מבקש המלצה לרכב
-
@מיישה כתב במבקש המלצה לרכב:
מה עם ניסאן מיקרה?
הוא מאד חסכוני, ונראה לי הכי זול ממה שהזכרת.הוא אכן חסכוני וזול. אבל דבר ראשון ניסאן זה רנו בתחפושת יפנית, כך שהוא פחות אמין בעיני מאשר סוזוקי לדוגמא.
אבל לא רק זה העניין, אמנם הוא עם מנוע 1200 אבל רק 3 צילינדרים, מה שאומר שהוא רועד ברמזורים, ומאד מרעיש בתאוצה.
שמעתי גם שהוא לא ממש נח בבינעירוני מבחינת יציבות ורעש מהמנוע במהירות מעל 90.אני רואה שהציבור מאד ממליץ על הונדה ג'אז, הבעיה היא שאין הרבה בשנתונים שאני מחפש, מה שכן יש זה בעיקר אוטומט, שעולה יותר וחסכוני מעט פחות. (מה גם שעדיף ידני, יותר כיף...)
-
@יראת-שמים כתב במבקש המלצה לרכב:
ניסאן זה רנו בתחפושת יפנית
זה נכון רק בחלק מהדגמים (בעיקר בחדשים). לא בניסן מיקרה. המיקרה היא דגם ישן מ2008 בערך. אז שיתוף הפעולה עם רנו היה הפוך. רנו הייתה משתמשת במכלולים של ניסן כמו במקרה של רנו קוליאוס 2009-2012. שמבוססת כולה על ניסן אקסטריל דאז
-
יש משהוא שכולנו הישראלים ובמיוחד אנ''ש נופלים בו והוא הסטיגמה לא כל יפנית היא מכונית טובה תשאל את אלה שסבלו מהגיר בוורסו ואונסיס של טויוטה אנשים יגידו לך שסקודה יותר טובה מסיאט למרות שזה אותו רכב הם גם ימליצו לך לקנות אותם חופשי אבל החיסכון בדלק שלהם הוא תוצר של גיר רובוטי כפול מצמדים(קלאץ') יבש ששחק באיזשהו שלב ועולה תיקון בין 3000 ל8000 כולם אומרים לא לגעת בצרפתיות למרות שיש כמה דגמים מוצלחים, במיוחד שאתה רוצה ידני תבדוק כל מקרה לגופו. נסה לבדוק ריכבי דאצ'יה דיזל ידניים זולים ואיכותיים רק שהם קיבלו 4 במבחני ריסוק כנס ליד 2 תראה כמה ק''מ הם עושים ונחש מה היצרן הוא רנו הכל משתנה בימנו וצריך להתמקד בזה
-
@מאיר יתכן שאתה צודק, לא יודע. לא ביררתי על דגמים ספציפיים, ולא ביררתי איך עבד שיתוף הפעולה. אני רק יודע שזו אותה בעלות. ומ"מ כתבתי למה מיקרה לא מתאים לי.
@שלמה גם אתה צודק, אבל אני יסביר את עצמי באמצעות ציטוטים מהפוסט שלך.לא כל יפנית היא מכונית טובה תשאל את אלה שסבלו מהגיר בוורסו ואונסיס של טויוטה
כולם אומרים לא לגעת בצרפתיות למרות שיש כמה דגמים מוצלחים,אכן לא כל יפנית היא טובה, אבל הכלל הוא טוב, ויש דגמים לא טובים.
ולגבי צרפתיות כתבת ההפך, יש כמה דגמים מוצלחים. כלומר, בעיקרון לא כדאי אבל יש דגמים טובים.
לגבי רכבי דיזל, אני לא מכיר רכב דיזל טוב בגודל של סוזוקי ספלאש/דייטסהו סיריון.
ועכ"פ, תודה רבה לכל המגיבים, העוזרים והמסייעים. תבורכו! -
@יראת-שמים כתב במבקש המלצה לרכב:
לגבי רכבי דיזל, אני לא מכיר רכב דיזל טוב בגודל של סוזוקי ספלאש/דייטסהו סיריון.
לא חייב דיזל התכוונתי לדאצ'יה סנדרו ידני טורבו בנזין
-
פורד פיאסטה נתון למחלוקת האם הוא נכלל ברכבי "הפורד" שבעת גמגומם סובלים משלל בעיות מומלץ להתייעץ עם מוסכניק או מישהו שמתעסק עם הרכב הנ"ל
הונדה גאז אחלה אוטו צריכת דלק נמוכה (חבר הגיע ל 1 ל 18 כמובן ממש היה שומר, צריכה נורמלית כ 1 ל 15)
יש לציין רק שהוא 1400 כזכור לי -
@אני-אני-אני כתב במבקש המלצה לרכב:
פורד פיאסטה
צריך לשים לב. רוב הפיאסטה עם תחבת הילכוים רובוטית כפולת מצמדים שיש לה מחלות ילדות (כמו בפוקוס)
-
@יראת-שמים תתחדש...