דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. עזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...

עזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עסקאות רכב
62 פוסטים 20 כותבים 450 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ת תלת גוונא

@למה-ומדוע
    קודם כל ברוך הבא לפורום!
    אם אני מבין נכון מהדוגמאות שהעלית- התקציב שלך באזור 5000, נכון?
    אז ככה, אין לי מושג ברכבים 7 מקומות, ויש על כך שרשור ארוך ומפורט כאן בפורום, והמומחים הרבים כאן בוודאי יוכלו לפרט לך בשמחה ובמקצועיות.
    מה שכן אני יכול לומר לך, שבתקציב הזה יתכן ויהיו לך הההההההמון הוצאות שוטפות על רכב שיכול להיות שלא ייסע הרבה. במיוחד שניכר מבין הדברים שאין לך מושג ירוק (מה זה?) ברכבים. יכול להיות גם שלא. מילא היה מדובר ברכב 5 מק’, אבל 7 מק’ בתקציב הזה כדאי לשקול מחדש אולי התניידות אחרת (דרייברים?) שתעלה לך פחות כסף ופחות כאבי ראש. לשיקולך.

מ מנותק
    מ מנותק
    מתלמד 0
    כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

@תלת-גוונא כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:

שאין לך מושג ירוק (מה זה?) ברכבים

הוא לא שם פסיק. הוא מתכווין- אין לי מושג, ירוק בתחום-כלומר, חדש וטרי בתחום.😊
    וגם לא נראה לי שהוא עשה רישיון כדי לנסוע עם דרייבר…

תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • צילפינגיםצ צילפינגים

@למה-ומדוע קודם כל המלצה ראשונה…
      תברח משני הרכבים שהבאת ומהר!
      בשביל לקנות רכב 7 מקומות סביר צריך להשקיע יותר לכיוון ה30 אלף בערך

מ מנותק
      מ מנותק
      מתלמד 0
      כתב נערך לאחרונה על ידי מתלמד 0

@צילפינגים כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:

חדמ"ש, לא מסכים.
      לי אישית היו כמה רכבים, ודווקא הביוקר עלה ביוקר. ברכב, להבדיל מפריט שימושי אחר לרוב העולם, הרכישה אמוציונלית ולא פונקציונלית. זה מסמל סטטוס יוקרה ועוד כמה בועות שעושים טוב לסוכנים ולחברות מימון.

לא מסכים איתי? למה למודעות ביד 2 בלי תמונה כמעט אין חשיפה (תנסה לפרסם מודעה בלי תמונה ותראה) או למה דייטלינג לרכב גורם לו להיחטף גם אם הנסיעה הבאה שלו תהיה למוסך?
      כמה אתה מכיר שגרים בסמטא צפופה ללא מוצא וזורקים שלוש מאות אלף על סיינה או קרניבל ובגלל שלאשה שלהם עדיין אין רשיון על יאכטה היא צריכה אטמי אזניים כשהיא עושה פרסה??
      לא השתכנעת? אז כמה אתה מכיר שהיו מסכימים לנסוע על רכב ישן ומקולף שנראה פח אבל אמין יותר מהרבה רכבים שעלו השנה על הכביש? אם הם כן, אז האשה ודאי לא…

היות ועושה לי רושם שהוא מחפש רכב לנסוע ולא לעשות רושם ופוזה, ומכיון שהרכבים מהסוג הזה בתחתית הרשימה מהסיבות הנ"ל לכן לדעתי יש לו סיכוי למצוא משהו סביר בתקציב שלו.

לי היתה הונדה frv שעשתה 240, עשתה אצלי במשך שנה וחצי יותר מעשרים וחוץ מפלאגים צמיגים וטיפול שעשיתי בעצמי, היתה זקוקה רק לדלק.
      עוד דוגמא, מאזדה mpv מדהימה שקניתי בחמש (כן, בחמש אלף) כי המוכרת חשבה שיש בעיה בגיר, ותפסתי ישר שזה קויל, היא הסכימה למרות זאת. החלפתי קוילים מאמזון, ואם לא הייתי עושה תאונה עד היום היא הייתה אצלי, זה הרכב הכי מפנק שהיה לי.
      לפות"ש, מכיון שאני לא מכיר אותך ואת החוש הטכני והביצועי שלך ואת היתרה בחשבונך, ככלל הייתי ממליץ לא להתפתות וללכת על הביוקר, להתייעץ לקחת משהו פשוט ואמין ולהתלמד עליו בשכ"ל נמוך. בהצלחה!!!

צילפינגיםצ תגובה 1 תגובה אחרונה
      3
      • ע עבד נאמן

בינתיים אף אחד לא ענה ממש על השאלה
        המלצה שלי הונדה FRV 6 מקומות
        זולה לרכישה, יחסית אמינה ומכילה 6 נפשות עם פגאז’ גדול
        תחפש רכב שמור לא כ"כ קל למצוא
        כנהג חדש לדעתי זו האפשרות הכי מומלצת

מ מנותק
        מ מנותק
        מתלמד 0

@עבד-נאמן הוא לא עם באגז’ גדול הוא עם באגז’ ענננק וגבוה. כמו בורסו שהמושבים האחוריים מקופלים. תראה מה כתבתי ל @צילפינגים .
        @נייטרון-חפשי אייכה??

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • ל למה ומדוע

אז בשעה טובה עברתי טסט (ראשון!!!) ב"ה
          כבר לא צעיר, וב"ה כבר 6 נפשות.
          כך שהאפשרות היחידה היא ב"ה מיניוואן.
          ניסיתי קצת לחפש, ואני מגלה עולם חדש ובלתי מוכר, ענק ומסתורי…
          ג’אנטים, משולשים, תפוחים, ציריות, ולא יודע מה עוד. ואני אין לי מושג ירוק בתחום…
          תכל’ס מחפש כמה שיותר זול משהו תקין שמסוגל לנסוע גם לירושלים.
          ניסיתי ביד 2 ודווקא ראיתי שם כמה מודעות, אבל החבר’ה כאן ממליצים לא ללכת על מודעה של למעלה משבועיים שם.
          תכל’ס מה שראיתי כרגע, זה או את המאזדה 5 מב"ב https://www.yad2.co.il/vehicles/item/fuxvnq3a?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=24&pagination=4
          עם מזגן שלא עובד (בטלפון)
          או את האופל זאפירה מאשקלון https://www.yad2.co.il/vehicles/item/uphaf9lc?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=12&pagination=1
          עם בעיות גיר
          בס"ד מיוחדת גיליתי פתאום את הפורום כאן, ואשמח לייעוץ מהחבר’ה.
          משום מה לא ראיתי שמדברים כאן על אופל בכלל, ואין לי מושג ירוק לגבי אמינות, כמה עולה החלפת גיר, כמה עולה החלפת מדחס למאזדה 5, שווה להשקיע, לא שווה בכלל, יש סיכוי למכור את זה אח"כ וכו’.
          תודה מראש

מ מנותק
          מ מנותק
          מתלמד 0
          כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

@למה-ומדוע ברוך הבא לפורום!!
          גם אני יחסית חדש כאן ויש כאן הרבה דעות, בסופו של דבר זו דעתו האישית של כל אחד. וגם שלי…
          לגבי הרכבים ששאלת, המאזדה מהשנתון הזה בעייתית מבחינת הגיר, הייתה לי כזו. זה אגב, לא הגיר אלא המחשב שנמצא מעליו ומתחמם. אני קניתי אחת שהחליפו לה מחשב ואחר כך גם גיר משיפוץ וזה לא עזר.לי אישית הייתה איתו חויה שלילית. בזאפירה אל תיגע אפילו במקל, מידיעה. ומסברא, אם הרכב נראה טוב, נוח מפנק חדיש וגם זול, אז אתה מבין שהסיבה נמצאת מתחת למכסה מנוע .
          לגבי הfrv הכרתי הרבה שיש והיה להם אותו, הוא מדהים עיין מה שכתבתי ל @צילפינגים . רק לא מתאים לשבע נפשות, וזו הסיבה שהחלפתי אותו.
          היות ואתה חדש בתחום, כל רכב שתקח הייתי ממליץ לך להוסיף קצת כדי שיהיה עם טסט ארוך.
          ראית לאחרונה טסטר, לא?😉

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ז זיק המבריק

מה אומרים על mpv עם עדיפות על גז כמובן?

מ מנותק
            מ מנותק
            מתלמד 0

@זיק-המבריק מעולה. אם לא נוסע הרבה, למה גז?? רוצים עליו קצת יותר בגלל הנתון הזה שלא רלוונטי עבורו. שלא לדבר על מגבלות חניונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • צילפינגיםצ צילפינגים

@עבד-נאמן קשה מאוד למצוא לאוטו הזה חלקים וגם אם כן הם עולים הון!
              מבחינת אמינות אתה צודק אבל עדיין זה לא ב5000 אל"ש

מ מנותק
              מ מנותק
              מתלמד 0
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@צילפינגים מכיר את הרכב וגם כמה שהיה ויש להם אותו, מעולם לא שמעתי על בעיית חלפים מיוחדת. כמו כל רכב בשנתון שלו שלא עלו ממנו הרבה זה פחות נפוץ זה לא קורולה, אבל בהחלט לא בעיה.
              זה רכב שעדיין מבוקש, כך שבחמש אין סיכוי למצוא משהו ראוי. כדאי שיכפיל וישלש את התקציב, יש לו סיכוי לשים יד על אחד שמור ומטופל.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • א מחובר
                א מחובר
                אלעדי
                כתב נערך לאחרונה על ידי

אני במקומך הייתי קונה בתקציב הזה גרוטאה בידיעה שהיא גרוטאה (וכמובן 5 מקומות), הכי שמורה שתוכל למצוא. בעיקר בשביל ליסוע בתוך העיר. ככה אתה צובר ניסיון. ובינתיים חוסך לרכב מתקדם יותר.
                ולוקח על עצמך שבתקלה המשמעותית הראשונה אתה מעיף אותו לברזל. מכאן הכל בידי שמים. גם אם הוא יחזיק שנה לדעתי זה שווה.
                (זה מה שאני עשיתי - למדתי נהיגה מאוחר ועברתי טסט עם לידת הילד השביעי - את השורה האחרונה אני מוסיף מהניסיון שלי)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • דוד שמשד מנותק
                  דוד שמשד מנותק
                  דוד שמש
                  כתב נערך לאחרונה על ידי דוד שמש

ממליץ מאד על קיה קארנס 2007 - 2012 רכב מעולה אמין טיפולים וחלפים לא יקרים וניתן למצוא באיזור ה10 אל’
                  יש לי אותו כמה שנים וגם להרבה מסביבי ונהנים עד הגג ובגדול תמיד תוכל למכור אותו בכמה שקלים פחות
                  [מתאים מאד לגז אם זה לטווח ארוך והרבה ק"מ]

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • מ מתלמד 0

חדמ"ש, לא מסכים.
                    לי אישית היו כמה רכבים, ודווקא הביוקר עלה ביוקר. ברכב, להבדיל מפריט שימושי אחר לרוב העולם, הרכישה אמוציונלית ולא פונקציונלית. זה מסמל סטטוס יוקרה ועוד כמה בועות שעושים טוב לסוכנים ולחברות מימון.

לא מסכים איתי? למה למודעות ביד 2 בלי תמונה כמעט אין חשיפה (תנסה לפרסם מודעה בלי תמונה ותראה) או למה דייטלינג לרכב גורם לו להיחטף גם אם הנסיעה הבאה שלו תהיה למוסך?
                    כמה אתה מכיר שגרים בסמטא צפופה ללא מוצא וזורקים שלוש מאות אלף על סיינה או קרניבל ובגלל שלאשה שלהם עדיין אין רשיון על יאכטה היא צריכה אטמי אזניים כשהיא עושה פרסה??
                    לא השתכנעת? אז כמה אתה מכיר שהיו מסכימים לנסוע על רכב ישן ומקולף שנראה פח אבל אמין יותר מהרבה רכבים שעלו השנה על הכביש? אם הם כן, אז האשה ודאי לא…

היות ועושה לי רושם שהוא מחפש רכב לנסוע ולא לעשות רושם ופוזה, ומכיון שהרכבים מהסוג הזה בתחתית הרשימה מהסיבות הנ"ל לכן לדעתי יש לו סיכוי למצוא משהו סביר בתקציב שלו.

לי היתה הונדה frv שעשתה 240, עשתה אצלי במשך שנה וחצי יותר מעשרים וחוץ מפלאגים צמיגים וטיפול שעשיתי בעצמי, היתה זקוקה רק לדלק.
                    עוד דוגמא, מאזדה mpv מדהימה שקניתי בחמש (כן, בחמש אלף) כי המוכרת חשבה שיש בעיה בגיר, ותפסתי ישר שזה קויל, היא הסכימה למרות זאת. החלפתי קוילים מאמזון, ואם לא הייתי עושה תאונה עד היום היא הייתה אצלי, זה הרכב הכי מפנק שהיה לי.
                    לפות"ש, מכיון שאני לא מכיר אותך ואת החוש הטכני והביצועי שלך ואת היתרה בחשבונך, ככלל הייתי ממליץ לא להתפתות וללכת על הביוקר, להתייעץ לקחת משהו פשוט ואמין ולהתלמד עליו בשכ"ל נמוך. בהצלחה!!!

צילפינגיםצ מנותק
                    צילפינגיםצ מנותק
                    צילפינגים
                    מאסטר
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתלמד-0 קודם כל 30 אלף זה לא הרבה זה ממש לא כמו 50 אל"ש שבזה אתה צודק ברכבי 7 מקומות הזול שווה זול כמו שהוא הביא ב5אל"ש שעדיף כמו שאמרתי לקנות מחסן כתר ולא את הזבל הזה
                    רכבים באיזור ה30 אלף שהם 7 מקומות הם גם מיושנים אך יותר סבירים והם מספיק אמינים ותחזוקה זולה מאוד לא צריך להגזים על תחזוקה של רכב ב30 אלף
                    לגביי ההונדה תשאל את @נייטרון-חפשי כמה זה קשה להשיג לו חלקים אבל שוב זה רכב בהחלט אמין אבל עדיין הוא לא נכנס בתקציב של 5 אלף

התקנת מערכות מולטימדיה ומצלמות דרך לרכבים.
                    איזור ירושלים
                    ליצירת קשר : a02532532@gmail.com

נייטרון חפשינ תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • נייטרון חפשינ מנותק
                      נייטרון חפשינ מנותק
                      נייטרון חפשי
                      מאסטר
                      כתב נערך לאחרונה על ידי נייטרון חפשי

@למה-ומדוע אני מסכים ב100 % עם הגישה שלך, הדרך הנכונה להכיר את התחום זה להכנס בלי לסכן סכום גדול וגם אם ילך פייפן זה לא יגיע למחיר תיקון ‘קטן’ של רכב יקר. כמובן שזה תלוי בסייעתא דשמיא שלך ספציפית, וזה נכון לכל רכב.
                      (הרכב הראשון שלי עלה לי 3,000 ואחרי 3 חדשים הלך הטיימינג והאוטו לפח (מכרתי אותו ב700) המוכר אמר לי מראש שצריך טיימינג אלא שאז לא ידעתי מה זה אומר, אבל ממש לא הצטערתי כי זה כבר היה משתלם)
                      אל תתיחס לכל מה שכתבו לך על רכב לפחות ב30,000, זה נכון למי שרוצה רכב שנותן גם… וגם… בשביל רכב שנוסע 3 חדשים בלי בעיות מיוחדות ואז ניתן למכור אותו בלי בעיה באותו מחיר בחלט שניתן (ועדיף) ב5,000.
                      בזאפירה באמת לא כדאי להתעסק ובמאזדה תלוי באיזה מחיר, ועם הסתייגויות.

ברכבים בכזה מחיר יש שתי אפשרויות:

1. רכב פח מקרטע עם בעיות לא קריטיות, כגון גרנדיס מוזנחת או מאזדה 5 עם מצב גיר סביר (ועדיין עם סיכון מסויים).
                      2. רכב ישן מאוד במצב טוב יחסית, מצד אחד הוא יעלה פחות (וסיכנת פחות כסף) ומצד שני חוסר בחלפים שעלול לשגע אנשים שלא מסתדרים בלי רכב והרכב יתקע במוסך עד שיימצא חלף, או אפילו שצריך להשיג חלק מפירוק/חו"ל.
                        אני אישית מעדיף את האופציה השניה ולסכן פחות כסף, ההמלצות שלי בהתאם.

האופציות במחירי מינימום המומלצות לדעתי הם (לפי סדר העדיפות):

1. הונדה סטרים או FRV. (בחיפוש ביד 2 סטרים לא קיימת ומופיע ע"ש הונדה שאטל שהוא הדגם הקודם לסטרים, יותר נוח/רחב ושתיין גדול ונדיר עד לא קיים וממילא פחות מומלץ)
                      2. מיצובישי גרנדיס חבוטה ופצועה, לתקן אותה יהיה יקר אבל לסחוב איתה ככה אפשר הרבה.
                      3. מיצובישי ספייס וואגן או טויוטה אוונסיס וורסו, יש לבדוק שהגיר במצב סביר ולהסכים לסחוב איתו במקרה שיתחיל להשתבש .
                      4. מאזדה 5 עם גיר במצב סביר ובמחיר שיצדיק עוד 3,500 להחלפת גיר במקרה הצורך.

כל האופציות שהצעתי כוללות התייחסות לצריכת דלק.

זה מה שעולה במחשבתי כרגע ואני מדבר ברכבים במחירי 4-8 אלף.

@למה-ומדוע אתה מוזמן להשאיר לי מספר טלפון במייל ואשמח מאוד לעזור.

pikolinou@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      2
                      • צילפינגיםצ צילפינגים

@מתלמד-0 קודם כל 30 אלף זה לא הרבה זה ממש לא כמו 50 אל"ש שבזה אתה צודק ברכבי 7 מקומות הזול שווה זול כמו שהוא הביא ב5אל"ש שעדיף כמו שאמרתי לקנות מחסן כתר ולא את הזבל הזה
                        רכבים באיזור ה30 אלף שהם 7 מקומות הם גם מיושנים אך יותר סבירים והם מספיק אמינים ותחזוקה זולה מאוד לא צריך להגזים על תחזוקה של רכב ב30 אלף
                        לגביי ההונדה תשאל את @נייטרון-חפשי כמה זה קשה להשיג לו חלקים אבל שוב זה רכב בהחלט אמין אבל עדיין הוא לא נכנס בתקציב של 5 אלף

נייטרון חפשינ מנותק
                        נייטרון חפשינ מנותק
                        נייטרון חפשי
                        מאסטר
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/fj7bqwfy?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/kkdb8kq5?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=4&pagination=1

pikolinou@gmail.com

צילפינגיםצ מ 2 תגובות תגובה אחרונה
                        0
                        • נייטרון חפשינ נייטרון חפשי

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/fj7bqwfy?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/kkdb8kq5?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=4&pagination=1

צילפינגיםצ מנותק
                          צילפינגיםצ מנותק
                          צילפינגים
                          מאסטר
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@נייטרון-חפשי לא דיברנו על השאטל אלא על הFRV

התקנת מערכות מולטימדיה ומצלמות דרך לרכבים.
                          איזור ירושלים
                          ליצירת קשר : a02532532@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • ל מנותק
                            ל מנותק
                            למה ומדוע
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

תודה גדולה לכל העוזרים והמסייעים
                            מרגש לראות את הרצון ואיכפתיות של כולם כאן!
                            למעשה אני רואה שכמאמר הפתגם ‘שתי יהודים ושלש דעות’
                            חוץ מלגבי הזאפירה שהמחלוקת היא רק האם במקל אפשר לגעת בה או שגם זה לא…
                            @נייטרון-חפשי אשמח לחוו"ד על ההונדות שהובאו לעיל
                            ועד כמה קריטי הנעילה המרכזית כשיש לי ילדים קטנים
                            תודה לכולם
                            ממש מחמם את הלב.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            3
                            • KlonimoosK מנותק
                              KlonimoosK מנותק
                              Klonimoos
                              מייבין סיירת פיקוח
                              כתב נערך לאחרונה על ידי Klonimoos

רק מניח כאן מה שהבליח במחשבתי.
                              ענו לך פה כהוגן ויש לך פה אלופים שמלווים אותך, פשוט ברכה.

1. אני רק מניח לך חשבון קטנטן, אם בחרת להחזיק רכב, דע- שלהחזיק עולה הרבה הרבה יותר מלקנות. ואכמ’‘ל.
                                אז החישובים של ה 1000 ש’'ח לפה או 5000 ש’ח כל עוד זה לא המקסימום המינמאלי, טיפה פחות רלוונטים.
                              2. אני מבין שאתה נהג חדש, אני בטוח שאתה אלוף בנהיגה, וכו’ . אבל למעשה כולם כמעט יודו, שרק אחרי סכום של שעות נכבד בכביש ( לא 6… 50 +) אפשר לומר שאתה ‘‘נהג’’. ולכן אתה מאד חכם שאתה פותח עם רכב חבוט, ולא מוציא את הניסיון על רכב חדש.
                              3. בד בבד, וזה הנקודה, חשבתי שאם היית רגיל עד עכשיו בלי רכב, אתה יכול לקנות רכב 5 מקומות אמין וטוב, לעשות עליו את הסטאז’, זה יותר קל ומצוי ופשוט לקניה במחיר זול, יותר קל לתמרון, טיפה לחסוך בינתיים, בין לבין תקרא קצת בפורום על רכבים, תלמד קצת מה זה הדבר הזה, ותלך יותר עם חכמה, חכמת חיים, ל 7 מקומות.
                                מאחל לך את כל הטוב!

בעשי''ת אני צריך לעשות טיפול 10k + לרכבי האמיתי בפרוזדור לעוה''ב, יש לי טסט חוזר ביו''כ, והרבה תיקונים… 📖 גח''ט!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              3
                              • ר מנותק
                                ר מנותק
                                רכבניק
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

קצת מצחיק היחס כאילו נהג חדש יוצא לכביש ומתנגש בכל קיר וגדר שהוא צריך רכב חד פעמי

0
                                • ר רכבניק

קצת מצחיק היחס כאילו נהג חדש יוצא לכביש ומתנגש בכל קיר וגדר שהוא צריך רכב חד פעמי

נייטרון חפשינ מנותק
                                  נייטרון חפשינ מנותק
                                  נייטרון חפשי
                                  מאסטר
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@רכבניק לצערי זה לא כ"כ מצחיק ולא בגלל שאני כבר מכיר את זה, להיפך, דווקא בגלל שאני מכיר…
                                  פעם פעם אולי זה הצחיק אותי.

pikolinou@gmail.com

ר תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0

@רכבניק לצערי זה לא כ"כ מצחיק ולא בגלל שאני כבר מכיר את זה, להיפך, דווקא בגלל שאני מכיר…
                                    פעם פעם אולי זה הצחיק אותי.

ר מנותק
                                    ר מנותק
                                    רכבניק
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@נייטרון-חפשי תסביר?

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • ר רכבניק

@נייטרון-חפשי תסביר?

מ מנותק
                                      מ מנותק
                                      מתלמד 0

@רכבניק נ"ל שר"ל שזה לא כ"כ מצחיק, לא בגלל שחשב שזו בדיחה והוא ראה שזו המציאות כמה פעמים אז כבר זה לא מצחיק. אלא דוקא בגלל שהמציאות הוכיחה לו שזה נכון ותאונות זה לא דבר מצחיק.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      1

מ מנותק
                                        מ מנותק
                                        מתלמד 0

@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:

לגביי ההונדה תשאל את @נייטרון-חפשי כמה זה קשה להשיג לו חלקים. אעשה קצת סדר ברכבים של הונדה 6-8 מקומות, מה שאני מכיר. יש את ההונדה שאטל, משנת 96 עד כמדומני תחילת שנת 99 זה מיניוואן בינוני אסייתי טיפוסי מזכיר את הספייס וואגון, טיפה יותר גדול.
                                        אודיסיי, מיניוואן גדול יותר מתאים לשוק האמריקאי בגודל ונפח מנוע מגיע עם 7-8 מקומות.
                                        הסטרים זה צינור בלע"ז מתחילת שנות 2001 ועד 2005 וזה לא בדיוק מיניוואן אלא למרות שמוגדר כמרכב mpv כמו מיניוואן הוא יותר כמו סטיישן עם שורה נוספת, מקביל לאוונסיס ורסו (ולא לורסו שהוא יותר כמו האצ’בק).
                                        הונדה פילוט לידיעתי, לא הגיע בייבוא סדיר והוא דומה להיילנדר של טויוטה.
                                        אנחנו מדברים על הfrv, שאין לו מקבילה חוץ מהמולטיפלה המכוערת של פיאט, מוגדר כmpv עם שתי שורות בלבד, אבל עם מושב נוסף בשורה הקדמית. אגב, יש כאלו פרייווטים אמריקאים כמו ביואיק לוצרן שיש רשמית מקום באמצע, אבל מיני מושב, בהונדה זה ממש מושב נוסף כמעט בגודל מלא.
                                        לדגם הזה מהיכרות, מעולם לא שמעתי שיש בעיה של חלפים. כנראה @נייטרון-חפשי דיבר על שאטל, כי נראה לי שהסטרים זה פלטפורמה של סיוויק המצוי על כל פנים חלקי ממכלול המנוע והגיר, עכ"פ לא על הfrv שאגב מנסיון חולקת מכלולים משותפים עם אקורד.
                                        אני כותב על סמך זכרוני אשמח אם מישהו יבדוק ויתקן.

0
                                        • מ מתלמד 0

@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:

לגביי ההונדה תשאל את @נייטרון-חפשי כמה זה קשה להשיג לו חלקים. אעשה קצת סדר ברכבים של הונדה 6-8 מקומות, מה שאני מכיר. יש את ההונדה שאטל, משנת 96 עד כמדומני תחילת שנת 99 זה מיניוואן בינוני אסייתי טיפוסי מזכיר את הספייס וואגון, טיפה יותר גדול.
                                          אודיסיי, מיניוואן גדול יותר מתאים לשוק האמריקאי בגודל ונפח מנוע מגיע עם 7-8 מקומות.
                                          הסטרים זה צינור בלע"ז מתחילת שנות 2001 ועד 2005 וזה לא בדיוק מיניוואן אלא למרות שמוגדר כמרכב mpv כמו מיניוואן הוא יותר כמו סטיישן עם שורה נוספת, מקביל לאוונסיס ורסו (ולא לורסו שהוא יותר כמו האצ’בק).
                                          הונדה פילוט לידיעתי, לא הגיע בייבוא סדיר והוא דומה להיילנדר של טויוטה.
                                          אנחנו מדברים על הfrv, שאין לו מקבילה חוץ מהמולטיפלה המכוערת של פיאט, מוגדר כmpv עם שתי שורות בלבד, אבל עם מושב נוסף בשורה הקדמית. אגב, יש כאלו פרייווטים אמריקאים כמו ביואיק לוצרן שיש רשמית מקום באמצע, אבל מיני מושב, בהונדה זה ממש מושב נוסף כמעט בגודל מלא.
                                          לדגם הזה מהיכרות, מעולם לא שמעתי שיש בעיה של חלפים. כנראה @נייטרון-חפשי דיבר על שאטל, כי נראה לי שהסטרים זה פלטפורמה של סיוויק המצוי על כל פנים חלקי ממכלול המנוע והגיר, עכ"פ לא על הfrv שאגב מנסיון חולקת מכלולים משותפים עם אקורד.
                                          אני כותב על סמך זכרוני אשמח אם מישהו יבדוק ויתקן.

נייטרון חפשינ מנותק
                                          נייטרון חפשינ מנותק
                                          נייטרון חפשי
                                          מאסטר
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתלמד-0 כתב בעזרה בקנית גרוטאה נוסעת לנהג חדש...:

הסטרים זה לא שאטל והיא עם מנוע 2.0 שהיה כמדומני בדגמי אקורד וממש לא כמו הסיוויק, היא גם מאוד מרווחת ודומה לשאטל בכל חוץ מהגודל.
                                          ומה כתבת על הצינור והלע"ז לא הבנתי

pikolinou@gmail.com

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4

40

2.0k

משתמשים

6.4k