שרשור "חיות על הכביש"
-
כידוע לכולנו, ישנם אנשים שבטעות יש להם רישיון נהיגה, ובצורת והרגלי הנהיגה שלהם הם מסכנים את עצמם ואת כל משתמשי הדרך, יש מצבים שבהם פשוט בא לך לשלוח את הסרטון למשטרה או מישהו שיעניש את הנהגים הללו, אבל כמה ששמעתי אין בזה שום תועלת, כיון שהמשטרה בד"כ לא עושה עם זה כלום…
אז אני פותח את השרשור הזה, בעיקר בשביל לשתף ולפרוק את התסכול שאני ורבים כאן סובלים ממנו, ואני בטוח שרבים ישמחו לשתף ג"כ סרטונים מכמעט תאונה שהיתה להם בגלל איזה סכל בכביש…
אז הנה לכם הסרטון הראשון…
כמעט ואיבדתי גלגל ימני ומראה שמאלית בגלל האדם הזה, שלא לדבר על הבלאי של הגלגלים כתוצאה מחריקה צורמת…
NO20251114-135126-013497F .mp4
הסרטון פתוח בנטפרינא לשמור על השרשור ממוקד
-
מ מיישה פיצל נושא זה
-
כידוע לכולנו, ישנם אנשים שבטעות יש להם רישיון נהיגה, ובצורת והרגלי הנהיגה שלהם הם מסכנים את עצמם ואת כל משתמשי הדרך, יש מצבים שבהם פשוט בא לך לשלוח את הסרטון למשטרה או מישהו שיעניש את הנהגים הללו, אבל כמה ששמעתי אין בזה שום תועלת, כיון שהמשטרה בד"כ לא עושה עם זה כלום…
אז אני פותח את השרשור הזה, בעיקר בשביל לשתף ולפרוק את התסכול שאני ורבים כאן סובלים ממנו, ואני בטוח שרבים ישמחו לשתף ג"כ סרטונים מכמעט תאונה שהיתה להם בגלל איזה סכל בכביש…
כמעט ואיבדתי גלגל ימני ומראה שמאלית בגלל האדם הזה, שלא לדבר על הבלאי של הגלגלים כתוצאה מחריקה צורמת…
@מיישה דווקא אני חושב שיש דרך מצוינת להתמודד עם התופעה הנזולה הזו
יש מושג של שומרי דרך במשטרה שהם עושים צדק בדרכים
צריך לבדוק אם זה קיים אני אישית לפני מספר שנים קיבלתי דו"ח דרכם ממשטרת ישראל דרך המדינה (לא חשוב שביטלתי אותו כמובן
ששש)
בכל אופן במקרים כנ"ל אכן חובה לעשות סדר בעניין ואולי להצטרף אליהם ולו בשביל למגר את הרשעים הקבועים שמסכנים את הדרכים ועליהם נאמר בתפילת הדרך ותצילנו מכף כל אויב ואורב בדרך לקמן הקישור לגוב
https://www.gov.il/he/pages/campaign_shomrey_2020 -
@מיישה דווקא אני חושב שיש דרך מצוינת להתמודד עם התופעה הנזולה הזו
יש מושג של שומרי דרך במשטרה שהם עושים צדק בדרכים
צריך לבדוק אם זה קיים אני אישית לפני מספר שנים קיבלתי דו"ח דרכם ממשטרת ישראל דרך המדינה (לא חשוב שביטלתי אותו כמובן
ששש)
בכל אופן במקרים כנ"ל אכן חובה לעשות סדר בעניין ואולי להצטרף אליהם ולו בשביל למגר את הרשעים הקבועים שמסכנים את הדרכים ועליהם נאמר בתפילת הדרך ותצילנו מכף כל אויב ואורב בדרך לקמן הקישור לגוב
https://www.gov.il/he/pages/campaign_shomrey_2020פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
אדגיש שוב, אני מודע למיזם שומרי הדרך, אך כפי שצויין כאן, ועוד מס’ סיבות שמורידים את הדרך הזו מהאופציות הרצויות, לכן מה שנשאר הוא לשתף כאן רק בשביל הכאב בטן.
למי שרוצה לדעת סיבות למה שומרי הדרך זה לא אופצייה, להלן כמה מהם:
- יש בזה שאלה של מוסר.
- אין לי סמארטפון ב"ה.
- מהכירותי עם העניין, שומרי הדרך זה חבורת נקמנים שמצאו דרך לנקום במי שגרם להם חוסר נוחות כלשהי בכביש.
- רוב הדיווחים של שומרי הדרך נפסל.
ועוד כמה סיבות שאין כאן המקום לפרטן.
ונא לשמור על השרשור ממוקד, הערות ותגובות על הסרטון בכיף, לדיונים על הנושא ניתן לפתוח נושא תגובה.
-
שרשור “חיות על הכביש”
דווקא אתמול כמעט דרסתי דורבן…חבל שלא היה מצולם -
שרשור “חיות על הכביש”
דווקא אתמול כמעט דרסתי דורבן…חבל שלא היה מצולם -
נחמד לראות את רמה ד ממצלמתך…
לענינינו - זה לא נראה משהו מאוד חריג - כנראה שבסרטון לא משתקפת המהירות הנכונה
כי במהירות שבסרטון היה לך זמן להתעשת ולעצור ברוגע
תקן אותי@ביתשמשניק ||החריג הוא זה שהשני היה צריך לחכות שהוא יעבור ולא ההיפך
הוא נכנס לנתיב שלך|| -
@ביתשמשניק ||החריג הוא זה שהשני היה צריך לחכות שהוא יעבור ולא ההיפך
הוא נכנס לנתיב שלך||@חיים-ברזל ברור שהוא לא התנהג יפה, אבל זה לא משקף בסרטון התנהגות חייתית
אבל ר’ מיישה אומר שהוא כמעט איבד מראה וגלגל, וזה לא כ"כ משתקף מן המהירות המופיעה בסרטון -
ממצלמת הרכב אי אפשר להרגיש את החריקה ואת כל הילדים מאחור נדבקים לכיסא שלפניהם, אני הגעתי בירידה שמרחק הבלימה הוא ארוך יותר, אבל לפני הכל, אתה רואה בנאדם על הכביש, מה אתה נכנס לו לנתיב??? זה בהמיות.
עוד משהו, ואולי לכן יש כאלה שלא מבינים “מה הבעיה” ואני לא רוצה להכליל, אבל רוב המקרים המסוכנים שראיתי בבית שמש זה ממגזר מסויים, כנ"ל במקרה הזה. -
ממצלמת הרכב אי אפשר להרגיש את החריקה ואת כל הילדים מאחור נדבקים לכיסא שלפניהם, אני הגעתי בירידה שמרחק הבלימה הוא ארוך יותר, אבל לפני הכל, אתה רואה בנאדם על הכביש, מה אתה נכנס לו לנתיב??? זה בהמיות.
עוד משהו, ואולי לכן יש כאלה שלא מבינים “מה הבעיה” ואני לא רוצה להכליל, אבל רוב המקרים המסוכנים שראיתי בבית שמש זה ממגזר מסויים, כנ"ל במקרה הזה. -