נורת החלקה וABS פריוס 2012
-
עכשיו נדלק עוד פעם הנורת ABS אבל עכשיו זה לא נכבה וגם זה התחיל לצפצף וכיבית את האוטו והדלקתי חשבתי אולי זה התכבה וזה לא התכבה וגם ננעל לי הברקס מישהו יודע מה אני יכול לעשות
-
עכשיו נדלק עוד פעם הנורת ABS אבל עכשיו זה לא נכבה וגם זה התחיל לצפצף וכיבית את האוטו והדלקתי חשבתי אולי זה התכבה וזה לא התכבה וגם ננעל לי הברקס מישהו יודע מה אני יכול לעשות
-
למה כמה חיסרון זה ?
-
למה כמה חיסרון זה ?
@מוטי-ירושלים יותר מאלף… ומסתבר שגם יותר מאלפיים.
זו בעיה קצת ידועה בפריוס, ועדיין יותר נדירה מהמשאבה ההיברידית.אבל לפני שמספידים, כדאי שתשיג מחשב מתקדם ותסרוק תקלות (הסורקים הפשוטים לא ידעו לסרוק את זה), תעלה לפה את הקוד תקלה ויאמרו לך מה זה בוודאות גבוהה יותר. למרות שסביר להניח שמה ש @צילפינגים כתב זו הבעיה.
-
טוב תודה רבה
-
טוב תודה רבה
@מוטי-ירושלים לך ל @מיוחד שיסרוק לך
-
אין לי אפשרות ליסוע הברקס לא נלחץ
-
@מוטי-ירושלים כתב בנורת החלקה וABS פריוס 2012:
אין לך הרבה ברירות כמעט אין סיכוי אחר חוץ מהמשאבה תגרור את האוטו למוסך
ושוב שה’ ימלא חסרונך -
@מוטי-ירושלים מאיפה אתה?
-
@מוטי-ירושלים מאיפה אתה?
-
@יראת-שמים נווה יעקב
@צילפינגים אני לא יודע אם יש מישהו מנווה יעקב, מסתמא אתה אמור לדעת יותר ממני.
עכ"פ, עדיף לטרוח מעט להשיג סורק שיסרוק לו הכל, או אפילו לשלם 200 שקל למוסכניק נייד שיש לו כזה סורק, ואז כשאתה יודע מה התקלה לברר על האופציה הכי זולה לסדר אותה. בתקלה כמו משאבת ABS זה יכול להיות פער של 1000 שקל בין מקום זול ליקר, וכיון שהרכב לא יכול לנסוע, וביטוח גרירה יש רק פעם אחת על אותה תקלה, עדיף להיות בטוחים ואפשר לחסוך קצת כאב ראש ולב…
@מוטי-ירושלים תנסה לבדוק את זה: https://rechavimzelaze.ovh/post/63869
ואם אתה בכל זאת רוצה מקום זול בלי לבדוק קודם מה התקלה, תתקשר אליו: 052-5520300 - נתי. תשאל אותו אם הוא מטפל בזה, על משאבה היברידית הוא רצה הכי זול שמצאתי בזמנו.