עזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...
-
@מתלמד-0 כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:
@אלי-0 לוגאן זה רכב מדהים מבחינת שרידות ואמינות. דוקא בגלל שזה מותג לואוקוסט של רנו אז המכלולים שלו פשוטים והוא נוסע בלי הפסקה. אני התעניינתי בו בעבר ועם סבלנות היית יכול למצוא עם מאה עד מאה חמשים אלף קילומטר בשנתון הכי מאוחר שזה כמדומני 2011 באיזור העשר פלוס.
אם תמצא כזה רוץ עליו. רק קח בחשבון שהחובה שלו וכל אלו שאין להם בקרת יציבות יקר בערך בשלוש מאות עד חמש מאות שקלים.
הג’אמפי לא קיים לפני 2016 באוטומט, ואם אין לו על ידני אז זה לא בתקציב שלו.שמת לב למי אתה עונה? כתבתי שיש לי נסיון איתו…
לגמרי מאשר את מה שכתבת רק שב-2011 זה רק ידני, ובעיקרון הרכב נרשם בארץ כ-5 מקומות ואח"כ היבואן הוסיף ספסל שלישי מה שיכול לתת תירוץ לביטוח חובה לא לשלם.
עד 2010 יש אוטומט והרכבים עם ספסל שלישי מקורי רשמי גם בידני.רק לקחת בחשבון שזה רכב פשוט במהירות בינעירונית נכנס יותר רעש מרכבים אחרים.
לגבי הביטוח הקצת יקר תבדוק זה מתקזז עם זה שהאגרה שלו הרבה יותר זולה מכל 7 מקומות אחר…
@אלי-0 רכבתי על הפוסט שלך. הרעיון של לוגאן מכוון לפות"ש. אני באמת מראש חשבתי על האופציה הזו עבורו רק לא רציתי להציף. ברוך שכיוונתי. מכל האופציות שהוזכרו כאן בתקציב שלו, לדעתי היא הכי מתאימה.
ממה שאני זוכר הרבה ממנה היו בשימוש מתנחלים ביו"ש כידוע הדרישות שלהם מקבילות לשל הציבור החרדי, רכב שימושי עם שבע מקומות,(רק עם סט שמשות נוסף…)
הסיפור של הספסל ממה שאני זוכר שביררתי; משרד התחבורה לא אפשר להביא רכבים ללא esp מסוף 2010, הוחרגו רכבי עבודה. ספסל אחורי היה מגדיר את הרכב כרכב נוסעים, וכיון שהוא לא מגיע עם esp ממילא לא היה אפשרי להכניסו לארץ.
היבואן הביא אותו עם ספסל מפורק, רשם כמסחרי, וחיבר חזרה את הספסל… -
@אלי-0 רכבתי על הפוסט שלך. הרעיון של לוגאן מכוון לפות"ש. אני באמת מראש חשבתי על האופציה הזו עבורו רק לא רציתי להציף. ברוך שכיוונתי. מכל האופציות שהוזכרו כאן בתקציב שלו, לדעתי היא הכי מתאימה.
ממה שאני זוכר הרבה ממנה היו בשימוש מתנחלים ביו"ש כידוע הדרישות שלהם מקבילות לשל הציבור החרדי, רכב שימושי עם שבע מקומות,(רק עם סט שמשות נוסף…)
הסיפור של הספסל ממה שאני זוכר שביררתי; משרד התחבורה לא אפשר להביא רכבים ללא esp מסוף 2010, הוחרגו רכבי עבודה. ספסל אחורי היה מגדיר את הרכב כרכב נוסעים, וכיון שהוא לא מגיע עם esp ממילא לא היה אפשרי להכניסו לארץ.
היבואן הביא אותו עם ספסל מפורק, רשם כמסחרי, וחיבר חזרה את הספסל…@מתלמד-0 כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:
היבואן הביא אותו עם ספסל מפורק, רשם כמסחרי, וחיבר חזרה את הספסל…
- נכון הסיפור עם esp ורישום כמסחרי.
- הבעיה עם הביטוח כמובן בעינה עומדת.
- היבואן לא הביא איתו ספסל מפורק כי מאוד בקלות אפשר לראות את ההבדל בין הספסל הלא המקורי וההרבה פחות מוצלח של 2011 לעומת הספסל המקורי של שנתונים קודמים.
-
יש מישהו בבני ברק שמוכן להקדיש מזמנו היקר (בתשלום סמלי) לבדוק לי איזה גרוטאה הגונה?
אשמח מאוד אם תוכלו לעדכן כאן
תודה@למה-ומדוע אם תוכל לפרט באיזה רכב מדובר