מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
@נהג-אלוף כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
עלה הרבה מעל רף המס ולא דרשו שקל.
ההזמנה הייתה אחרי שהעבירו את ההחלטה?
@קורולה-אברכים
לפני.
אבל כמו שכבר נאמר כאן בעבר זה לא הפריע להם לקחת מס גם על משלוחים שהוזמנו קודם העלאת רף המס.
אז ברוך השם אצלי זה לא קרה. -
קיבלתי את js 10
1המכשיר יחסית קל משקל
2 הוא מציא 15+V זה תקין כי הקודם הוציא 14V אם אני לא טועה -
@לחי אצלי נוסף הקופון של 3$ שאצלך כבר הוא אזל ולכן אני מציע שוב שתבקש מהמוכר קופון רק כדאי להזדרז עם זה כי הסייל הנוכחי מסתיים במוצ"ש (לא כזה נורא תמתין עוד כשבוע וחצי ויהיה סייל נוסף)
ערכתי תיקון קטן בפוסט הקודם לא משהו משמעותי

@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
תמתין עוד כשבוע וחצי ויהיה סייל נוסף
הקשבתי לעצתך

התקציב שלי הוא 300 ש"ח ואני רוצה בוסטר וקומפרסור בשני מכשירים כהמלצתך.
אני אשמח אם תוכל ליעץ לי. (אין לי ענין בטעינה מהירה ובמכשירים עם עוצמות גבוהות).
אני חושב על הבוסטר האחרון שהבאת.
ועל הקומפרסור שהמלצת כאן.
אני אשמח אם יש לך רעיון יותר טוב ובנוסף אני אשמח לקופונים.
תודה. -
תמתין עוד כשבוע וחצי ויהיה סייל נוסף
הקשבתי לעצתך

התקציב שלי הוא 300 ש"ח ואני רוצה בוסטר וקומפרסור בשני מכשירים כהמלצתך.
אני אשמח אם תוכל ליעץ לי. (אין לי ענין בטעינה מהירה ובמכשירים עם עוצמות גבוהות).
אני חושב על הבוסטר האחרון שהבאת.
ועל הקומפרסור שהמלצת כאן.
אני אשמח אם יש לך רעיון יותר טוב ובנוסף אני אשמח לקופונים.
תודה.@לחי עשית בחכמה שהמתנת כי עכשיו המחיר שלו זול יותר (אז זה יצא לך 75$ ועכשו הוא 69$)
כפי שאמרתי נראה לי שהנתונים של היאבר יותר אמינים וגם העובדה של טעינה מהירה היא יתרון אע"פ שאינו משמעותי עבורך אבל עדיין זה יתרון
בכל מצב אני מביא כאן כמה בוסטרים שעכשיו יש עליהם מבצעים והם כולם מצויינים- באזוס - קיבולת 20,000 מיליאמפר ו2000 אמפר זרם הנעה ב65$ עם הקופון ILMAX07 ואח"כ ILCD3
החיסרון שלו שהוא מגיע ללא נרתיק - BUTURE BETA30 - קיבולת 26,000 מיליאמפר ו6000 אמפר זרם הנעה ב69$ עם הקופון DLZ0715 ואח"כ ilcd4
- YABER YA60 - אחד הבוסטרים הטובים ביותר קיבולת 26,000 מיליאמפר ו6000 אמפר זרם הנעה עם טעינה מהירה במיוחד של 65 וואט לעומת 18 בשאר ב78$ עם הקופון SNJFWG8Z8PSM ואח"כ ilcd4
לגבי הקומפרסור הוא בהחלט מצויין יש לי איתו ניסיו של כמה שנים והוא עובד בלי שום בעיה (מנפח צמיג סטנדרטי ריק לגמרי תוך כ5 דקות) ניתן לקנות אותו בקישור הזה ב26$ עם הקופון ILCD1 (או להוסיף מוצר בעוד 2$ ועדיין להשאר על מחיר של 26$ עם הקופון ILCD2)
או במארזים במחיר של 22$ - באזוס - קיבולת 20,000 מיליאמפר ו2000 אמפר זרם הנעה ב65$ עם הקופון ILMAX07 ואח"כ ILCD3
-
@לחי עשית בחכמה שהמתנת כי עכשיו המחיר שלו זול יותר (אז זה יצא לך 75$ ועכשו הוא 69$)
כפי שאמרתי נראה לי שהנתונים של היאבר יותר אמינים וגם העובדה של טעינה מהירה היא יתרון אע"פ שאינו משמעותי עבורך אבל עדיין זה יתרון
בכל מצב אני מביא כאן כמה בוסטרים שעכשיו יש עליהם מבצעים והם כולם מצויינים- באזוס - קיבולת 20,000 מיליאמפר ו2000 אמפר זרם הנעה ב65$ עם הקופון ILMAX07 ואח"כ ILCD3
החיסרון שלו שהוא מגיע ללא נרתיק - BUTURE BETA30 - קיבולת 26,000 מיליאמפר ו6000 אמפר זרם הנעה ב69$ עם הקופון DLZ0715 ואח"כ ilcd4
- YABER YA60 - אחד הבוסטרים הטובים ביותר קיבולת 26,000 מיליאמפר ו6000 אמפר זרם הנעה עם טעינה מהירה במיוחד של 65 וואט לעומת 18 בשאר ב78$ עם הקופון SNJFWG8Z8PSM ואח"כ ilcd4
לגבי הקומפרסור הוא בהחלט מצויין יש לי איתו ניסיו של כמה שנים והוא עובד בלי שום בעיה (מנפח צמיג סטנדרטי ריק לגמרי תוך כ5 דקות) ניתן לקנות אותו בקישור הזה ב26$ עם הקופון ILCD1 (או להוסיף מוצר בעוד 2$ ועדיין להשאר על מחיר של 26$ עם הקופון ILCD2)
או במארזים במחיר של 22$ - באזוס - קיבולת 20,000 מיליאמפר ו2000 אמפר זרם הנעה ב65$ עם הקופון ILMAX07 ואח"כ ILCD3
-
@לחי עשית בחכמה שהמתנת כי עכשיו המחיר שלו זול יותר (אז זה יצא לך 75$ ועכשו הוא 69$)
-
-
@לחי במקום ilcd4 יש את זה ILAFFCD4 או זה AEILCD4
לגבי המתאם זה אכן מתחבר למצבר ומשמש כיציאה למצת לא משהו קבוע רק לזמן השימוש בקומפרסור - יש גם מתאם דומה לבוסטר -
ILAFFCD4 או זה AEILCD4
גם נתפס.
ולגבי המתאם יש משהו שמתחבר מהמצבר לקומפרסור?
@לחי לא מספיק הבנתי אותך - הקומפרסור מגיע עם כבל שמקבל חשמל משקע המצת ברכב כמו שרואים בתמונה כאן

אבל ניתן גם לחבר אותו לשקע מצת אחר והבאתי במדריך 3 אופציות מצטט משם
-
למי שמעדיף שלא לבזבז את הבטריה של הבוסטר שלו יש גם מתאם כזה שמתחבר למצבר ישירות

האופציה האחרונה היא צבתות שמתחברות למצבר ומהם יש יציאה לשקע מצת ולתוכו אתה מכניס את התקע של הקומפרסור