בוסטר נקודה למחשבה / תובנה / ושאלה
-
לפני כמה זמן בא ידיד
אחרי שנגמר לי המצבר בשונה מבד"כ הפעם המצבר היה מת
לפני הקדיש, הוציא בוסטר לא יקר והמיוחד שבו שהשאיר אותו עם הקליפסים ופשוט הטעין את המצבר מחדש ואז היה אפשר להניע
השאלה האם כל בוסטר עושה את הפעולה הזאתוודאי שלא בל"ד בעבר שרפתי לידידים את הבוסטר שלהם שהשאירו את הקלפסים
ואשמח לדעת האם יש בוסטר ספציפי שעושה את העניין הזה כי זה מצוי מאוד למי שבידידים בעיקר או סתם אוהב לעזור למי שתקוע תודה
-
לפני כמה זמן בא ידיד
לפני הקדיש, הוציא בוסטר לא יקר והמיוחד שבו שהשאיר אותו עם הקליפסים ופשוט הטעין את המצבר מחדש ואז היה אפשר להניע
השאלה האם כל בוסטר עושה את הפעולה הזאתוודאי שלא בל"ד בעבר שרפתי לידידים את הבוסטר שלהם שהשאירו את הקלפסים
ואשמח לדעת האם יש בוסטר ספציפי שעושה את העניין הזה כי זה מצוי מאוד למי שבידידים בעיקר או סתם אוהב לעזור למי שתקוע תודה
-
לפני כמה זמן בא ידיד
@דוד-המומחה כתב בבוסטר נקודה למחשבה / תובנה / ושאלה:
לפני כמה זמן בא ידיד
השאלה האם כל בוסטר עושה את הפעולה הזאתיתכן מאוד שעדיין נשאר קצת חשמל במצבר אלא שזה לא הספיק בשביל להניע
ובהחלט כל בוסטר איכותי עושה את זהוודאי שלא בל"ד בעבר שרפתי לידידים את הבוסטר שלהם שהשאירו את הקלפסים
אף פעם זה לא בריא להשאיר את הבוסטר מחובר אבל היו פעמים רבות שאני באופן אישי עזרתי לחברים שהלך להם המצבר או האלטרנטור והשארתי את הבוסטר מחובר למשך כל הנסיעה ולא קרה שום נזק לא לבוסטר ולא לכבלים
ואשמח לדעת האם יש בוסטר ספיציפי שעושה את העניין הזה כי זה מצוי מאוד למי שיבידידים בעיקר או סתם אוהב לעזור למי שתקוע תודה
לא ידוע לי על בוסטר מיוחד שעושה את זה אבל מה שאני ניסיתי היה רק עם בוסטרים של יוטראי ובהם כאמור זה עבד מצויין
@המאעסטר כתב בבוסטר נקודה למחשבה / תובנה / ושאלה:
יש בוסטר של יוטראי שמחברים אותו והוא לוקח את מה שנשאר במצבר ואז אפשר להתניע את הרכב אם אני לא טועה זה הקישור
הבוסטר שצירפת הוא בוסטר ייחודי שאינו עובד על סוללה אלא על קבל שזה רכיב אלקטרוני שאוגר בתוכו חשמל לזמן מועט היתרון של הבוסטר הזה שלא צריך אף פעם להטעין אותו והוא גם לא נהרס בשמש פשוט מחברים אותו לרכב והוא לוקח את קצת החשמל שקיים במצבר ופורק אותו בבת אחת וכך הוא מניע את הרכב אבל במקרה שהמצבר מת לגמרי (כמו המקרה של ידידנו היקר @דוד-המומחה ) לכאורה זה לא יעזור כי אין לו חשמל לקחת מהמצבר