שרשור "חיות על הכביש"
-
תיעוד מטורף.
התנגשות משאית בשוטרים אתמול
בניידת משטרה שביצעה חסימה בצומת תפוח שביהודה ושומרון.
שוטר נפצע באורח קל, הנהג נמלט ונעצר.@תודה-לבורא-עולם-0
אני אוהב את התגובה של המשאית שבא ממול
הוא מתחמק ברגע האחרון -
שימו לב לשוטר שבטוח שמדובר בפיגוע (ואפשר להבין למה) ודרך נשק ורץ אחריו. ואחרי כן יצא אחיו וידו אוחזת.
@גיל כתב בשרשור "חיות על הכביש":
שימו לב לשוטר שבטוח שמדובר בפיגוע (ואפשר להבין למה) ודרך נשק ורץ אחריו. ואחרי כן יצא אחיו וידו אוחזת.
שימו לב2 שהשוטר בהתחלה החל בריצה לעבר המשאית השניה כאשר ראה שסוטה מהכביש, ורק לאחר מכן ראה את הראשונה ושינה כיוון
-
מראות!!!
-
מראות!!!
-
מראות!!!
-
@מאיר המדהים זה שהוא ממשיך לעבור נתיב כאילו לא שמע את הצפירה, לא ראה את המשאית וזה כלל לא קשור אליו.
ואגב, אסור לעבור נתיב בתוך צומת.@יראת-שמים היה פה ויכוח בעבר האם מותר לעבור נתיב באמצע צומת אם יש כמה נתיבים
לא זוכר מה יצא עם זה -
@יראת-שמים היה פה ויכוח בעבר האם מותר לעבור נתיב באמצע צומת אם יש כמה נתיבים
לא זוכר מה יצא עם זה@חיים-ברזל היה חוק שאסור והוא בוטל
-
@ישראליק כתב בשרשור "חיות על הכביש":
רק במחוזותינו הוא יכול להמשיך בדרכו [להידחף שוב] בלי שום בעיה
@Lexus כתב בשרשור "חיות על הכביש":
עבריינות מזעזעת
עקיפת רכב שעצר במעבר חציה
עקיפה בקו רציף
כשאני רואה את זה אני מצטער שאין יותר אכיפה בערים החרדיותאני מתכבד להרוס את חגיגת ההסתה ע"י עדות אישית, כשאני הייתי בערך בן 9 קרה לי מקרה דומה (קצת יותר חמור אבל לא משנה) ובתמימות כמו של הילד בסרטון קמתי מהכביש והלכתי, זה היה באזור חילוני, נהג חילוני, ואף לא ידוע על חרדי שהיה ברדיוס של 100 מטר (חוץ מאחי שליט"א).
@נייטרון-חפשי ו @ישראליק לדעתי שניכם צודקים. גרתי והסתובבתי הרבה בערים חרדיות חילוניות ומעורבות. חד משמעית, לציבור שלנו יש יותר ערך לחיים. מה שכן עובדתית, עשבים שוטים לא חסרים גם אצלנו. ותרבות ההכלה החיובית שלנו יוצרת גן עדן לפורעי חוק. חילוני ממוצע מחזיק לרוב טלפון ביד, וחלק חמושים אף במצלמת גוף. לכן, איפה פושע יחשוב פעמיים לפני שהוא עובר עבירת תנועה מסכנת חיים, ברשבם חזון איש או פרישמן בן יהודה?