חסימת מולטימדיה ts10s
-
@meir6952 כתב בחסימת מולטימדיה ts10s:
כיביתי את האוטו ובהתחלה הוא פתח את המסך המוזר
מעניין כי ממה שנשמע התקלה היתה עד היום בTS18 ולא היה מסך מוזר אלא מיד מסך שחור, תודה על המידע!
ואולי כדאי שתכתוב את זה במתמחים למען ידעו דורותיכם…@נהוראי אצלי זה תקוע על המארח מתחיל
-
@נהוראי אצלי זה תקוע על המארח מתחיל
-
@פתוח-לשמוע באיזה גרסה? איזה מערכת?
@נהוראי 0.3.7 TS18
-
@נהוראי אני משתמש בts10s התקנתי את 0.3.7 בהתחלה הוא עבד מצויין ואחרי שכיביתי את האוטו הוא הופעל מחדש ופתאום נפתח לי מסך מוזר ואחרי כמה שניות ניהיה כל המסך שחור
כיביתי את האוטו חיכיתי כמה שניות והדלקתי עוד פעם ובהתחלה כשהוא פתח את המסך המוזר החלקתי על המסך ואז הוא עבד מצוין
כולל החסימה שעובדת
אבל בכל פעם שהפעלתי מחדש (ביטלתי את המצב שינה אז כל פעם הוא ממש הפעיל אותו מחדש) זה חזר על עצמו מחקתי והתקנתי עוד פעם זה לא עזר
עכשיו התקנתי את הגירסא 0.3.5 וככל הנראה זה בסדר -
כיביתי את האוטו ובהתחלה הוא פתח את המסך המוזר
מעניין כי ממה שנשמע התקלה היתה עד היום בTS18 ולא היה מסך מוזר אלא מיד מסך שחור, תודה על המידע!
ואולי כדאי שתכתוב את זה במתמחים למען ידעו דורותיכם… -
@Israel-Meir יכול להיות אבל זה קורה לי רק שהאפליקציה של הסינון פועלת
אחרי שאיפסתי את המכשיר זה לא קרה וגם לפני ששמתי את האפליקצייה -
@Israel-Meir מה בסוף איך פתרת את זה
-
עוד שאלה קטנה עשיתי בהגדרות יצרן >ייצוא הגדרות הרחבה ומאז כל פעם שאני מפעיל מחדש את המערכת הוא כותב לי בעוד 5 שניות שדרוג למערכת ואז מפעיל מחדש עוד פעם את המערכת ( וממייבא את הגדרות ) אני לא יודע איך לבטל את זה איפסתי את המערכת לגמרי ועדיין כל פעם הוא מפעיל את זה. מישהו יודע איך לבטל את הגדרה הזאת
תודה רבה -
-
@meir6952 רגע רגע כתבת כאן יותר מידי חידושים “כמסיח לפי תומו”
- יש בעיה גם בגרסה 0.3.7?! באיזה מערכת אתה משתמש?
אתה יכול לתאר מה היה מצב המערכת לאחר הפעלה מסך שחור ומה עוד? (סטטוס בר עובד?)
וכשהוא מופעל מחדש אם בשניות הראשונות אתה לוחץ על המסך הוא עובר הלאה ועובד כרגיל
מה ז"א איך שהמערכת עולה מיד אתה נוגע במסך השחור וזה עובד?
(יכול להיות שבגרסה הנ"ל לוקח לחסימה כמה שניות לעלות? מה הפשט?
@מיישהההההההההההההההההההההה@נהוראי ככל הנראה הייתה בעיה שהוא היה מופעל מחדש ומופיע מסך חדש של נעילת מסך ואם לא נוגעים בו בשניות הראשונות הוא משבית את המערכת עד להפעלה חדשה (אני לא יודע אם זה מהאפליקציה או שזה הגיע בטעות מהגדרות מסוימות ) בכל אופן כרגע עדכנתי בחזרה לגירסא 0.3.7 ובתוך האפליקציה עשיתי ביטול מסך הנעילה וברוך השם הכל עובד מצוין
- יש בעיה גם בגרסה 0.3.7?! באיזה מערכת אתה משתמש?
-
מה בסוף איך פתרת את זה
התקנתי את האפליקציה שהבאתי שם והיא נותנת גישה להגדרות הבטחה וביטלתי את הנעילת מסך, אבל לכאורה מה שביטלת דרך A BLOQ זה גם פתרון מצוין
-
@נהוראי עכשיו גם בגירסא הזאת0.3.5 זה קרה לי . לא יודע מה להגיד למה זה קשור
מה שקרה לך ולעוד הרבה זה מסך נעילה ולא ממש קשור לאיי בלוק רק בעקיפין
תכנס להגדרות של איי בלוק ותבחר שם חסימת מסך הנעילה או משהו כזה וזה אמור לעזור לך (
או שתבטל את זה אם בחרת בזה)