מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
@שלמה-6 כמובן שהמומלץ ביותר מבחינת איכות זה אחד משלל הבוסטרים של יוטראי אבל המחיר שלהם יקר יותר מאחרים
ולכן במידה ואתה רוצה משהו זול יותר אז זה אחד הבוסטרים השווים ביותר מבחינת תמורה למחיר אבל משום מה הוא לא נשלח כרגע (אצל אף מוכר)
אז ממליץ לך על זה הוא ממש מצויין (בערך אותו מפרט כמו הקודם רק קיבולת קצת יותר נמוכה) בעלות של פחות ממאתיים ש"ח ומשלוח מישראל
להכניס בקופה את הקוד VT3333 ובנוסף גם את הקוד IFPSXBK (כפל קופונים) זה יוצא כ55 דולר -
@שלמה-6 כמובן שהמומלץ ביותר מבחינת איכות זה אחד משלל הבוסטרים של יוטראי אבל המחיר שלהם יקר יותר מאחרים
ולכן במידה ואתה רוצה משהו זול יותר אז זה אחד הבוסטרים השווים ביותר מבחינת תמורה למחיר אבל משום מה הוא לא נשלח כרגע (אצל אף מוכר)
אז ממליץ לך על זה הוא ממש מצויין (בערך אותו מפרט כמו הקודם רק קיבולת קצת יותר נמוכה) בעלות של פחות ממאתיים ש"ח ומשלוח מישראל
להכניס בקופה את הקוד VT3333 ובנוסף גם את הקוד IFPSXBK (כפל קופונים) זה יוצא כ55 דולר -
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
כמובן שהמומלץ ביותר מבחינת איכות זה אחד משלל הבוסטרים של יוטראי
לכן קניתי אותו
במחיר של 74$ שלפי שער החליפין העדכני זה 246 ש’‘ח
ע’‘י שתי קופונים
קודם: DLZ008
ואח’'כ: IFPXHOU
שביחד הורידו 18$
תודה רבה! -
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-תוספות ושיפורים לרכב
-
@רכבניק דגם קצת ישן החיסרון שלו שאין לו משהו שהוא חזק בו הקומפרסור סטנדרטי בוכנה אחת והבוסטר גם סטנדרטי 2000 אמפר וקיבולת די נמוכה של 16,000 מיליאמפר שזה לא הרבה (הפנס שלו נחמד)
הייתי כבר ממליץ על זה עם נתונים דומים אבל עוצמת הנעה של 7000 אמפר ופרוג’קטור מובנה וכן סורק תקלות למחשב הרכב
או זה שגם הוא חדש אבל קצת יותר זול מהקודם עם 5000 אמפר -
@רכבניק דגם קצת ישן החיסרון שלו שאין לו משהו שהוא חזק בו הקומפרסור סטנדרטי בוכנה אחת והבוסטר גם סטנדרטי 2000 אמפר וקיבולת די נמוכה של 16,000 מיליאמפר שזה לא הרבה (הפנס שלו נחמד)
הייתי כבר ממליץ על זה עם נתונים דומים אבל עוצמת הנעה של 7000 אמפר ופרוג’קטור מובנה וכן סורק תקלות למחשב הרכב
הייתי כבר ממליץ על זה עם נתונים דומים
עכשיו עם קופונים זה יוצא 75$
-
כנראה שלחלק מכם זה פשוט אבל לאלה שלא יודעים כשאתם בוחרים את הקופון הוא לפי המחיר המקורי וגם אם אחרי הנחת חנות המחיר הוא 90 דולר אפשר להכניס את הקופון של 99 דולר
JS300015 וזה Aog15 יחד
אני השתמשתי בקופון חנות וקופון IFPAU2MO אבל כמובן זה אותו רעיון
-
הייתי כבר ממליץ על זה עם נתונים דומים
עכשיו עם קופונים זה יוצא 75$
-
עוצמת הנעה של 7000
בSpecifications כתוב:
Peak Current >1200 A