המלצה לבוסטר התנעה עם משאבה
-
@יוסי-לוי אותו דבר

-
@פתוח-לשמוע עכשיו אני רואה שאם אני נכנס דרך Aliexpress Business זה מופיע
יש עניין להיכנס לפעמים דרך Aliexpress Business?@יוסי-לוי אין לי מושג…
בכל מקרה מופיע לך המחיר הזול -
@תודה-לבורא-עולם-0 הימני ביותר הוא 7000 (לכה"פ אצלי)
אבל כאן יש לך את ה7000 במשלוח לארץ וגם יותר זול@טכנולוג הגיע ב"ה…

-
@טכנולוג הגיע ב"ה…

@תודה-לבורא-עולם-0 תתחדש !
זה הבוסטר ששלחתי את הקישור שלו ? אם כן נראה שזה הדגם החדש יותר.
לבוסטרים הקטנים לוקח קצת זמן לניפוח גלגלים זה לא קומפרסור 2 בוכנות -
@תודה-לבורא-עולם-0 תתחדש !
זה הבוסטר ששלחתי את הקישור שלו ? אם כן נראה שזה הדגם החדש יותר.
לבוסטרים הקטנים לוקח קצת זמן לניפוח גלגלים זה לא קומפרסור 2 בוכנות@DanielC כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
זה הבוסטר ששלחתי את הקישור שלו ?
אכן!לא מכיר בוסטרים אחרים… אבל נראה שזה ניפח ממש מהר.עריכה:
התבלבלתי כבר… זה הקישור ש @טכנולוג שלח לעיל…זה אמנם התחיל מההמלצה שלך, אבל הקישור הוא אחר ממה ששלחת לעיל.
-
יש לציין פרט חשוב חסרון גדול (בכל הבוסטרים שמגיעים עם “כבל חכם” למניעת חיבורים הפוכים וכו’) - שהמצבר פרוק לגמרי הכבל החכם לא מאפשר הזרמת חשמל בתנינים, רק אם יש עדיין זרם מועט במצבר הוא מאפשר.
הפתרון הפשוט הוא לקנות בנוסף כבל “לא חכם” (כ-20 ש"ח) ואם המצבר פרוק לגמרי להשתמש בו.
@בסד זה נראה ממש דומה .@DanielC כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
יש לציין פרט חשוב חסרון גדול (בכל הבוסטרים שמגיעים עם “כבל חכם” למניעת חיבורים הפוכים וכו’) - שהמצבר פרוק לגמרי הכבל החכם לא מאפשר הזרמת חשמל בתנינים, רק אם יש עדיין זרם מועט במצבר הוא מאפשר.
הפתרון הפשוט הוא לקנות בנוסף כבל “לא חכם” (כ-20 ש"ח) ואם המצבר פרוק לגמרי להשתמש בו.
@בסד זה נראה ממש דומה .זה עם תנינים חכמים או רגיל?
תודה רבה!הזמנתי מקישור שלך בנושא אחר וב"ה הגיע כשבוע לאחר ההזמנה - לפני כמה ימים
-
@DanielC כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
@בסד זה נראה ממש דומה .זה עם תנינים חכמים או רגיל?
תודה רבה!הזמנתי מקישור שלך בנושא אחר וב"ה הגיע כשבוע לאחר ההזמנה - לפני כמה ימים
-
@בסד זה נראה ממש דומה .@DanielC כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
@בסד זה נראה ממש דומה .א זה חובה?
כלומר זה ממש מצוי שזה יקרה או שזה נדיר?
כי אני הזמנתי את מה שהמלצת ואני לא רוצה להתקע
ב זה גם טוב?
מה שאתה שלחת צריך לקנות ב42 ש"ח כדי שיהיה משלוח חינם ופה זה 14 כולל משלוח -
ב זה גם טוב?
מה שאתה שלחת צריך לקנות ב42 ש"ח כדי שיהיה משלוח חינם ופה זה 14 כולל משלוח@איש-פשוט-מאוד כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
או שזה נדיר?
נדיר יותר, אבל קורה.
בעיקר אם רכב עמד דתקופה ללא התנעה והמצבר פשוט הלך לישון שינה עמוקה
או כשיש בעיות אחרות שאז גם לא יעזור להעיר את המצבר משנתו…
לדוגמא אלטרנטור שהתקלקל וכדומה.בדר"כ כשאנשים נתקעים עם בעיה במצבר זה לא כך.
ועיין לעיל מה ש- @DanielC @טכנולוג כתבו פתרונות לכך. -
@איש-פשוט-מאוד כתב בהמלצה לבוסטר התנעה עם משאבה:
או שזה נדיר?
נדיר יותר, אבל קורה.
בעיקר אם רכב עמד דתקופה ללא התנעה והמצבר פשוט הלך לישון שינה עמוקה
או כשיש בעיות אחרות שאז גם לא יעזור להעיר את המצבר משנתו…
לדוגמא אלטרנטור שהתקלקל וכדומה.בדר"כ כשאנשים נתקעים עם בעיה במצבר זה לא כך.
ועיין לעיל מה ש- @DanielC @טכנולוג כתבו פתרונות לכך.@תודה-לבורא-עולם-0 בנוסף חשוב לדעת שבד"כ עדיף להשתמש בצבתות חכמות כי הם מונעות קצרים ובעיות אם חיברת הפוך או שהכבל מתחמם מידי רק במקרה שהמצבר ריק לגמרי זה עלול לא להניע ואז ניתן להשתמש בצבת לא חכמה או בפתרון שהזכרתי לעיל (לנתק ולחבר כמה פעמים עד שהמצבר מתמלא קצת ואז ניתן להניע כרגיל)
-
@תודה-לבורא-עולם-0 בנוסף חשוב לדעת שבד"כ עדיף להשתמש בצבתות חכמות כי הם מונעות קצרים ובעיות אם חיברת הפוך או שהכבל מתחמם מידי רק במקרה שהמצבר ריק לגמרי זה עלול לא להניע ואז ניתן להשתמש בצבת לא חכמה או בפתרון שהזכרתי לעיל (לנתק ולחבר כמה פעמים עד שהמצבר מתמלא קצת ואז ניתן להניע כרגיל)
או בפתרון שהזכרתי לעיל (לנתק ולחבר כמה פעמים עד שהמצבר מתמלא קצת ואז ניתן להניע כרגיל)
אני חושב שזה הפרקטיקה הכי פשוטה שיש…
דעתי האישית שחבל לרכוש עוד זוג תנינים - פחות בטוחים!!
בזמן שיש פתרון פשוט וקל…ובכלל “מרבה נכסים מרבה דאגה”,
כמה שפחות דברים שלא צריך להחזיק, פחות דאגות על הראש. -
ב זה גם טוב?
מה שאתה שלחת צריך לקנות ב42 ש"ח כדי שיהיה משלוח חינם ופה זה 14 כולל משלוח@איש-פשוט-מאוד זה טוב גם…
-
@איש-פשוט-מאוד זה טוב גם…
@איש-פשוט-מאוד זה טוב גם…
מקווה שהבנתי נכון
אם יש ראש עם בלוק גדול זה כנראה חכם
ומה שקצר ופשוט לא…
נכון?