שרשור "חיות על הכביש"
-
@א.ב. כתב בשרשור "חיות על הכביש":
הסרטון הזה גרם לי לחפש ישר בנושא הזה
video_55187_1.mp4אפשר להשתגע, זה גישה אצל אחינו שאינם מבני ברית בכל תאונה ראשית חכמה להאשים אותך,
שנית לתבוע סכום מופרך לגמרי…
וידע הציבור ויירגע -
-
בוודאי שהיא אשמה והיא צריכה לשאת באחריות.
אבל אני חושב שהוא היה יכול למנוע את העוגמת נפש לשניהם, מי ששם לב לפני שהוא פונה שמאלה (עוד שהוא רק מדליק את הווינקר) היא צופרת לו ארוך, לא יודע מה איתו, אבל אני שאני שומע מישהו שצופר לי מאחורה ארוך, אני ישר שם מבט במראה, ואם הוא היה עושה את זה יכול להיות שהוא היה מצליח לבלום או להמשיך ישר בהחלטה של רגע. והיה מונע את הסיפור הזה… -
אבל אני חושב שהוא היה יכול למנוע את העוגמת נפש לשניהם, מי ששם לב לפני שהוא פונה שמאלה (עוד שהוא רק מדליק את הווינקר) היא צופרת לו ארוך, לא יודע מה איתו, אבל אני שאני שומע מישהו שצופר לי מאחורה ארוך, אני ישר שם מבט במראה, ואם הוא היה עושה את זה יכול להיות שהוא היה מצליח לבלום או להמשיך ישר בהחלטה של רגע. והיה מונע את הסיפור הזה… -
@ישראליק
הוא לא יכל להמשיך ישר והיא לא יכלה לפנות שמאלה

@פתוח-לשמוע תסתכל על החיצים שעל הכביש
-
@ישראליק
פוסט זה נמחק! -
@ישראליק

@פתוח-לשמוע כתב בשרשור "חיות על הכביש":
@ישראליק
הוא לא יכל להמשיך ישר והיא לא יכלה לפנות שמאלהלפי החיצים על הכביש הוא יכול להמשיך ישר או לפנות שמאלה והיא רק שמאלה

-
@ישראליק

@פתוח-לשמוע
החיצים שאתה רואה על התמרור זה אומר שאם אתה רוצה ללכת להר הרצל אז אתה יכול לפנות בשני הנתיבים שמאלה, ואם אתה רוצה ללכת למרכז העיר אז אתה יכול להמשיך ישר רק באמצעות הנתיב הימני. -
אבל אני חושב שהוא היה יכול למנוע את העוגמת נפש לשניהם, מי ששם לב לפני שהוא פונה שמאלה (עוד שהוא רק מדליק את הווינקר) היא צופרת לו ארוך, לא יודע מה איתו, אבל אני שאני שומע מישהו שצופר לי מאחורה ארוך, אני ישר שם מבט במראה, ואם הוא היה עושה את זה יכול להיות שהוא היה מצליח לבלום או להמשיך ישר בהחלטה של רגע. והיה מונע את הסיפור הזה…@אריאל-קמחי כתב בשרשור "חיות על הכביש":
היא צופרת לו ארוך, לא יודע מה איתו, אבל אני שאני שומע מישהו שצופר לי מאחורה ארוך,
היא צופרת לרכב הלבן שפנה לפני כן גם מהנתיב הימני שמאלה,
שלדעתה חתך את הנתיב שלה בצורה לא חוקית ומסכן אותה לדהור הלאה ישר…מצחיק שגם אחר שהרכב השני מהנתיב הימני פונה שמאלה היא עדיין בטוחה שכולם משוגעים…
-
@אריאל-קמחי כתב בשרשור "חיות על הכביש":
היא צופרת לו ארוך, לא יודע מה איתו, אבל אני שאני שומע מישהו שצופר לי מאחורה ארוך,
היא צופרת לרכב הלבן שפנה לפני כן גם מהנתיב הימני שמאלה,
שלדעתה חתך את הנתיב שלה בצורה לא חוקית ומסכן אותה לדהור הלאה ישר…מצחיק שגם אחר שהרכב השני מהנתיב הימני פונה שמאלה היא עדיין בטוחה שכולם משוגעים…
@פיג-ו5008 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
מצחיק שגם אחר שהרכב השני מהנתיב הימני פונה שמאלה היא עדיין בטוחה שכולם משוגעים…
פעם אשתו של דוד לוי מתקשרת אליו ושואלת אותו איפה הוא, אז הוא ענה בכביש 1, אז היא אומרת לו תיזהר אומרים בחדשות שיש איזה משוגע אחד שנוסע נגד כיוון התנועה, אז הוא ענה לה משוגע אחד כולם משוגעים