שרשור "חיות על הכביש"
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
נוסע בצורה פראית, חותך נתיבים הלוך ושוב, ועקף מימין בשול הכביש!!!
אני דן לכף זכות שזה נתיב שהסתיים והוא לא ראה שהוא הסתיים ולא היה לו ברירה אלא לרדת לשול
כמובן שלא מצדיק נסיעה פרועה ולחתוך נתיבים אבל הירידה לשוליים הייתה קצת בלית ברירה -
אני דן לכף זכות שזה נתיב שהסתיים והוא לא ראה שהוא הסתיים ולא היה לו ברירה אלא לרדת לשול
כמובן שלא מצדיק נסיעה פרועה ולחתוך נתיבים אבל הירידה לשוליים הייתה קצת בלית ברירה@חיים-ברזל כתב בשרשור "חיות על הכביש":
כמובן שלא מצדיק נסיעה פרועה ולחתוך נתיבים אבל הירידה לשוליים הייתה קצת בלית ברירהזה לא נתיב שהסתיים, זה נתיב השתלבות והיה אסור לו להיכנס לשם.
נ.ב. אולי הברדיצ’ובער היה מקבל את זה… -
נהג אלוף
פורסם בגיזרה -
@אליהו-התח ה’ ישמור. מפחיד
-
2 הסרטונים האחרונים נשלחו לבדיקה.
-
@אליהו-התח פחד!!
הקורקינטים האלו פחד אלוקים
אחד לפני שבוע ילד בן 12 נצמד אליי מאחורה בצד ימין, שאני לא רואה אותו במראה, רק יודע שהוא שם איפה שהוא וכל נגיעה בהגה הוא יכול לעוף…
הכי נורא זה אלה עם 0 מודעות לחוקי תנועה צמתים זכויות קדימה,
פחד -
@אליהו-התח פחד!!
אחד לפני שבוע ילד בן 12 נצמד אליי מאחורה בצד ימין, שאני לא רואה אותו במראה, רק יודע שהוא שם איפה שהוא וכל נגיעה בהגה הוא יכול לעוף…
פחד@קלאטש כתב בשרשור "חיות על הכביש":
פחלדעתי זה ממש פצצה מתקתקת
אני ממש מתרתח כשאיזה קורקינט בא מולי בחד סיטרי או כל מני כאלו -
כשאני נוסע ליד הקורקינטים האלו אני נוהג להנעים להם את הדרך בצפירות ממושכות.
בבני ברק זה ממש פצצה מתקתקת במיוחד לאור העובדה שאף אחד מהם לא מקפיד על החוק.
לזה בדיוק נועד התמרור של האט ותן זכות קדימה, ועל אחת כמה וכמה לא לעקוף רכב בכזה מקום בצורה שהרכב שמגיע מרחוב הירדן בכלל לא רואה אותך -
@אליהו-התח כתב בשרשור "חיות על הכביש":
הפעם זה מהמצלמת דרך שלי.
צולם ברחוב הירדן בב"ב
מצגת1.mp4עצוב שאין מודעות לחלק מרוכבי הקורקינטים והאופניים. אם הייתה לו טיפת מודעות זה לא היה קורה. הוא היה צריך להיזהר פעמיים, גם מרכב שיכול להגיע מצד ימין ויש לו זכות קדימה, וגם היה רכב שהסתיר לו מה קורה מצד ימין שלו. אז איך למען השם הוא דוהר לשם בלי טיפת זהירות??
-
לזה בדיוק נועד התמרור של האט ותן זכות קדימה, ועל אחת כמה וכמה לא לעקוף רכב בכזה מקום בצורה שהרכב שמגיע מרחוב הירדן בכלל לא רואה אותך@אליהו-התח כתב בשרשור "חיות על הכביש":
בבני ברק זה ממש פצצה מתקתקת במיוחד לאור העובדה שאף אחד מהם לא מקפיד על החוקאני לא מעיז לצפור, מפחד אנשי דלא מעלי (מעדיף לזחול מאחוריו, ושלא ינפץ לי השמשה)
-
לזה בדיוק נועד התמרור של האט ותן זכות קדימה, ועל אחת כמה וכמה לא לעקוף רכב בכזה מקום בצורה שהרכב שמגיע מרחוב הירדן בכלל לא רואה אותך@אליהו-התח ואני נוהג באזורים מסוימים שהצפירות שם רק מציק לאזרחים היקרים,
ואילו את בעל הקורקינט זה בכלל לא מעניין, הוא אפילו מחכה לעקשן שתצפור ואז יראה לך מי יותר חזק.זה מתחיל בקיפול המראות וממשיך לעוד איומים שונים, אם צריך קבל גם על הדרך בעיטה בדלת הנהג…
נ.ב. סיפור בצד, אך לא ממליץ לכל אחד…
פעם אחת חינכתי אחד שאיים עלי, כשהוא בא מולי נגד כיוון התנועה, טיפל באוטו וברח מהר מאוד,
עשיתי סיבוב שלם באיזור, לקחתי ימינה וימינה וימינה… והפתעתי אותו כשהוא לא חלם שאני חוזר מולו, ואז קפצתי עליו לפני שהספיק לקלוט למה אני יוצא עליו, עם כל הזעםםםם שרק אפשר, עד שפלוני פשוט הבין שהתחיל עם הבן אדם הלא נכון, ממש התקפל וביקש סליחה כמו ילד בגיל 3!! -
L_20260630180505_7_1.mp4
הר החוצבים מול התחנת דלק פז… ילד זרק לי כוס מלאה קפה על הרכב תוך כדי נסיעה… -
לזה בדיוק נועד התמרור של האט ותן זכות קדימה, ועל אחת כמה וכמה לא לעקוף רכב בכזה מקום בצורה שהרכב שמגיע מרחוב הירדן בכלל לא רואה אותך@אליהו-התח כתב בשרשור "חיות על הכביש":
בבני ברק זה ממש פצצה מתקתקת במיוחד
צודק ב100%
היה לפני כמה שנים מקרה שבחור בן 16 נסע באיזה רחוב בסביבות רחוב נתן הנביא בב"ב ופגע באדם זקן שעבר במעבר חצייה והרג אותו ל"ע
אני לא בטוח אבל זכור לי שהוא נסע נגד כיוון התנועה -
L_20260630180505_7_1.mp4
הר החוצבים מול התחנת דלק פז… ילד זרק לי כוס מלאה קפה על הרכב תוך כדי נסיעה… -
צודק ב100%
היה לפני כמה שנים מקרה שבחור בן 16 נסע באיזה רחוב בסביבות רחוב נתן הנביא בב"ב ופגע באדם זקן שעבר במעבר חצייה והרג אותו ל"ע
אני לא בטוח אבל זכור לי שהוא נסע נגד כיוון התנועה@הרשלה כתב בשרשור "חיות על הכביש":
צודק ב100%
אני לא בטוח אבל זכור לי שהוא נסע נגד כיוון התנועההרב אדרת זצ"ל
מלומדי נתיבות עולם -
נהג אלוף
פורסם בגיזרה@פתוח-לשמוע כתב בשרשור "חיות על הכביש":
נהג אלוף
פורסם בגיזרהמשום מה נראה לי שזה AI
הרכב בצד ימין נוסע בשוליים
וגם נחתך בסוף ההסרטה איך הברזנט יורד מהשמשה, ועוד הוא מוריד את זה בכזאת אדישות -
@אליהו-התח מסכים במליון אחוז שהקורקינט אשם והוא צריך לחטוף על הראש…
אבל גם הפיקנטו! אתה רואה שאתה עוד מטר נתקע תן בלימה! שבור את הרפידות! נכון שהיה רכב שהסתיר לו אבל היה לפחות 2 מטר שהוא כן ראה והראיה שהרוכב ראה שהוא הולך לתאונה והוא אפי’ הספיק לרדת מהכלי המשחיט…
וגם אחרי שהוא פוגע בו לוקח לו כמה מטרים טובים לעצור.
או שהנהג היה עסוק ב’מלבן’ הממכר שלו… או שזה הייתה אישה שחייבת לצעוק "אהההההההההההההההההה" עם שתי הידים באויר… ואז לעצור…יש לי מה להאריך אבל אישתי מגיעה…

.png?v=a1cbb73927e)