יש אפשרות למצוא בעל רכב לפי מס' הרכב?
-
@חיים-ברזל כתב ביש אפשרות למצוא בעל רכב לפי מס' הרכב?:
אפשר לנסות לבקשה מהמשטרה ולהתפלל ליפול על שוטר טוב
אסור לשוטר להביא פרטים.
אפילו בתאונה הפרטים היחידים שמותר למסור זה כתובת מגורים.
לכן קשה לי להאמין שסתם שוטר יחליט להסתכן, אא’'כ יש לך קשר אישי עם השוטר@תלת-גוונא כתב ביש אפשרות למצוא בעל רכב לפי מס' הרכב?:
אסור לשוטר להביא פרטים.
לכן קשה לי להאמין שסתם שוטר יחליט להסתכן, אא’'כ יש לך קשר אישי עם השוטראם אתה מסכים מותר לו לתת לצד השני את המספר שלך.
-
@חיים-ברזל כתב ביש אפשרות למצוא בעל רכב לפי מס' הרכב?:
אפשר לנסות לבקשה מהמשטרה ולהתפלל ליפול על שוטר טוב
אסור לשוטר להביא פרטים.
לכן קשה לי להאמין שסתם שוטר יחליט להסתכן, אא’'כ יש לך קשר אישי עם השוטר@תלת-גוונא כתב ביש אפשרות למצוא בעל רכב לפי מס' הרכב?:
אסור לשוטר להביא פרטים.
לכן קשה לי להאמין שסתם שוטר יחליט להסתכן, אא’'כ יש לך קשר אישי עם השוטר@נייטרון-חפשי כתב ביש אפשרות למצוא בעל רכב לפי מס' הרכב?:
אם אתה מסכים מותר לו לתת לצד השני את המספר שלך.
בדיוק. תפקידו רק לפנות את צירי התנועה ולאפשר בין הצדדים החלפת פרטים.
בתאונה קשה זה כבר אחרת, כי יש הליך תעבורתי מול הנהג הפוגע.@המאעסטר כתב ביש אפשרות למצוא בעל רכב לפי מס' הרכב?:
טוב אז למעשה ביררתי וכל התברר הסיפור
חבר שלי חנה בחניה של בניין הגיע בעל החנייה וחסם אותו אותו אברך התקשר למשטרה שיאתרו את בעל הרכב והם אמרו לו שהם יתקשרו בפועל הם לא התקשרו ולאחר 7 דקות המשטרה מתקשרת לשאול אם הסתדרת או לא ואז הוא כמובן אמר שעדיין לא אז היא אמרה שהיא תתקשר ובאמת היא התקשרה אבל אז היא טענה שהוא לא זמין בקיצער אותו אברך הלך לחפש בכל הבניין את בעל הרכב עד שמצאו כך שלמעשה מהמשטרה לא תראה כל תועלתבפועל משטרה כן מחוייבת לטפל בקריאות של חסימת חנייה, ואף לשלוח ניידת למקום.
אם אין מענה - תתקשרו שוב. לא להתבייש, שוטרים מקבלים משכורת על עבודתם. -
אם וזה עדיין רלוונטי, אפשרי להניח פתק עם מספר שלך ובקשה לחלק (ברוב המקרים הם חוזרים) מניסיון של פעמיים וזה עבד לי.
בהצלחה