עד איזה משקל אני יכול לסחוב ברכב?
-
@aiib אבל שתי נגלות זה מיקל מדי
אין לך וו גרירה?
גם אם יש, צריך להזהר מאוד עם הטוסון בגרירה, אנחנו אכלנו מזה קש פעם אחת -
@aiib אפשר לסחוב ברכב הרבה מאוד, וגם אחרי שהרכב יורד עד הרצפה תתפלא לראות שבסחיבה זה בקושי מורגש, מבחינת להרוס את הרכב אם זה באופן חד פעמי ותיסע מאוד מאוד בעדינות אין סיבה שמשהו יהרס, כמובן שזה יותר בלאי לרכב אבל לדעתי אין מה לחשוש,
צריך לשים לב שרכבים עם גיר רציף רגישים יותר למשקלים כבדים. -
@Shebsale גם עם המנוע עומד בעומס החשיבה צריכה להיות על הבלימה. יכול להיות רכב שמיועד למטען עם 90 כ"ס שיכול לסחוב 700 ק"ג ורכב עם 150 כ"ס שיכול להעמיס כ400 ק"ג החישוב זה בעיקר הבלימה ומעט השלדה.
@חובק-עולם ומה עם הבולמים, לא חשבת על המסכנים הללו? @aiib תיקח במפרים ב18 קמ"ש מקסימום…
באופן כללי, חוק המשקל הוא חוק שכמעט ולא נאכף, כי שוטר לא יכול לתת לך דוח על סמך זה שנראה לו שהרכב ברצפה, אלא הוא חייב לקחת אותך לתחנת שקילה להוציא נתון מדוייק.
לכן עשית בחכמה כששאלת רק מצד הרכב, והוסיפו לך קצת בענין הבטיחות.
וזה שרשור רלוונטי מאוד בימים אלו, שעם ישראל סוחב ברכב 5 מקומות חלוקעס’ של תפו"א [לאנשים הפשוטים] עד קרטוני בשר [למקושרים], פלוס ארבעה - חמישה ילדים שהאשה ביקשה להעיף לה מהעיניים לכמה דקות שתוכל לשטוף קצת את הרצפה השחורה שעשיתם לה, פלוס שלושה גלילים של קיינעס על הגג, פלוס קרשים שבולטים ימה וקדמה צפונה ונגבה, ובל נשכח את הנהג עצמו … -
@חובק-עולם ומה עם הבולמים, לא חשבת על המסכנים הללו? @aiib תיקח במפרים ב18 קמ"ש מקסימום…
באופן כללי, חוק המשקל הוא חוק שכמעט ולא נאכף, כי שוטר לא יכול לתת לך דוח על סמך זה שנראה לו שהרכב ברצפה, אלא הוא חייב לקחת אותך לתחנת שקילה להוציא נתון מדוייק.
לכן עשית בחכמה כששאלת רק מצד הרכב, והוסיפו לך קצת בענין הבטיחות.
וזה שרשור רלוונטי מאוד בימים אלו, שעם ישראל סוחב ברכב 5 מקומות חלוקעס’ של תפו"א [לאנשים הפשוטים] עד קרטוני בשר [למקושרים], פלוס ארבעה - חמישה ילדים שהאשה ביקשה להעיף לה מהעיניים לכמה דקות שתוכל לשטוף קצת את הרצפה השחורה שעשיתם לה, פלוס שלושה גלילים של קיינעס על הגג, פלוס קרשים שבולטים ימה וקדמה צפונה ונגבה, ובל נשכח את הנהג עצמו … -
אני רואה שלMAY CAR יש רכב מסחרי:
אני חושב ש3 נגלות או אפילו 2 נגלות בטוסון שלי יהיה יותר יקר מנגלה אחת עם המסחרית.
השאלות:- האם הרכבים האלו ידניים?
- בהם כן ניתן לקחת את רוב המשקל בפעם אחת?
-
אני חושב ש3 נגלות או אפילו 2 נגלות בטוסון שלי יהיה יותר יקר מנגלה אחת עם המסחרית.
-
@aiib צריך להזהר מאוד ברכבי השכרה (וודאי סיטי קאר ומי קאר) שאם סוחבים דברים כבדים שלא לעשות חריצים ודפיקות, לא כדאי להתחיל עם כאלה רכבים סחיבות
@חיים-ברזל כתב בעד איזה משקל אני יכול לסחוב ברכב?:
@aiib צריך להזהר מאוד ברכבי השכרה (וודאי סיטי קאר ומי קאר) שאם סוחבים דברים כבדים שלא לעשות חריצים ודפיקות, לא כדאי להתחיל עם כאלה רכבים סחיבות
זה לא כבר שרוט? זה רכב מסחרי לשכירות, מה יכול להיות?
-
-
@aiib כתב בעד איזה משקל אני יכול לסחוב ברכב?:
?
כמה זה רחוק מהבית?@יוני כתב בעד איזה משקל אני יכול לסחוב ברכב?:
?
כמה זה רחוק מהבית?35-40 ק"מ
-
@יוני כתב בעד איזה משקל אני יכול לסחוב ברכב?:
?
כמה זה רחוק מהבית?35-40 ק"מ
-
@חיים-ברזל כתב בעד איזה משקל אני יכול לסחוב ברכב?:
זה לא כבר שרוט? זה רכב מסחרי לשכירות, מה יכול להיות?
-
35-40 ק"מ
לכל כיוון?
75X1.8=135+54=189ברכב שלך לעומת זה
75X2=150