קיבלתם דו''ח מעיריית ירושלים בעצרת המיליון? כנסו לכאן.
-
@המאעסטר כתב בקיבלתם דו''ח מעיריית ירושלים בעצרת המיליון? כנסו לכאן.:
אין מייל לבעלי הפלאפון הכשר?
קיבלת דו"ח?
לא נראה לי שזה הבעיה למצוא דרך לשלוח וואצפ העיקר לבטל את הדו"ח@נהוראי כתב בקיבלתם דו''ח מעיריית ירושלים בעצרת המיליון? כנסו לכאן.:
קיבלת דו"ח?
לא נראה לי שזה הבעיה למצוא דרך לשלוח וואצפ העיקר לבטל את הדו"חאבל קצת מגוחך ש’נציגינו בעיריה’ דואגים רק לחרדים בעלי וואצאפ.
-
@נהוראי כתב בקיבלתם דו''ח מעיריית ירושלים בעצרת המיליון? כנסו לכאן.:
קיבלת דו"ח?
לא נראה לי שזה הבעיה למצוא דרך לשלוח וואצפ העיקר לבטל את הדו"חאבל קצת מגוחך ש’נציגינו בעיריה’ דואגים רק לחרדים בעלי וואצאפ.
-
כבר ברגע הראשון זה היה נראה לי פייק.
קודם כל הניסוח הלא מקצועי “אם מישהו מכיר אנשים…” ו"בעזרת הנציגים החרידים" נשמע ניסוח קצת… זול ולא מקצועי.
דבר שני, אפילו אם מדובר במשהו אמיתי, אף נציג חרדי בעירייה לא הולך לפרסם בריש גלי שהוא יכול לעזור לבטל דוחו"ת.
זה נשמע יותר עוד עקיצה לעסקונה החרדית שלא השכילה למנוע את הדוחו"ת בעצרת (כמו עוד הרבה דברים שלא הצליחו למנוע בתקופה האחרונה…)
-
קודם כל הניסוח הלא מקצועי “אם מישהו מכיר אנשים…” ו"בעזרת הנציגים החרידים" נשמע ניסוח קצת… זול ולא מקצועי.
דבר שני, אפילו אם מדובר במשהו אמיתי, אף נציג חרדי בעירייה לא הולך לפרסם בריש גלי שהוא יכול לעזור לבטל דוחו"ת.
זה נשמע יותר עוד עקיצה לעסקונה החרדית שלא השכילה למנוע את הדוחו"ת בעצרת (כמו עוד הרבה דברים שלא הצליחו למנוע בתקופה האחרונה…)
-
@לוחצגז כתב בקיבלתם דו''ח מעיריית ירושלים בעצרת המיליון? כנסו לכאן.:
אף נציג חרדי בעירייה לא הולך לפרסם בריש גלי שהוא יכול לעזור לבטל דוחו"ת.
לא נראה לי נכון, במיוחד כשמדובר בעצרת של כלל הציבור שמצדיקה התחשבות מיוחדת.
-
@לוחצגז כתב בקיבלתם דו''ח מעיריית ירושלים בעצרת המיליון? כנסו לכאן.:
אף נציג חרדי בעירייה לא הולך לפרסם בריש גלי שהוא יכול לעזור לבטל דוחו"ת.
לא נראה לי נכון, במיוחד כשמדובר בעצרת של כלל הציבור שמצדיקה התחשבות מיוחדת.