קורולה 2006 רועד, פלאגים? עזרה באזור רחובות
-
אחי יש לו קורולה 2006, היום הרכב התחיל לרעוד בעיקר בעצירה, בנסיעה קצת פחות מורגש, בנוסף, הנורה של המנוע (שתמיד דולקת…) מהבהבת בכתום, @מאיר העלה השערה שזה פלאגים, מה דעת המומחים?
אחי בלי ידע טכני, ובלי מחשב רכב/OBD, יש מישהו באזור שיכול לעשות לו בדיקה לאמת? -
אחי יש לו קורולה 2006, היום הרכב התחיל לרעוד בעיקר בעצירה, בנסיעה קצת פחות מורגש, בנוסף, הנורה של המנוע (שתמיד דולקת…) מהבהבת בכתום, @מאיר העלה השערה שזה פלאגים, מה דעת המומחים?
אחי בלי ידע טכני, ובלי מחשב רכב/OBD, יש מישהו באזור שיכול לעשות לו בדיקה לאמת? -
@itzik משהו מסובך? תרגם לי בכסף
@YKingsmart
10 שקל ספריי לניקוי קרבורטור -
@YKingsmart
10 שקל ספריי לניקוי קרבורטור@פתוח-לשמוע פחות נשמע לי, כי אם ככה למה הנורה מהבהבת?
-
@YKingsmart
10 שקל ספריי לניקוי קרבורטור@פתוח-לשמוע הוא שאל על הסליל הצתה.
@YKingsmart החליפיים הזולים עולים בערך 100-200 ש"ח לא כולל עבודה. מקורי עולה יותר, באיזור 400 ש"ח לדעתי (משוער). עבודה, זה משהו פשוט שאפשר לבד, כמה מוסך נייד יקח על זה? לא יודע, אולי 200 שקל? אולי 100? -
@פתוח-לשמוע הוא שאל על הסליל הצתה.
@YKingsmart החליפיים הזולים עולים בערך 100-200 ש"ח לא כולל עבודה. מקורי עולה יותר, באיזור 400 ש"ח לדעתי (משוער). עבודה, זה משהו פשוט שאפשר לבד, כמה מוסך נייד יקח על זה? לא יודע, אולי 200 שקל? אולי 100?@יראת-שמים כתב בקורולה 2006 רועד, פלאגים? עזרה באזור רחובות:
החליפיים הזולים עולים בערך 100-200 ש"ח
100-150…
@יראת-שמים כתב בקורולה 2006 רועד, פלאגים? עזרה באזור רחובות:
מקורי עולה יותר, באיזור 400 ש"ח לדעתי
200-250
וחוץ מזה לא הייתי מחליף כלום בלי קוד תקלה
-
@YKingsmart
10 שקל ספריי לניקוי קרבורטור@פתוח-לשמוע כתב בקורולה 2006 רועד, פלאגים? עזרה באזור רחובות:
@YKingsmart
10 שקל ספריי לניקוי קרבורטורלא מומלץ בכלל!
אני משתמש בספריי יעודי לניקוי חלקי יניקה של חברת Bg העולמית שיש בו גם סיליקון נוזלי וככה לא מייבש צינורות וואקום שמחוברים למצערת וגם את החיישני חמצן… ספריי קרבורטור רגיל יכול לגרום נזק לטווח הארוך!!!
-
אחי בלי ידע טכני, ובלי מחשב רכב/OBD, יש מישהו באזור שיכול לעשות לו בדיקה לאמת?@YKingsmart היה לי תקלה זהה, באותו רכב, זה היה פלאג או קויל, לא זוכר בדיוק
-
@פתוח-לשמוע פחות נשמע לי, כי אם ככה למה הנורה מהבהבת?
@אבי-ים כתב בקורולה 2006 רועד, פלאגים? עזרה באזור רחובות:
לפני שהוא רץ להחליף חלקים שיבדוק שהמצערת לא מלוכלכת
@YKingsmart כתב בקורולה 2006 רועד, פלאגים? עזרה באזור רחובות:
משהו מסובך? תרגם לי בכסף
ועל זה עניתי 10 ש"ח טעות שלי בציטוט
אבל כבר @אלוף-העולם-1 אמר שלא נכון להשתמש בזה ואם יש לו קישור למוצר שהוא התכוון אני ישמח -
פחות או יותר כבר ענו אבל אנסה לעשות קצת סדר:
לא מסובך, חלק שנמצא מעל הפלאג, בדרך כלל מחובר בבורג וקונקטור.כדאי להוציא קוד תקלה כדי לוודא שזו הבעיה וגם כדי למצוא את הקויל הסורר.
אם לדוגמה הקוד בצילינדר 3, תחליף את הקוילים בין צילינדר 3 ל-2 תמחק תקלה, תקרא שוב.
גם בלי לדעת מהיכן מתחילה הספירה (אני חושב שלרוב היא מכיוון צד נוסע לצד נהג), אם מספר הצילינדר השתנה זה אומר שהתקלה אכן בקויל.אם לא תצליח למצוא קורא תקלות יש עוד בדיקה שאפשר לעשות והיא להוציא קוילים (ולהחזיר) אחד אחרי השני ולראות מה לא משפיע על פעולת המנוע, דהיינו לא גורם לרעידות יותר חזקות/ קרטוע של המנוע.
זה שלא משפיע הוא הבעייתי.את הניתוקים/החלפות צריך לעשות כשהמנוע כבוי ואח"כ להתניע.
טווח המחיר כאן לדוגמה הוא 135-325 ש"ח.
-
@אבי-ים כתב בקורולה 2006 רועד, פלאגים? עזרה באזור רחובות:
לפני שהוא רץ להחליף חלקים שיבדוק שהמצערת לא מלוכלכת
משהו מסובך? תרגם לי בכסף
ועל זה עניתי 10 ש"ח טעות שלי בציטוט
אבל כבר @אלוף-העולם-1 אמר שלא נכון להשתמש בזה ואם יש לו קישור למוצר שהוא התכוון אני ישמח@פתוח-לשמוע כתב בקורולה 2006 רועד, פלאגים? עזרה באזור רחובות:
יש לו קישור למוצר שהוא התכוון אני ישמח
זה המוצר:

וזה הקישור