עזרה בהליך תביעה בבית שמש
-
פרטי המעשה בקצרצרה:
חבר בבי"ש נכנס בנהג הסעות שחתך אותו והוא רוצה להגיש תביעה, מאחר ולא ידוע לו אם ואיזה ביטוח צד ג’ יש לנתבע חברת הביטוח שלו לא מוכנה לטפל בתביעה.
הוא לא הבן אדם שידע להסתדר עם זה לבד (וגם אני לא כ"כ) ולכן אני מחפש עבורו את הדרך הקלה ביותר גם אם תהיה בתשלום.
יש עד ראיה לאירוע.
הכי טוב אם היה מישהו אמין שנותן שירות טיפול בתביעה במחיר הגיוני (לא מחיר עו"ד- הרכב לא שווה את זה), אם היה מישהו כזה גם אני הייתי פונה אליו.@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
מאחר ולא ידוע לו אם ואיזה ביטוח צד ג’ יש לנתבע חברת הביטוח שלו לא מוכנה לטפל בתביעה.
מה זה אומר לא ידוע?
הם בדקו ולא מצאו, או שמראש הם לא הסכימו לטפל?
לא החליפו פרטים באירוע?
הנהג הסעות לא מודה באשמה?
יש סרטונים שמוכיחים את האשמה או רק עד ראיה? -
@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
מאחר ולא ידוע לו אם ואיזה ביטוח צד ג’ יש לנתבע חברת הביטוח שלו לא מוכנה לטפל בתביעה.
מה זה אומר לא ידוע?
לא החליפו פרטים באירוע?
הנהג הסעות לא מודה באשמה?
יש סרטונים שמוכיחים את האשמה או רק עד ראיה?@יוני כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
מה זה אומר לא ידוע?
לא החליפו פרטים באירוע?הוא לקח רק את פרטי ביטוח החובה וזה אותה חברה בה הוא עצמו מבוטח, והם אמרו שאם אין לו את פרטי הביטוח צד ג’ הם לא מטפלים (אולי זה הם בעצמם…?).
הנהג מודה לחצאין ואומר ‘אתה נכנסת בי’ (אחרי שהוא חתך אותו) וכמובן שהנחיתי אותו איך לדבר (אני מקווה שזה עזר) ולהקליט את השיחה.
אין סרטונים רק עד ראיה, אבל להסעה מן הסתם אמורה להיות מצלמה.
-
@יוני כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
מה זה אומר לא ידוע?
לא החליפו פרטים באירוע?הוא לקח רק את פרטי ביטוח החובה וזה אותה חברה בה הוא עצמו מבוטח, והם אמרו שאם אין לו את פרטי הביטוח צד ג’ הם לא מטפלים (אולי זה הם בעצמם…?).
הנהג מודה לחצאין ואומר ‘אתה נכנסת בי’ (אחרי שהוא חתך אותו) וכמובן שהנחיתי אותו איך לדבר (אני מקווה שזה עזר) ולהקליט את השיחה.
הוא לקח רק את פרטי ביטוח החובה וזה אותה חברה בה הוא עצמו מבוטח, והם אמרו שאם אין לו את פרטי הביטוח צד ג’ הם לא מטפלים (אולי זה הם בעצמם…?).
בד"כ החובה והצ"ג זה אותו חברה
ולפי מה שאתה אומר זה נשמע הגיוני מאד -
פרטי המעשה בקצרצרה:
חבר בבי"ש נכנס בנהג הסעות שחתך אותו והוא רוצה להגיש תביעה, מאחר ולא ידוע לו אם ואיזה ביטוח צד ג’ יש לנתבע חברת הביטוח שלו לא מוכנה לטפל בתביעה.
הוא לא הבן אדם שידע להסתדר עם זה לבד (וגם אני לא כ"כ) ולכן אני מחפש עבורו את הדרך הקלה ביותר גם אם תהיה בתשלום.
יש עד ראיה לאירוע.
הכי טוב אם היה מישהו אמין שנותן שירות טיפול בתביעה במחיר הגיוני (לא מחיר עו"ד- הרכב לא שווה את זה), אם היה מישהו כזה גם אני הייתי פונה אליו.@נייטרון-חפשי יש בית משפט לתביעות קטנות בבית שמש
-
@יוני כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
מה זה אומר לא ידוע?
הוא לקח רק את פרטי ביטוח החובה וזה אותה חברה בה הוא עצמו מבוטח, והם אמרו שאם אין לו את פרטי הביטוח צד ג’ הם לא מטפלים (אולי זה הם בעצמם…?).
נשמע מוזר מאוד
אם מישהו עושה לי פגע וברח הביטוח לא ישלם?! -
@נייטרון-חפשי יש בית משפט לתביעות קטנות בבית שמש
@aiib כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
זה לא הבעיה, אני מחפש מישהו שילווה אותו בתהליך ויסביר לו איך לפעול, איך לאסוף ראיות, ואפילו לעשות בשבילו מה שניתן.
כמובן שווה לו לשלם על זה כי לו זה קשה מצד השפה ועוד. -
@aiib כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
זה לא הבעיה, אני מחפש מישהו שילווה אותו בתהליך ויסביר לו איך לפעול, איך לאסוף ראיות, ואפילו לעשות בשבילו מה שניתן.
כמובן שווה לו לשלם על זה כי לו זה קשה מצד השפה ועוד.@נייטרון-חפשי מישהי נכנסה בי ולא רצתה לתת פרטים… אז הלכתי להגיש תלונה במשטרה וככה הביטוח יכל לגשת לפרטים של הרכב שלה
-
נשמע מוזר מאוד
אם מישהו עושה לי פגע וברח הביטוח לא ישלם?! -
@רכבניק כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
אם מישהו עושה לי פגע וברח הביטוח לא ישלם?!
יש לו רק צ"ג שהם עוזרים לו לתבוע, הוא לא מקבל מהם כלום, אז הם טוענים שכל העזרה זה רק כשיש להם את שם החברת ביטוח
@אלוף-העולם-1 כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
@נייטרון-חפשי מישהי נכנסה בי ולא רצתה לתת פרטים… אז הלכתי להגיש תלונה במשטרה וככה הביטוח יכל לגשת לפרטים של הרכב שלה
דבר ראשון הוא צריך לעשות כמו ש@אלוף-העולם-1 עשה
לפתוח תלונה במשטרה ולבקש את פרטי הביטוח אם ישנו ואם צריך עדות תביא את העד@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
הם אמרו שאם אין לו את פרטי הביטוח צד ג’ הם לא מטפלים (אולי זה הם בעצמם…?).
בכללי סיפור מאוד מוזר עם חברת הביטוח התנאי הזה מוזכר בפוליסה?
ומה אם אין לו בכלל צד ג’ ? או שהוא לא מעוניין להפעיל את הביטוח?
מה זה עניינם? שיתבעו אותו אישית ואם הוא מעוניין שיעביר את זה לביטוח צד ג’ שלו
מי זו חברת הביטוח הזו? -
@אלוף-העולם-1 כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
@נייטרון-חפשי מישהי נכנסה בי ולא רצתה לתת פרטים… אז הלכתי להגיש תלונה במשטרה וככה הביטוח יכל לגשת לפרטים של הרכב שלה
דבר ראשון הוא צריך לעשות כמו ש@אלוף-העולם-1 עשה
לפתוח תלונה במשטרה ולבקש את פרטי הביטוח אם ישנו ואם צריך עדות תביא את העד@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
הם אמרו שאם אין לו את פרטי הביטוח צד ג’ הם לא מטפלים (אולי זה הם בעצמם…?).
בכללי סיפור מאוד מוזר עם חברת הביטוח התנאי הזה מוזכר בפוליסה?
ומה אם אין לו בכלל צד ג’ ? או שהוא לא מעוניין להפעיל את הביטוח?
מה זה עניינם? שיתבעו אותו אישית ואם הוא מעוניין שיעביר את זה לביטוח צד ג’ שלו
מי זו חברת הביטוח הזו?@דובאי כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
ומה אם אין לו בכלל צד ג’ ?
במקרה כזה אני יודע שהחברות לא מטפלות, הם כן יתנו לך ייעוץ ועזרה בהכנת התביעה אבל את התביעה עצמה הם אומרים שאתה צריך להגיש.
-
@דובאי כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
ומה אם אין לו בכלל צד ג’ ?
במקרה כזה אני יודע שהחברות לא מטפלות, הם כן יתנו לך ייעוץ ועזרה בהכנת התביעה אבל את התביעה עצמה הם אומרים שאתה צריך להגיש.
@נייטרון-חפשי
מוזכר בפוליסה דבר כזה? -
@נייטרון-חפשי
מוזכר בפוליסה דבר כזה? -
@דובאי אין לי מושג, אני מאלה שלהתעסק עם כאלו דברים עושה להם סחרחורת.
@נייטרון-חפשי
יש לו סוכן? -
@נייטרון-חפשי
יש לו סוכן? -
פרטי המעשה בקצרצרה:
יש עד ראיה לאירוע.
הכי טוב אם היה מישהו אמין שנותן שירות טיפול בתביעה במחיר הגיוני (לא מחיר עו"ד- הרכב לא שווה את זה), אם היה מישהו כזה גם אני הייתי פונה אליו.@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בהליך תביעה בבית שמש:
-