מחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה
-
אחרי הרבה אאוטלנדר
שהתעסקתי
עדיף לך לחכות לגלברט
חד משמעי
ותחפש אאוטלנדר עד 150000 ק"מ לא יותר
עם התקציב שלך 75 תלך אל 2016-17 לא פחות
ובעז"ה יהיה לך שקט
ואל תחפש הרפתקאות כמו פורד וכו
ורכבים עם ק"מ גבוה
ולגבי הלחץ
אם תקנה בלחץ תגיע בדיוק
לאותו סיפור של הגרנדיס -
אחרי הרבה אאוטלנדר
שהתעסקתי
עדיף לך לחכות לגלברט
חד משמעי
ובעז"ה יהיה לך שקט
ורכבים עם ק"מ גבוה
ולגבי הלחץ
אם תקנה בלחץ תגיע בדיוק
לאותו סיפור של הגרנדיס@אבי-KIA כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אחרי הרבה אאוטלנדר
שהתעסקתי
עדיף לך לחכות לגלברט
חד משמעי
ובעז"ה יהיה לך שקט
ורכבים עם ק"מ גבוה
ולגבי הלחץ
אם תקנה בלחץ תגיע בדיוק
לאותו סיפור של הגרנדיסגם אני מצטרף לכל מילה ורק מדגיש אל תלך על קילומוטראז’ כמו שני ההצעות שהציעו לך עדיף לשלם עוד טיפה כסף בשביל קילומטראז לפחות פחות מ150000
-
@מכון-כתר-תורה
במחילה מכת"ר
שני רכבים אמינים האכילו אותך מרורות
והיות וטענת שאין לך מושג ברכבים אולי תעבור כאן על עוד אשכולות (על אף שהינך איש אשכולות…)
לא שח"ו אני טוען שאתה זה שמאכיל את רכביך מרורות
אבל כל רכב שלא שינהגו/יטפלו בו כמו שצריך יעשה צרות…
ועם תחזוקה מונעת תוכל להמנע מלהגיע לתיקונים יקרים גם ברכבים לא אמינים במיוחד
וחשוב על אחת כמה וכמה לעשות את זה לפני שתקנה רב יקר -
תודה לכולם על ההמלצות, אכן עזבתי את שני ההצעות האלה.
הערב הלכתי לנהוג ברכב אאוטלנדר, אחד המפנקים, באמת.
שנת 2019 למניינם, 150,000 ק"מ, נראה מתוחזק מאד, בעל הבית מבוגר, (המושבים האחוריים מקופלים ויש שם חפצים), הוא סיפר על מה עבר על הרכב, איך הוא תיקן כל דבר בפרנויה ביקר ורק אצל מוסכים הכי אמינים וכו’.
אני כמובן צריך להביא אותו לבדיקה, אבל הוא באמת נראה מושלם, נהגתי עליו כחצי שעה, גם בבינעירוני וגם בשכונה, הוא נוח ברמות בכל קנה מדה.
הוא רוצה עליו 90,000 ש"ח, אשמח לשמוע מה אומרים הציבור, האם להמשיל לבדיקות ומימון, זה סכום גבוה מאד, השאלה אם זה נשמע שוה.
-
שנת 2019 למניינם, 150,000 ק"מ, נראה מתוחזק מאד, בעל הבית מבוגר, (המושבים האחוריים מקופלים ויש שם חפצים), הוא סיפר על מה עבר על הרכב, איך הוא תיקן כל דבר בפרנויה ביקר ורק אצל מוסכים הכי אמינים וכו’.
אני כמובן צריך להביא אותו לבדיקה, אבל הוא באמת נראה מושלם, נהגתי עליו כחצי שעה, גם בבינעירוני וגם בשכונה, הוא נוח ברמות בכל קנה מדה.
הוא רוצה עליו 90,000 ש"ח, אשמח לשמוע מה אומרים הציבור, האם להמשיל לבדיקות ומימון, זה סכום גבוה מאד, השאלה אם זה נשמע שוה.
@מכון-כתר-תורה אל תוותר על בדיקה במכון
-
-
@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
שנת 2019 למניינם, 150,000 ק"מ, נראה מתוחזק מאד,
לכבוד המומחים כאן:
האם קיימים הבדלים משמעותיים באאוטלנדר בין השנתונים 2015-2019 ?
כלומר, במידה ונמצא אוטלנדר במצב טוב, עם ק"מ נמוך מ150K,
האם יש משמעות לשנתון המצדיק את הפער במחיר ?אגב, מקווה שיהיו מספיק רכבים לכולם, כל אחד בסביבה שלי שרוכש רכב חדש,
רוכש אאוטלנדר - כל שבועיים/שלוש מגיע עוד אברך עם אאוטלנדר חדש (מיד2), ללא גוזמה… -
רבותי.
הציעו לי היום שני אאוטלנדרים, אותה שנה (2016 למניינם), אותו יד (יד 2).
שמואל קליין (אשדוד):
אחד עם ק"מ כ-220,000, וצבע דהוי ב-54,000 ש"ח, תוספת צבע של לכל הרכב 2,500 ש"ח, או פחות אם רק למקומות מסוימים.לירון סרבי (אשדוד):
אחד עם ק"מ כ-180,000, נראה יפה יותר מבחינת צבע, ב-43,000 ש"ח, (יותר זול ב-11,000 ש"ח, וללא צורך בצבע לכאורה, זה בעצם יותר זול ב-13,500 ש"ח).אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא.
-
@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
שנת 2019 למניינם, 150,000 ק"מ, נראה מתוחזק מאד,
לכבוד המומחים כאן:
האם קיימים הבדלים משמעותיים באאוטלנדר בין השנתונים 2015-2019 ?
כלומר, במידה ונמצא אוטלנדר במצב טוב, עם ק"מ נמוך מ150K,
האם יש משמעות לשנתון המצדיק את הפער במחיר ?אגב, מקווה שיהיו מספיק רכבים לכולם, כל אחד בסביבה שלי שרוכש רכב חדש,
רוכש אאוטלנדר - כל שבועיים/שלוש מגיע עוד אברך עם אאוטלנדר חדש (מיד2), ללא גוזמה…@צפוני1000 כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אגב, מקווה שיהיו מספיק רכבים לכולם, כל אחד בסביבה שלי שרוכש רכב חדש,
רוכש אאוטלנדר - כל שבועיים/שלוש מגיע עוד אברך עם אאוטלנדר חדש (מיד2), ללא גוזמה…אאוטלנדר זה הגרנדיס החדש…
מה לעשות, מיום שהגרנדיס עבר זמנו, כל האברכים שנתברכו ביותר מארבעה ילדים ואין להם כסף לפריוס פלוס, נאלצים לקחת אאוטלנדר, זה מה יש. -
אם היית יודע כמה פעמים הייתי במוסך עם הרכב הזה, וכמה כסף שילמתי.
האמת, עוד לא סיימתי לשלם את ההלוואות של התיקונים… לגרנדיס, כן.
ממש אין לי חשק להמשיך את הסרט הבלתי נגמר הזה, החלטתי, אני רוצה להפטר ממנו.ברוך בואך. לסוחרים יש חוש ריח מפותח לקלוט את רמת הידיעה של הלקוח בענייני רכב. צריך למצוא מכונאי אמין לא פחות ממוכר אמין. מכונאי לא בוחרים ממודעה בעיתון.
מה שכתבת זה אכן סיפור עגום! קניית רכב זה כמעט כמו שידוך: צריך לברר הרבה ואם לא, זה עלול להיות מאד כואב…
כדאי לך להתמקד על 7 מקומות מאשר 6 כדי שלא תצטרך להחליף בבוא הבן החמישי.
כאמור אתה יכול לבחור במיצובישי אאוטלנדר שהוא עם טווח מחירים רחב… ואם יש לך רישון ידני תשקול לקנות דאצ’יה לודג’י ידני דיזל. אגב, גם גרנדיס מומלצת אבל גם ברכב הכי אמין שיהיה, חייב לבדוק שהוא מטופל הייטב ולא עבר תאונה וכו’ כדי לקנות שקט מקסימלי.
אגב, במקרה שלך הייתי ממליץ שיתלווה אליך מישהו מבין טוב בתחום ואמין במהלך הבדיקה והקניה ואפילו בתשלום וזה ישתלם לך כדי להמנע ממקרים דומים. כי במחילה מכת"ר כיום אתה משול לאיש גלוי ראש עם קעקועים שמגיע לסוחר (עם כל המשתמע מכך) של ארבעת המינים לקנות לו סט, לא קשה לנחש את רמת ההידור שהוא יקבל, ויתכן ואפשר לדחוף לו לימון צהבהב… ולכן כאמור חשוב שיתלווה אליך מישהו הנמצא עמוק בתחום. בהצלחה.
@מאיר כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
קניית רכב זה כמעט כמו שידוך: צריך לברר הרבה ואם לא, זה עלול להיות מאד כואב…
יותר נכון: רכב זה כמו שידוך, צריך לברר הרבה, ולהפנים שכל הבירורים שלך לא שווים כלום, וכל הסיפור פה הוא סייעתא דשמיא.
טוב, ר’ @מכון-כתר-תורה כבר כתבו לך פה שוב ושוב את מה שאני גם רוצה לומר לך: אסור. לך. לקנות. רכב. לבד. אתה תחווה שוב את אותה עגמת נפש, והפעם על רכב שעלה הרבה יותר.
תעזוב את אתר יד2, הוא לא בשבילך! אתה צריך סוכן אמין שיבדוק לך ויתן לך משהו טוב, או לחילופין תבקש או תשלם לחבר/גיס שמבין, שיעשה לך את הבירור והקנייה.
אני רואה פה את ההצעות שאתה משוטט בהן, מרכב של 90 אלף מזקן [וכסיל?] ועד הצעה מסוכנות רכב שזועקת “מה לך, ר’ יענקב, ברח מהייירהההה”, והבעיה שאתה לא שומע אותה זועקת את זה… תגיד אתה שומע את עצמך? פורד אקספלורר? 2012? מסוכנות?לך לחברת השכרה, סגור על רכב עד מוצאי שמחת תורה, ותן לסוכן/חבר/גיס לעדכן אותך מה הוא מצא. תשלם לו על זה כהוגן, ועדיין כל הסיפור ייצא לך יותר זול מאשר לקנות לבד.
בהצלחה רבה!נ.ב. תגידו, זה רק אני, או שבאמת 90% מהרכבים בישראל נמכרים ע"י “זקן שלא נסע כלום, רק לקופת חולים וחזרה הביתה, שמר על האוטו וטיפל רק במוסך מורשה”??
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
תודה לכל המעירים.
כמובן הרכב הזה אמור להשלח לבדיקות, וכפי שציינתי לעיל.
במקביל, יש לי הצעה דומה, מגלברט בב"ב בכבודו ובעצמו, שכולם כאן אמרו לי לפנות אליו, הוא הציע לי רכב ב108,000 ש"ח פלוס 2,500 עמלת תיווך.
הרכב אותו רכב, איש אחד, ליסינג פרטי, רק הוא שנת 2021 למניינם, 105,000 ק"מ, רכב יפה, ראיתי אותו רק בתמונות, יש לו אחריות שנתיים כולל על גיר מנוע וכו’, לא יודע מה.
זה הפרש של כ-20,000 ש"ח, השאלה אם זה שוה את זה.
-
תודה לכל המעירים.
במקביל, יש לי הצעה דומה, מגלברט בב"ב בכבודו ובעצמו, שכולם כאן אמרו לי לפנות אליו, הוא הציע לי רכב ב108,000 ש"ח פלוס 2,500 עמלת תיווך.
הרכב אותו רכב, איש אחד, ליסינג פרטי, רק הוא שנת 2021 למניינם, 105,000 ק"מ, רכב יפה, ראיתי אותו רק בתמונות, יש לו אחריות שנתיים כולל על גיר מנוע וכו’, לא יודע מה.
@מכון-כתר-תורה אני לא יחווה דעת על ההצעה
אבל התחלת מ50 וקפצת לכפול מזה קח דף ועט ותחשבן כמה אתה רוצה ויכול לשלם וכמה יעלה לך המימון
זה לא הפרש של 20000 יותר 25000 @מאיר יוכל להרחיב יותר -
אבל התחלת מ50 וקפצת לכפול מזה קח דף ועט ותחשבן כמה אתה רוצה ויכול לשלם וכמה יעלה לך המימון
זה לא הפרש של 20000 יותר 25000 @מאיר יוכל להרחיב יותר@פתוח-לשמוע כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אבל התחלת מ50 וקפצת לכפול
והכל מטעמי חיסכון וחשש מתיקונים
מה שהוא טעות
כי אולי רכב ישן מדי זה טעות כלכלית, אבל רכב חדש מדי זה ודאי לא כדאי כלכלית.
גם אם יש טראומה מתקלות של רכב ישן, אפשר למצא משהו ביניים -
זה לא הפרש של 20000 יותר 25000 @מאיר יוכל להרחיב יותר@פתוח-לשמוע כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
זה לא הפרש של 20000 יותר 25000 @מאיר יוכל להרחיב יותרכן כבר חישבתי את זה.
בא ניקח לדוגמא את הרכב שהיה לי שנקרא “גרנדיס” בלע"ז, כמה זמן הוא אצלי? כ-13 כחדשים.
הוא עלה 15,500 ב-12 תשלומים.
כל חדש שילמתי כ-1,300 ש"ח.
וחוץ מהתיקונים שעלו לי אלפים!!!
אחרי כ-13 חד’ הוא גוסס…כמה עולה מימון ל-90,000 ? או הלואה בנקאית? בערך 100,000.
עם 60 החזרים, זה כ-1,500 לחדש, וללא תיקונים.
לאחר 5 שנים הרכב עדין ישנו בעה"י, והוא שוה כמה עשרות אלפים, וניתן לעשות איתו טרייד אין לרכב הבא.איך אני?
תהיה לי בריא, עושים אותי כאילו אין לי מחשבון בבית…
אני חושב שכבר כתבתי פעמיים לעיל, ששני הרכבים שהיו לי קודם ביחד עם התיקונים, עלו קרוב ל-50,000 ש"ח אני חושב, שזה היה כשנתיים - שנתיים וחצי, בס"ה.
תעשה חשבון אחי, מה יותר משתלם, אם 50,000 לשנתים או 90,000 ש"ח לחמש שנים פלוס רכב חינם לטרייד אין. -
תודה לכל המעירים.
השאלה אם זה שוה את זה.
מבחינת מחירון זה אמור להיות שווה את התוספת, תוסיף על כך שר’ גלברט זה מותג…
אם השיקולים שלך הם כלכליים נטו - לך על אאוטלנדר 2013 שמורה בכ40-50 אש"ח (+כאבי ראש בחיפוש).
אם יש לך שיקולים נוספים ולא מפריע לך תשלום חודשי גבוה - בכבוד… מובא לידיעתך כי הריביות גבוהות וירידת הערך נוגסת. אבל יש הרבה יותר שקט נפשי מרכב שכזה ועוד מר’ גלברט.
-
@פתוח-לשמוע כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
זה לא הפרש של 20000 יותר 25000 @מאיר יוכל להרחיב יותרכן כבר חישבתי את זה.
בא ניקח לדוגמא את הרכב שהיה לי שנקרא “גרנדיס” בלע"ז, כמה זמן הוא אצלי? כ-13 כחדשים.
הוא עלה 15,500 ב-12 תשלומים.
כל חדש שילמתי כ-1,300 ש"ח.
וחוץ מהתיקונים שעלו לי אלפים!!!
אחרי כ-13 חד’ הוא גוסס…כמה עולה מימון ל-90,000 ? או הלואה בנקאית? בערך 100,000.
עם 60 החזרים, זה כ-1,500 לחדש, וללא תיקונים.
לאחר 5 שנים הרכב עדין ישנו בעה"י, והוא שוה כמה עשרות אלפים, וניתן לעשות איתו טרייד אין לרכב הבא.איך אני?
תהיה לי בריא, עושים אותי כאילו אין לי מחשבון בבית…
אני חושב שכבר כתבתי פעמיים לעיל, ששני הרכבים שהיו לי קודם ביחד עם התיקונים, עלו קרוב ל-50,000 ש"ח אני חושב, שזה היה כשנתיים - שנתיים וחצי, בס"ה.
תעשה חשבון אחי, מה יותר משתלם, אם 50,000 לשנתים או 90,000 ש"ח לחמש שנים פלוס רכב חינם לטרייד אין.@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
כמה עולה מימון ל-90,000 ? או הלואה בנקאית? בערך 100,000.
עם 60 החזרים, זה כ-1,500 לחדש, וללא תיקונים.תהיה לי בריא, עושים אותי כאילו אין לי מחשבון בבית…
זה לא שיש או אאוטלנדר במאה אלף שקל או גרנדיס מקרטעת שניכבית באמצע כביש ראשי (וההתנעה ממכסה המנוע). יש הרבה אלטרנטיבות באמצע ואת זה מחשבון קסיו פחות יודע לחשבן.
-
עם 60 החזרים, זה כ-1,500 לחדש, וללא תיקונים.תהיה לי בריא, עושים אותי כאילו אין לי מחשבון בבית…
זה לא שיש או אאוטלנדר במאה אלף שקל או גרנדיס מקרטעת שניכבית באמצע כביש ראשי (וההתנעה ממכסה המנוע). יש הרבה אלטרנטיבות באמצע ואת זה מחשבון קסיו פחות יודע לחשבן.
@מאיר כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
עם 60 החזרים, זה כ-1,500 לחדש, וללא תיקונים.זה לא שיש או אאוטלנדר במאה אלף שקל או גרנדיס מקרטעת שניכבית באמע כביש ראשי (ונדלקת ממכסה המנוע). יש הרבה אלטרנטיבות באמצע ואת זה המחשבון קסיו פחות יודע לחשבן.
זהו שאני רוצה ש… שקט מוחלט!
-
עם 60 החזרים, זה כ-1,500 לחדש, וללא תיקונים.זה לא שיש או אאוטלנדר במאה אלף שקל או גרנדיס מקרטעת שניכבית באמע כביש ראשי (ונדלקת ממכסה המנוע). יש הרבה אלטרנטיבות באמצע ואת זה המחשבון קסיו פחות יודע לחשבן.
זהו שאני רוצה ש… שקט מוחלט!
@מכון-כתר-תורה גם אני רוצה יש מצב?
תמיד יש בלאי טסטים ביטוחים צמיגים מצבר וכ’ו
אם אתה כבר מטפס לסכומים האלה למה לא פריוס פלוס?
לפחות תחזיר את ההלוואה מהדלק