גיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח
-
@ענק-הרכב כתב בגיפון רכב גבוה באיזור 80000 שח:
הטובה היא המאזדהcx5 רכב אמין נוח מפנק עם ביצעים מעולים
לא כל אחד מתחבר לרכב הזה הוא מכוייל נוקשה וזה קצת מציק
-
@אליה אתה יכול לקחת טוסון עם מנוע 1.6 טורבו וגיר דאבל קלאץ ולעבור לגור במוסך ואז תקבל רכב יותר חזק אבל מאזדה אמין חזק וספורטיבי יחסית רכב מעולה
@אליה אתה יכול לקחת טוסון עם מנוע 1.6 טורבו וגיר דאבל קלאץ ולעבור לגור במוסך ואז תקבל רכב יותר חזק אבל מאזדה אמין חזק וספורטיבי יחסית רכב מעולה
זה הקטע שספורטיבי=נוקשה ואת זה אדם מן השורה צריך לדעת לפני הרכישה
יש לנו במשפחה 3 יחידות cx5 ועוד מאזדה 6 שזה אותם מכלולים (אגב לא מי ישמע מרוצים אבל שיהיה)
מכיר את הדגמים יותר מידי טוב -
יש לנו במשפחה 3 יחידות cx5 ועוד מאזדה 6 שזה אותם מכלולים (אגב לא מי ישמע מרוצים אבל שיהיה)
מכיר את הדגמים יותר מידי טוב -
@מוטי-ברנד תורה רבה, ראב 4 זה רכב נפלא! התחזוקה שלו קצת יקרה, ביטוח וטיפולים… זה יוצא לי בסוף הרבה יותר
פוסט זה נמחק! -
מכיר את הדגמים יותר מידי טוב@אליה תודה לכולכם על מאור הפנים והיחס, cx5 זה רכב שאכן מתאים, יש ברשותי מזדה 3 ישנה והרבה שנים החזקתי מזדה, הבעיה מלבד הדלק שירידת הערך די גבוהה , וכרגע מחיר 2019/2020 גבוה מאוד ואני חושש שעוד 3-4 שנים זה יצנח מאוד…
תודה על ההמלצות כמעט הייתי בדרך לאטקה ובזכותכם יש לי רשימת שמות חדשה… -
@אליה תודה לכולכם על מאור הפנים והיחס, cx5 זה רכב שאכן מתאים, יש ברשותי מזדה 3 ישנה והרבה שנים החזקתי מזדה, הבעיה מלבד הדלק שירידת הערך די גבוהה , וכרגע מחיר 2019/2020 גבוה מאוד ואני חושש שעוד 3-4 שנים זה יצנח מאוד…
תודה על ההמלצות כמעט הייתי בדרך לאטקה ובזכותכם יש לי רשימת שמות חדשה…@שניאור-הכהן רק מציין שירידת הערך של המאזדה לא יחסית נמוכה תסתכל משנת 2017 נמכרים בקלות ב85
-
שבוע טוב אודה על עצתכם.
ברשותי טויוטה אוריס 17 הייברידית כבר כ5 שנים ואני מרוצה מאוד, הרכב ב165k ק"מ והתחלנו לחשוב על רכב אחר.
אישתי מעדיפה רכב גבוה לרכב הבא.
קורולה קרוס מאוד יקרה!
מה גם שלא בטוח שווי הקניה, עלות ביטוח יקרה, טיפולים יקרים, ביטוח סוללה ועוד…
לרוב הרכבים שבדקתי ברשת יש תקלות נפוצות, 3008, קשקאי, ספורטאז, ועוד…
לגבי s קרוס הוא מאובזר דל מאוד.
לאחרונה התחלתי לבדוק על קארוק/אטקה מתוך הבנה שאם הבעיה זה רק קלאצ/חיישן גיר אני יודע על העלות… הבעיה שאני לא בטוח שזו הבעיה היחידה…
אודה על רעיונות , אני נוסע כ20 לשנה ומעדיף רכב חסכוני, מצד שני לא משנה חיסכון פחות מול עלות קניה ואחזקה…@שניאור-הכהן
אני ההיתי הולך כיוון של ג’יפוני סובארו, הן מבחינת אמינות והן מבחינת מחיר והיצע שיש כיום בשוק -
@שניאור-הכהן
אני ההיתי הולך כיוון של ג’יפוני סובארו, הן מבחינת אמינות והן מבחינת מחיר והיצע שיש כיום בשוק@אלוף-העולם-1 הצריכת דלק שלהם גבוהה
-
@אלוף-העולם-1 הצריכת דלק שלהם גבוהה
-
@אלוף-העולם-1 הצריכת דלק שלהם גבוהה