התייעצות, בוסטר + קומפרסור מאמזון - האם כדאי?
-
-
לכאורה זה אמור לעלות יותר, ראה למשל כאן
-
@bonarts גם בהנחה וכל הנתונים שכתובים עליו נכונים עדיין הוא לא מומלץ בכלל במיוחד לבוסטר משולב משום שהסוללה שלו ממש קטנה והוא יגמר מהר מאוד כך שאם תנפח איתו גלגל או שניים לא תוכל להניע איתו לפני ששוב תטעין אותו וכן אם תניע רכב או שניים תצטרך שוב להטעין
בנוסף גם כקומפרסור בתגובות שם אומרים שהוא איטי
@אחרית-לעמך הבוסטרים שצירפת הם רמה אחרת לגמרי -
@bonarts גם בהנחה וכל הנתונים שכתובים עליו נכונים עדיין הוא לא מומלץ בכלל במיוחד לבוסטר משולב משום שהסוללה שלו ממש קטנה והוא יגמר מהר מאוד כך שאם תנפח איתו גלגל או שניים לא תוכל להניע איתו לפני ששוב תטעין אותו וכן אם תניע רכב או שניים תצטרך שוב להטעין
בנוסף גם כקומפרסור בתגובות שם אומרים שהוא איטי
@אחרית-לעמך הבוסטרים שצירפת הם רמה אחרת לגמרי -
אמזון לא יותר איכותי אלא אמזון מוכר גם מוצרים מקוריים של חברות בינלאומיות כך שאם אתה רוצה לקנות בוסטר מקורי של NOCO למשל אולי תחכה לבלאק פריידי ותקנה אותו באמזון אבל אם אתה רוצה בוסטר כל שהוא רק שיהיה איכותי אז הבוסטר שצירפת הוא סיני מובהק עם איכות הרכבה של טטריס במקס סטוק וכבר עדיף לך בפער גדול לקנות בוסטר של UTRAI בעלי אקספרס
-
אמזון לא יותר איכותי אלא אמזון מוכר גם מוצרים מקוריים של חברות בינלאומיות כך שאם אתה רוצה לקנות בוסטר מקורי של NOCO למשל אולי תחכה לבלאק פריידי ותקנה אותו באמזון אבל אם אתה רוצה בוסטר כל שהוא רק שיהיה איכותי אז הבוסטר שצירפת הוא סיני מובהק עם איכות הרכבה של טטריס במקס סטוק וכבר עדיף לך בפער גדול לקנות בוסטר של UTRAI בעלי אקספרס
@יצחק-רשטונ תודה
היום בצהריים ראיתי כאן שמישהו העלה בוסטר מצויין 7000A נ"ל משהו רציני ואיני יודע שוב איפה הוא
מישהו יודע על זה משהו
או פשוט לתת קישור להכי טוב
אני לא רוצה קומפרסור
תודה רבה -
ה7000 הנ"ל נקרא יוטראי JS30 והוא משולב קומפרסור ויכול להיות שיעצר במכס כרגע מעל 75 דולר ואין מהמחסן בארץ [אני ממתין כרגע לאחד כזה]
בגדול תעבור על המדריך של טכנולוג שציפתי יש שם קישורים למוצרים של יוטראי מעולים ללא קומפרסור וגם קישור לחנות שלהם אם אתה רוצה את ה7000 A
-
@יצחק-רשטונ תודה
היום בצהריים ראיתי כאן שמישהו העלה בוסטר מצויין 7000A נ"ל משהו רציני ואיני יודע שוב איפה הוא
מישהו יודע על זה משהו
או פשוט לתת קישור להכי טוב
אני לא רוצה קומפרסור
תודה רבה@bonarts זה הבוסטר המומלץ ביותר לדעתי
הוא אמנם “רק” 6000 אמפר אבל זה המון ומעבר לכל מה שבן אדם סטנדרטי צריך (מניע ללא שום בעיה גם משאיות) והיתרון הגדול שלו על פני השני עם ה7000 אמפר (במידה ואתה מעוניין בו אז הקופון ZUZU0018 יוריד לך 18 דולר מהמחיר) הוא העובדה שהוא ללא קומפרסור ולכן יש לו קיבולת כמעט כפולה
בנוסף הוא נטען ומטעין הרבה יותר מהר מכל בוסטר אחר שאני מכיר (65 וואט לעומת 18 וואט בשני) כמובן עם מטען מתאים
עם הקופון הזה UTRAI009 יורד 9 דולר
בקשר לעניין המכס יתכן שכדאי לך להמתין מעט עד שיהיה גם במחסן בישראל וכך לא תשלם מכס (לא בטוח שיהיה במחסן ישראל אבל גם לא בטוח שאם תזמין מחו"ל תשלם מכס)כאן פירטתי על הבוסטר עם ה6000 אמפר
וכאן על השני עם ה7000נ.ב. אם הם יקרים לך יש כאן בוסטר עם נתונים דומים (טעינה מהירה של 45 וואט ולא 65 ופנס חלש יותר) של חברה מתחרה (yaber) במחיר זול יותר
-
@bonarts זה הבוסטר המומלץ ביותר לדעתי
הוא אמנם “רק” 6000 אמפר אבל זה המון ומעבר לכל מה שבן אדם סטנדרטי צריך (מניע ללא שום בעיה גם משאיות) והיתרון הגדול שלו על פני השני עם ה7000 אמפר (במידה ואתה מעוניין בו אז הקופון ZUZU0018 יוריד לך 18 דולר מהמחיר) הוא העובדה שהוא ללא קומפרסור ולכן יש לו קיבולת כמעט כפולה
בנוסף הוא נטען ומטעין הרבה יותר מהר מכל בוסטר אחר שאני מכיר (65 וואט לעומת 18 וואט בשני) כמובן עם מטען מתאים
בקשר לעניין המכס יתכן שכדאי לך להמתין מעט עד שיהיה גם במחסן בישראל וכך לא תשלם מכס (לא בטוח שיהיה במחסן ישראל אבל גם לא בטוח שאם תזמין מחו"ל תשלם מכס)כאן פירטתי על הבוסטר עם ה6000 אמפר
וכאן על השני עם ה7000נ.ב. אם הם יקרים לך יש כאן בוסטר עם נתונים דומים (טעינה מהירה של 45 וואט ולא 65 ופנס חלש יותר) של חברה מתחרה (yaber) במחיר זול יותר
-
-
-
@bonarts כתב בהתייעצות, בוסטר + קומפרסור מאמזון - האם כדאי?:
@טכנולוג ישר כח! תזכה למצוות!
זה יכול להטעין גם מחשב נייד אם יש לי חיבור טייפ סי לנייד?הבוסטר של ה65 וואט וגם של ה45 וואט מטעינים גם מחשבים ניידים אבל השאר לא
-
@bonarts כמו שכתב חברי @טכנולוג לדעתי לא כדאי ללכת על זה.
אישית, אני סובר שלא כדאי בכלל ללכת על מכשיר כזה שהוא עושה גם את זה וגם את זה וגם את זה,
כי בסופו של דבר - הוא לא עושה כמו שצריך לא את זה ולא את זה ולא את זה.
לקנות בוסטר צנוע אך איכותי, וקומפרסור 2 בוכנות בנפרד - יעלה בקצת יותר, ויהיה שווה ויעיל הרבה יותר.
ובכלל אני לא מבין את עצמי, מה יש לענות אחרי דברי @טכנולוג .
עד שאני מתסבך את עצמי,
בהצלחה! -
@טכנולוג כתב בהתייעצות, בוסטר + קומפרסור מאמזון - האם כדאי?:
@bonarts עכשיו הבוסטר הזה בהנחה מתחת לרף המכס כאן עם הקופון FSIL4 ובנוסף ZUZU0012 זה יורד ל74.95$