הרכב לא נותן הרבה גז
-
החלפתי פלאגים ברכב טיוטה פריוס היברידי 2008 לאחרונה לפלגים הזולים 25 שח לכל פלג ולאחר נסיעה של 3000 ק"מ מרגיש שהרכב פחות נותן גז
ומה שרציתי לשאול האם זה קשור לפלאגים הזולים?@ישראליי כתב בברכב לא נותן הרבה גז:
החלפתי פלאגים ברכב טיוטה פריוס היברידי 2008 לאחרונה לפלגים הזולים 25 שח לכל פלג ולאיחר נסיעה של 3000 ק"מ מרגיש שהרכב פחות נותן גז
ומה שרציתי לשאול האם זה קשור לפלאגים הזולים?לא חסכת כלום ואתה עושה רק נזק למנוע
תחליף לפלגים שמתאימים לרכב הזה וכדאי זריז -
@ישראליי כתב בברכב לא נותן הרבה גז:
החלפתי פלאגים ברכב טיוטה פריוס היברידי 2008 לאחרונה לפלגים הזולים 25 שח לכל פלג ולאיחר נסיעה של 3000 ק"מ מרגיש שהרכב פחות נותן גז
ומה שרציתי לשאול האם זה קשור לפלאגים הזולים?לא חסכת כלום ואתה עושה רק נזק למנוע
תחליף לפלגים שמתאימים לרכב הזה וכדאי זריז@הכל-בעזרת-השם אבל אני קניתי מחנות לחלקים בבית שמש אמרתי לו את הסוג רכב והוא הביא לי את זה ואמר שזה מצוין לרכב.
איך אדע בפעם הבאה שלא עובדים עלי (כמה זה אמור לעלות )? -
@הכל-בעזרת-השם אבל אני קניתי מחנות לחלקים בבית שמש אמרתי לו את הסוג רכב והוא הביא לי את זה ואמר שזה מצוין לרכב.
איך אדע בפעם הבאה שלא עובדים עלי (כמה זה אמור לעלות )?@ישראליי כתב בברכב לא נותן הרבה גז:
@הכל-בעזרת-השם אבל אני קניתי מחנות לחלקים בבית שמש אמרתי לו את הסוג רכב והוא הביא לי את זה ואמר שזה מציון לרכב.
אולי תציין את שם החנות לתועלת הציבור
איך אדע בפעם הבאה שלא עובדים עלי (כמה זה אמור לעלות )?
תשאל את המוכר אם זה אירידיום
ןתבדוק אם הפלאג לא מתמגנטכל פלאג אמור לעלות החל מ80 שח תלוי איזה חנות
-
@הכל-בעזרת-השם אבל אני קניתי מחנות לחלקים בבית שמש אמרתי לו את הסוג רכב והוא הביא לי את זה ואמר שזה מצוין לרכב.
איך אדע בפעם הבאה שלא עובדים עלי (כמה זה אמור לעלות )?@ישראליי כתב בברכב לא נותן הרבה גז:
@הכל-בעזרת-השם אבל אני קניתי מחנות לחלקים בבית שמש אמרתי לו את הסוג רכב והוא הביא לי את זה ואמר שזה מציון לרכב.
איך אדע בפעם הבאה שלא עובדים עלי (כמה זה אמור לעלות )?למוסך עולה 75 80 לפלג ואם עלה לך יותר זול אז יש לך תשובה
אני באופן אישי אוהב או פלגים של בוש או מקורי לקסוס טויוטה -
@המפותח כתב בברכב לא נותן הרבה גז:
כל פלאג אמור לעלות החל מ80 שח תלוי איזה חנות
כמה אלה עולים בחנות קלאסית?
-
איך אדע בפעם הבאה שלא עובדים עלי (כמה זה אמור לעלות )?למוסך עולה 75 80 לפלג ואם עלה לך יותר זול אז יש לך תשובה
אני באופן אישי אוהב או פלגים של בוש או מקורי לקסוס טויוטה -
-
-
שים לב, מתחילת השרשור לא נאמר איזה פלאגים הוא מכר לך וגם לא נאמר אם יש לך נזילת שמן לשסתומים ככה שחבל סתם להשמיץ את החנות.
פלאגים פלטינה מיצרים אותו ניצוץ, העניין באירידיום הוא העמידות לאורך זמן . -
@אליה כתב בהרכב לא נותן הרבה גז:
@המפותח למה לציין?
הרכב הזה יכול לקבל גם ניקל וגם אירידיום
רק שעדיף אירידיוםאני אף פעם לא שמעתי ששמים פלאגים ניקל לפריוס
באוטו הנ"ל מיועד אירדיום בלבד -
שים לב, מתחילת השרשור לא נאמר איזה פלאגים הוא מכר לך וגם לא נאמר אם יש לך נזילת שמן לשסתומים ככה שחבל סתם להשמיץ את החנות.
פלאגים פלטינה מיצרים אותו ניצוץ, העניין באירידיום הוא העמידות לאורך זמן .@יצחק-רשטונ גם אני חשבתי שהעניין באורך חיי הפלגים האם אני טועה?
-
@המפותח לא חושב שיש צורך לציין בכל חנות כמעט המוכרים פחות יודעים דברים רק ששם חשבתי שהוא עובד במוסך כיון שיש להם גם מוסך (החנות בבית שמש) כך שמי שקונה בכל מקום ישים לב למה שהוא קונה ויחשוב שמולו עומד מחשב במקרה הטוב…
@ישראליי כתב בהרכב לא נותן הרבה גז:
לא חושב שיש צורך לציין בכל חנות כמעט המוכרים פחות יודעים דברים
למה שלא יידע
אתה נכנס לחנות מחשבים הוא לא יודע מה מתאים לך?
כנ"ל בכל חנות, הוא מרוויח עליך מספיק טוב כדי שיידע
ואם הוא מכר לך משהו לא מתאים שתי אפשרויות
א’ נדיר אבל הוא באמת לא מבין מה הוא מוכר לך
ב’ הוא דחף לך את מה שמתאים לו ולא לך
שתי האפשרויות האלו גורמים לכל אדם נורמלי לא להיכנס לחנות כזאת
ולכן מתבקש כן לפרסם את שם החנות לכה"פ לאנשים מהאזור -
לא חושב שיש צורך לציין בכל חנות כמעט המוכרים פחות יודעים דברים
למה שלא יידע
אתה נכנס לחנות מחשבים הוא לא יודע מה מתאים לך?
כנ"ל בכל חנות, הוא מרוויח עליך מספיק טוב כדי שיידע
ואם הוא מכר לך משהו לא מתאים שתי אפשרויות
א’ נדיר אבל הוא באמת לא מבין מה הוא מוכר לך
ב’ הוא דחף לך את מה שמתאים לו ולא לך
שתי האפשרויות האלו גורמים לכל אדם נורמלי לא להיכנס לחנות כזאת
ולכן מתבקש כן לפרסם את שם החנות לכה"פ לאנשים מהאזור -
אני באופן אישי אוהב או פלגים של בוש או מקורי לקסוס טויוטה@הכל-בעזרת-השם כתב בהרכב לא נותן הרבה גז:
למוסך עולה 75 80 לפלג ואם עלה לך יותר זול אז יש לך תשובה
אני באופן אישי אוהב או פלגים של בוש או מקורי לקסוס טויוטהקניתי רביעיה NGK לוורסו ב 200, צריך לחשוש שזה מזוייף?
-
אני כותב שוב כי זה ממש מפריע לי
אתם רצים להשמיץ חנות ולפגוע לה בפרנסה על שום מה ?
אל סמך שהוא חושב שהרכב נותן פחות גז והוא חושב שזה מהפלאגים שקנה לפני כמה חודשים והוא חושב שזה לא מתאים .
תביא מק"ט ונבדוק אם זה מתאים או לא, אם ויתברר שזה לא מתאים או שהוא דחף לך מחברה לא מוכרת זה כבר יהיה סיפור אחר אבל ככה סתם להשמיץ , חבל -
@יוני בבית שמש זה חנות יחיד שגם מוכר חלקי חילוף לרכב וגם מוסך ודי לחכים ברמיזה
ונראה לי שהבנתי את הרמז,
ורק אכתוב את ענ’‘ד, זה החנות שנחשבת הכי זולה אמינה ומקצועית באיזור, כל המוסכים קונים ממנה, וכל האברכים מוצאים שם את מקומם.
המקרה הספציפי צריך תלמוד, גם אם היתה שם טעות. וכמו שציין כבר ר’ @יצחק-רשטונ בטוב טעם. -
אני כותב שוב כי זה ממש מפריע לי
אתם רצים להשמיץ חנות ולפגוע לה בפרנסה על שום מה ?
אל סמך שהוא חושב שהרכב נותן פחות גז והוא חושב שזה מהפלאגים שקנה לפני כמה חודשים והוא חושב שזה לא מתאים .
תביא מק"ט ונבדוק אם זה מתאים או לא, אם ויתברר שזה לא מתאים או שהוא דחף לך מחברה לא מוכרת זה כבר יהיה סיפור אחר אבל ככה סתם להשמיץ , חבל@יצחק-רשטונ אני מסכים אם כל מילה
אני רק מתייעץ ללמוד ממי שיש לו ניסיון
למעשה האם אני צריך להשקיע שוב פלאגים? -
@יצחק-רשטונ אני מסכים אם כל מילה
אני רק מתייעץ ללמוד ממי שיש לו ניסיון
למעשה האם אני צריך להשקיע שוב פלאגים? -
@ישראליי למעשה קניתי מאותה חנות פלאגים תואמים לטויוטה פריוס ב75 שח לפלאג
לא היה לו חברת בוש