מוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?
-
@YKingsmart מה גודל הנזק
מה אתה מרוויח מהמוסך השני@זיק-המבריק כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
@YKingsmart מה גודל הנזק
יש נזק של כמה אלפי שקלים (במוסך ישראלי כמובן)
מה אתה מרוויח מהמוסך השני
כעיקרון בדיוק עכשיו בררתי בביטוח, יש חסרונות של מריחת זמן עד שאקבל את הכסף ורק אז אוכל להכניס, יש חסרון נוסף שלא ישלמו לי לפי המחירים של המוסך שלי אלא לפי המחירון במוסך שלהם, וגם, אין אחריות, אצליהם יש לשנה
השאלה כמה אפשר לסמוך על המוסך שלהם? או שאין חשש@פתוח-לשמוע כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
@YKingsmart מוסך הסדר יותר זול לה
גם ככה זה לא היא שמשלמת… זה הביטוח
-
@זיק-המבריק כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
@YKingsmart מה גודל הנזק
יש נזק של כמה אלפי שקלים (במוסך ישראלי כמובן)
מה אתה מרוויח מהמוסך השני
כעיקרון בדיוק עכשיו בררתי בביטוח, יש חסרונות של מריחת זמן עד שאקבל את הכסף ורק אז אוכל להכניס, יש חסרון נוסף שלא ישלמו לי לפי המחירים של המוסך שלי אלא לפי המחירון במוסך שלהם, וגם, אין אחריות, אצליהם יש לשנה
השאלה כמה אפשר לסמוך על המוסך שלהם? או שאין חשש@פתוח-לשמוע כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
@YKingsmart מוסך הסדר יותר זול לה
גם ככה זה לא היא שמשלמת… זה הביטוח
@YKingsmart השתתפות עצמית במוסך הסדר היא כמה מאות שקלים פחות [500-800] בשבילה לא בשבילך
אם אתה מפחד ממקצועיות אז המוסך הסדר בדרך כלל יותר מקצועי -
נכנסה בי מישהי עם הרכב, ב"ה היא לא מתנערת וקיבלתי מבעלה מס’ פוליסה, הביטוח מציע מוסך הסדר עם אחריות, או מוסך ללא הסדר ואחריות, מה מומלץ? אציין שגם בעל הרכב מתכוון להשתמש בביטוח עבורו - יש לו מקיף
@YKingsmart כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
נכנסה בי מישהי עם הרכב, ב"ה היא לא מתנערת וקיבלתי מבעלה מס’ פוליסה, הביטוח מציע מוסך הסדר עם אחריות, או מוסך ללא הסדר ואחריות, מה מומלץ? אציין שגם בעל הרכב מתכוון להשתמש בביטוח עבורו - יש לו מקיף
הכי שווה לך לבקש תשלום גלובלי ולתקן איפה שאתה רוצה שכמובן יעלה לך יותר זול, ברור שחברת הביטוח מעדיפה שתעשה במוסכי הסדר ולכן אומרים לך כל מיני סיבות למה עדיף
-
@YKingsmart השתתפות עצמית במוסך הסדר היא כמה מאות שקלים פחות [500-800] בשבילה לא בשבילך
אם אתה מפחד ממקצועיות אז המוסך הסדר בדרך כלל יותר מקצועי@פתוח-לשמוע כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
השתתפות עצמית במוסך הסדר היא כמה מאות שקלים פחות [500-800]
הוא לא אמור לשלם כלום, הוא תובע את הביטוח שלה.
-
@פתוח-לשמוע כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
השתתפות עצמית במוסך הסדר היא כמה מאות שקלים פחות [500-800]
הוא לא אמור לשלם כלום, הוא תובע את הביטוח שלה.
@ITAMAR25 נראה לי שאפשר לבחור לאיזה מוסך מאלו שהם בהסדר איתם להכניס את הרכב
בטוח תמצא מוסך מקצועי -
בטוח תמצא מוסך מקצועי@זיק-המבריק כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
בטוח תמצא מוסך מקצועי?
-
לא תמיד מוסכי הסדר גרועים
לחבר מירושלים עם אוריס נתנו לבחור את טויוטה זמיר כמוסך הסדר .
[לא נכנס לשאלה אם כדאי לך להוציא דוח שמאי ואז לתקן לבד] -
לא תמיד מוסכי הסדר גרועים
לחבר מירושלים עם אוריס נתנו לבחור את טויוטה זמיר כמוסך הסדר .
[לא נכנס לשאלה אם כדאי לך להוציא דוח שמאי ואז לתקן לבד]@יצחק-רשטונ הוא שאל כמה אפשר לסמוך על המוסך שלהם
אז אפשר בדר"כ לבחור מוסך מתוך הרשימה -
@יצחק-רשטונ הוא שאל כמה אפשר לסמוך על המוסך שלהם
אז אפשר בדר"כ לבחור מוסך מתוך הרשימה@זיק-המבריק כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
הוא שאל כמה אפשר לסמוך על המוסך שלהם
אז אפשר בדר"כ לבחור מוסך מתוך הרשימהתייגת בטעות אותי
נראה לי כוונת לענות ל @ITAMAR25 -
הבעיה שבגלובלי אצטרך כנראה להוסיף כסף… וגם לחכות עוד שבועיים עד שאוכל להתחיל לתקן
-
הבעיה שבגלובלי אצטרך כנראה להוסיף כסף… וגם לחכות עוד שבועיים עד שאוכל להתחיל לתקן
הבעיה שבגלובלי אצטרך כנראה להוסיף כסף…
אתה מתכיון שבגלובלי ישאר לך כסף…
-
הבעיה שבגלובלי אצטרך כנראה להוסיף כסף…
אתה מתכיון שבגלובלי ישאר לך כסף…
-
@ITAMAR25 ערבבתי 2 נושאים… גלובלי ומוסך לא הסדר
בוא תפרט לי על גלובלי בבקשה@YKingsmart כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
בוא תפרט לי על גלובלי בבקשה
גלובלי זה אומר שמביאים שמאי (אתה יכול גם שמאי שלך) והוא מעריך את הנזק כולל הכל ואתה מקבל את זה בכסף והולך לסדר איפה שבא לך.
-
בוא תפרט לי על גלובלי בבקשה
גלובלי זה אומר שמביאים שמאי (אתה יכול גם שמאי שלך) והוא מעריך את הנזק כולל הכל ואתה מקבל את זה בכסף והולך לסדר איפה שבא לך.
-
@ITAMAR25 וכמה זמן הסחבת הזו נמשכת?
וגם, אם אלך למוסך שאבחר לכאורה לא אקבל אחריות על העבודה, מה שאין כן במוסך הסדר שלטענתם יש שנה
עוד דבר חשוב לי לדעת, האם גם כשאני מתכוון בין כה לתקן במוסך נורמלי ולא אצל ערבי, האם עדיין משתלם לי?@YKingsmart כתב במוסך הסדר של חברת ביטוח, ממליצים?:
@ITAMAR25 וכמה זמן הסחבת הזו נמשכת?
וגם, אם אלך למוסך שאבחר לכאורה לא אקבל אחריות על העבודה, מה שאין כן במוסך הסדר שלטענתם יש שנה
עוד דבר חשוב לי לדעת, האם גם כשאני מתכוון בין כה לתקן במוסך נורמלי ולא אצל ערבי, האם עדיין משתלם לי?זה לא אמור להיות סחבת.
כל מוסך נורמלי בדרך כלל נותן אחריות על העבודה שלו ובדרך כלל החברות ביטוח משכנעות עם כל מיני טיעונים שעדיף מוסך הסדר.
גם אם אתה מתקן אצל יהודי בדרך כלל זה שווה, אתה יכול לשאול במוסך בערך כמה יעלה, ובכל אופן אם אתה חושש מזה אז תלך על מוסך שלהם שיעשו את כל העבודה וזהו.