחנים ליד אוטו דיפו ותבקש את רוני התימני, הוא יגיד לך מה המצב היום.
ובנוגע לAI הרבה פעמים זה תלוי איך אתה שואל אותו, אבל שוב זה לא משנה בתל אביב יותר קשה, מנסיון אישי לפני כחמש שנים. -
לכן אני מחפש מקום טוב בגוש דן -
@טייס-קרבי יש דברים שכמה שתביא טבלאות סטטיסטיקות ומחקרים, זה לא ישכנע. כי כל אחד שתפגוש ברחוב יגיד לך אחרת. ואחרי רפורמת הטאבלטים אין מה להשוות בכלל. לי אמרה את זה אישית מורה מפתח תקוה בשם שרה אשכנזי שהייתה טסטרית כאן בתל אביב בתקופה שבין 2018-2020, שבתל אביב יותר קשה לעבור ממקומות אחרים. אבל אתה לא חייב להאמין לי, תצא למסלול פנחס רוזן, הדר יוסף רמת החייל בין שבע לארבע, איזו שעה שתרצה, ותראה איך נדחפים לך בפניה לבכור שטרית או איך נכנסים לך ברייס לכיכר הבמבה, שלא לדבר על הסימטאות שמספיק מרצדס אחת שחונה עקום כדי שהטסטר יגע לך בהגה, גם לנהג ותיק קשה לנסוע במקומות האלו בלי לעבור קצת על החוק כמו רמזור מהבהב, פס הפרדה/עצירה או לעכב את התנועה. בנוסף בזמני רוב הטסטרים היו ערבים וד"ל חוץ מחאלד שהיה בסדר, והייתה שמועה על חרדי ודתיה שלא זכיתי לפגוש.
אם אתה רוצה מידע עדכני כנס לנקודת היציאה של הבוחנים ליד אוטו דיפו ותבקש את רוני התימני, הוא יגיד לך מה המצב היום.
ובנוגע לAI הרבה פעמים זה תלוי איך אתה שואל אותו, אבל שוב זה לא משנה בתל אביב יותר קשה, מנסיון אישי לפני כחמש שנים. -
לכן אני מחפש מקום טוב בגוש דן@מרן-שליט-א
כמה טסטים עשית? על מה נכשלת? -
@מתלמד-0
קישקוש גמור!
אני באופן אישי עברתי ראשון בת"א ולטסט יש אופי איטי מאד נכון שצריך להיות מיומן בחד ודו אבל בכללי אתה לא מספיק לנסוע וכבר נגמר הטסט
(ואני עוד עשיתי ידני שזה קשה רצח בפקקים …כמעט הלך לי הרגל )@טייס-קרבי מתי עשית כאן טסט? ובכלל, בכל מקום יש שעוברים ראשון על ידני, זה אומר שזה קל לעבור שם? זה בכלל לא חד ודו כמו שאתה מתאר, זה אחרת לגמרי, יותר מוגזם ממה שתיארתי, ואני מכיר את השטח היטב, לצערי. ואגב, הייתי מתייחס למילה של בוחן יותר ממילה של מישהו שההיכרות שלו עם האיזור מסתכמת בזה שהוא עשה שם שיעורים וטסט…
אני אישית מכיר כמה שהתייאשו ועברו במקום אחר. ואני בעצמי לאחר שביררתי, עברתי אחרי שנתיים בתל אביב לקריית גת ותוך חודש הייתי עם רישיון ביד. -