מכרז רכבים ממשלתיים
-
@simon כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
אפשר לשאול כמה הצעת על הקאמרי? אני בדיוק הורדתי אחד מהרעיון להציע עליו..
57, סתם בגדר כרטיס לוטו...
[התיאוריה היתה שהיות ופעם קודמת הוא נמכר ב78, ורוב האנשים שבאים למכרז אינם אנשים של סכומים כאלה, מלבד סוחרים ישמעאלים שכאמור באו פחות, אולי יש סיכוי... מישהו פעם כבר הוציא קאמרי ב52]
מדובר על הקאמרי הטובה מבין השלוש, כן? 2019 עם טופס בדיקה נדיר -
@יוסי-לוי כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
נראה כאילו חלק נכבד מחברי הפורום היו במכרז אבל פחדו לדבר עליו לפני שהוא נסגר מחשש עינא בישא
אני באתי בעיקר בגלל ששמעתי שהשבוע חג הקרבן, וזה נתן לי אשליות שאולי הפעם המחירים יהיו זולים יותר, וגם כי היה לי מלווה שרצה להכיר את המכרזים הללו מקרוב.
-
פורסמו תוצאות המכרז שימו לב
-
לפי הטבע, המחירים הפעם כנראה יהיו גבוהים במיוחד, עקב הצפה של מציעים,
דרך אגב למה יומיים שלושה? לאחרונה הם מפרסמים תוצאות ביום העבודה 10.
אמנם היום הצצתי באתר של המכרז, ומשום היה כמה דקות כיתוב למעלה תאריך למסירת הרכבים, הייתי המום, אין תשובות וכבר יש תאריך? ובפרט שהתאריך שהיה כתוב קרוב מאד, החל מ 30/06/2024 ז"א ביום ראשון עוד שבוע וחצי, וזה ממש לא הגיוני.
ואכן אחרי דקות בודדות השורה הזו נמחקה, כנראה עלתה בטעות, אבל הרגשתי לרגע מה זה אשליה שהפעם התוצאות יהיו מהירות.כעת אני רואה שאכן התאריך מסירת רכבים שפורסם אז בטעות למשך כמה דקות פורסם היום 30,06,2024
ז"א שמראש הם תכננו לפרסם תשובות מוקדם בצורה חריגה מתמיד,
האם זה אומר משהו לגבי המלחמה???
-
@EBA כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
האם זה אומר משהו לגבי המלחמה???
ברור, חברי ועדת המכרזים יושבים בזמנם הפנוי בקבינט המלחמה, ולאור ההחלטות שמתקבלות שם הם מתכננים את מכרזי מנהל הרכב...
למה זה מפליא אותך?
יש הרבה משרדי ממשלה ומוסדות שקיבלו הוראה לזרז הליכים ולהתכונן למצב חירום, הפלא שלי שמגרש רכבים שזה לא דבר כזה חשוב כמו מוסדות ומשרדי ממשלה חיוניים יקבל הוראה כזו. -
099b9f8a-1d84-4506-a1ff-ec23c85c9429.pdf
מוכרים גם חלקים...יש סברא לזרוק סכום נמוך על רכב [אחר] ולקוות לנס? -
@פתוח-לשמוע כתב במכרז רכבים ממשלתיים:
099b9f8a-1d84-4506-a1ff-ec23c85c9429.pdf
מוכרים גם חלקים...יש סברא לזרוק סכום נמוך על רכב [אחר] ולקוות לנס?יש לך רשיון סוחר?
רכבים לפירוק נמכרים רק לבעלי רשיון סוחר רכבים.