עזרה דחופה מנוע מוציא עשן לבן-אפור
-
@יהודה7
הייתי שולח להם עורך דין לדבר איתם וגם בו’'ז מאיים לפרסם את דיבתם בכל רחבי הרשת וקבוצות ואטסאפ ובפייסבוק@אלוף-העולם-1 למי למכון בדיקה או לסוכנות רכבים
-
@אלוף-העולם-1 למי למכון בדיקה או לסוכנות רכבים
-
@יהודה7 כתב בעזרה דחופה:
שלום. רכשתי מסוכנות רכב מסוג קיה ספורטאז’ 2015 מנוע 2000 בנזין. במכון בדיקה צויין בשורת מנוע חוסר שמן/בדיקת תצרוכת שמן בנסיעה ממושכת, לאחר קנייה הבחנתי שהרכב מעשן עשן לבן אפור עם ריח חזק, הסוכנות אומרת אין אחריות על רכב משומש מה שקנית as is, במכון בדיקה טוענים כל עוד יש x בשורת מנוע אנחנו לא אחראים ולא משנה מאיזה סיבה. מאין לי לדעת שחוסר שמן שיכול להיות כתוב על כל רכב זה מדובר במנוע גמור מעשן שלא צויין בבדיקה רכב מעשן או מנוע גמור, מנגד קומפרסיה תקינה אני לא יודע מה לעשות למכור את הרכב במצב קיים בטרייד אין או פרטי יורידו לי הרבה מסכום הקנייה להחליף מנוע זה עשרות אלפי שקלים, להישאר ככה עם הרכב האם מותר האם זה הורדה מהכביש או דוח ? הרכב עבר ככה טסט בסוכנות. אנא עזרתכם בבקשה
תשאל את @מיכלין-שמאי-רכב הוא עזר לכמה אנשים בעניין הזה
@הכל-בעזרת-השם איך ניתן לשאול את מיכלין לפתוח נושא חדש? או שיש אפשרות בפרטי כי לי לא נותן לשלוח הודעה תוכל לשלוח לו את השאלה שלי
-
@הכל-בעזרת-השם איך ניתן לשאול את מיכלין לפתוח נושא חדש? או שיש אפשרות בפרטי כי לי לא נותן לשלוח הודעה תוכל לשלוח לו את השאלה שלי
-
@יהודה7 כתב בעזרה דחופה מנוע מוציא עשן לבן-אפור:
עדיף שתפתח גם נושא חדש למען כל הציבור
-
@עבד-נאמן הבדיקה והקנייה היו לפני שבוע הלכתי לסוכנות אמרו אתה חתמת בזכרון דברים שאין אחריות ומה שקנית קנית אמרתי אני אתבע אמרו לי בבקשה צא לדרך עכשיו דיונים בתי משפט זה סיוט שלא נגמר יש להם עורכי דין תותחים יאכלו אותי בלי מלח. מה שכן אמרו לי קח רכב אחר יותר חדש ותוסיף כסף
@יהודה7
לבניתיים תודיע לסוכנות בכתב על ביטול העסקה.
אם יש לך תיעוד שכבר ביקשת לבטל אז תשמור אותו.
תשלח למייל זיכרון דברים ורישיון רכב B7722088@GMAIL.COM -
@יהודה7
לבניתיים תודיע לסוכנות בכתב על ביטול העסקה.
אם יש לך תיעוד שכבר ביקשת לבטל אז תשמור אותו.
תשלח למייל זיכרון דברים ורישיון רכב B7722088@GMAIL.COM@מיכלין-שמאי-רכב שלום. שלחתי הכל במייל אשמח לנייד שלך לצורך יצירת קשר. תודה.
-
@מיכלין-שמאי-רכב שלום. שלחתי הכל במייל אשמח לנייד שלך לצורך יצירת קשר. תודה.
אשמח לנייד שלך לצורך יצירת קשר. תודה.
-
אשמח לנייד שלך לצורך יצירת קשר. תודה.
@יראת-שמים תודה
-
@אלוף-העולם-1 למי למכון בדיקה או לסוכנות רכבים
@יהודה7 מציע לך שאל תאיים להוציא את דיבתם, זה יכול לגרום לך רק עוד נזקים. וחוץ מזה סוכנויות למיניהם גם מושמצים ממילא, כך שלא ברור שזה יגרום להם לסגת. יש דרכים חוקיות שייגרמו להם לשלם לך חזרה את כספך. עכשיו אני רואה תגובה מהמאסטר @מיכלין-שמאי-רכב, ברור לי שאם תשמע לו תצליח.
הייתי פותח שרשור איך להתנהג כשמגלים כשקנית רכב ונפלת בפח. מי מרים את הכפפה?