עצות לטסט
-
-
@יונדאי-i30 יש משהו שטסטרים אוהבים זה כשאתה מסתכל במראות להסתכל עם כל הגוף ולא רק להזיז את העיניים ככה הם רואים שאתה שם לב.
וכן אם אתה חייב לעשות משהו שחורג קצת מהכללים אז תסביר למה אתה עושה את זה ושלא יחשוב שעשית את זה מחוסר ידיעה (למשל: רכב חוסם את הנתיב ואתה חייב לעקוף אפילו שיש קו רצוף אז תסביר לו שאתה יודע שזה בעיה אבל אין ברירה) -
קודם כל יישר כח לכולם על התגובות והעצות החשובות
למעשה יצא לי שריטלין לא כדאי ורגיעון כן
ד"א באמת חוצפה מה שהמורה שלי אמר לי שהטסטרים יודעים איזה טסט אני ואם זה טסט ראשון הם פוסלים בדר"כ אלא א"כ העפתי את הסכך ורק אם זה טסט שני-שלישי וכן הלאה הם מקליםוהיום אני יודע לשלוח למורה מסויים במודיעין ואז עוברים מיד בלי הדרך והמורים שעברתי…
מה מיוחד בו, שהוא מלמד טוב? שהוא מיודד עם הטסטרים?
-
ראיתי שמדובר פה גם על נושא הערעורים.
אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור שלי - פסילת טסט עם הערות מוזרות מצד הבוחן, והאם יש לי מה להגיש ערעור על זה.
מצורף תמונה של הערות הבוחן על הטסט שהיה לי אתמול (10/11).לגבי הערה 1. התשובה היא שלמעשה לא היתה הפרעה או עיכוב, הצומת היתה פנויה. רק שבמקום לבדוק שלוש פעמים לצד ימין, בדקתי כנראה רק… פעמיים. (המורה שלי לימד אותי שכשעושים את הפנייה לא מסתכלים אחורה או בצדדים, אלא לכיוון הפניה.) - לא סיבה לפסילה.
לגבי הערה 2. לא לקחתי את זכות הקדימה, וויתרתי כי פחדתי שהשני יידחף ואני אקבל בלם. (אפשר לומר שייצרתי קשר עין עם השני וראיתי שהוא לחוץ להיכנס לפני)
הערה 3. לא נגעתי באי התנועה, לא היתה התערבות כמובן שלא בלימה. ולא שום דבר…

-
ראיתי שמדובר פה גם על נושא הערעורים.
אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור שלי - פסילת טסט עם הערות מוזרות מצד הבוחן, והאם יש לי מה להגיש ערעור על זה.
מצורף תמונה של הערות הבוחן על הטסט שהיה לי אתמול (10/11).לגבי הערה 1. התשובה היא שלמעשה לא היתה הפרעה או עיכוב, הצומת היתה פנויה. רק שבמקום לבדוק שלוש פעמים לצד ימין, בדקתי כנראה רק… פעמיים. (המורה שלי לימד אותי שכשעושים את הפנייה לא מסתכלים אחורה או בצדדים, אלא לכיוון הפניה.) - לא סיבה לפסילה.
לגבי הערה 2. לא לקחתי את זכות הקדימה, וויתרתי כי פחדתי שהשני יידחף ואני אקבל בלם. (אפשר לומר שייצרתי קשר עין עם השני וראיתי שהוא לחוץ להיכנס לפני)
הערה 3. לא נגעתי באי התנועה, לא היתה התערבות כמובן שלא בלימה. ולא שום דבר…