דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. עסקאות רכב
  3. התייעצות - חסרונות שעלו לי בבדיקת רכב

התייעצות - חסרונות שעלו לי בבדיקת רכב

מתוזמן נעוץ נעול הועבר לא נפתר עסקאות רכב
3 פוסטים 2 כותבים 19 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אפרים1
    כתב נערך לאחרונה על ידי אפרים1

בדקתי רכב לקנייה (טויוטה ורסו ידנית עם למעלה מ300 א’ ק"מ) באופן עצמאי, וברצוני להתייעץ לגבי חסרונות שנמצאו:

1. הרכב לא מניע ברגע, צריך להחזיק את המפתח (נניח קצת יותר משניה מלאה) כדי שיתניע. תאריך המצבר הוא 01.2024 אם זה רלוונטי, לא זוכר את שם החברה.
    2. אולי זה קשור, התאריך והשעון בלוח המחוונים לא היה מכוון, ולכאורה סימן שהוא לא עובד. מה זה מעיד?
    3. יעילות בלם היד לנעילת הגלגלים מרגישה חלשה ולא באמת נועלת. (המוכר אומר שהוא ימתח את החוט, זה פתרון?)
    4. המזגן לא הרגיש קר מספיק. (המוכר אומר שהוא יוסיף גז, זה פתרון?). בנוסף בבדיקה מצאתי שאין בכלל פילטר מזגן… כמענה לשאלתי אמר המוכר ש"כנראה זה היה סתום וישן אז הוציאו ולא הספיקו להחזיר, אבל אין מצב שזה ככה הרבה זמן כי אז המדחס היה נהרס", לאחר מכן אמר שהוציאו את זה עכשיו בטיפול שלפני העמדת הרכב למכירה ופשוט לא היה להם חדש להכניס, דעתכם?
    5. תחת רגל ימין של הנהג יש כמין חור בתחתית הרכב (היה מוסתר ע"י השטיח…), לא יודע כמה עמוק זה הולך וממה זה נהיה. האם זה סתם שפשוף של הרגל משימוש של ק"מ כ"כ גבוה? או שזה איזה סוג תאונה שבכלל הגיע מלמטה?
    6. כשאני מכניס לN אם אני לא נזהר מספיק זה בקלות מדיי בורח ל4, הקפיץ שאמור להביא אותו במצב משוחרר לN לא מתפקד. (המוכר אומר שככה זה רכב עם ק"מ גבוה).
    7. הגומיות שנמצאים בתוך בולמי הזעזועים הקדמיים (בתוך הקפיצים), קרועים לגמרי ב2 הצדדים. (המוכר טוען שזה לא חשוב ולא מחליפים את זה, כמו שמאחורה אין בכלל גומיות, ורק אם זה לא עובר טסט הוא יתקן את זה…).
    8. הפלסטיקה מלפנים של הגלגלים הקדמיים, בצד ימין נקרע לגמרי ולא קיים כמעט, בצד שמאל הוא לא מעוגן מספיק ולדעתי מגיע לפעמים לשפשוף עם הגלגל (המוכר טוען שהוא ישים שם 2 ברגים…).
    9. בהפעלת הרכב (במיוחד אם קודם מדליקים על המצבר) נדלקות כל הנורות ונכבות אחרי שניה שתים, לא ראיתי שנדלקת נורה שקשורה לשמן מנוע. האם זה תקין?

אציין שלא היה לי מספיק זמן, וכמעט לא עשיתי איתו ניסיון נסיעה, אז אני לא יודע מה חוויית הנסיעה שלו, ואיך הבולמי זעזועים נניח מגיבים בבמפרים.

ובסוף אם אתם חושבים שהרכב תקין, תמליצו על מחיר מתאים…

ראובן שבתיר תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א אפרים1

בדקתי רכב לקנייה (טויוטה ורסו ידנית עם למעלה מ300 א’ ק"מ) באופן עצמאי, וברצוני להתייעץ לגבי חסרונות שנמצאו:

1. הרכב לא מניע ברגע, צריך להחזיק את המפתח (נניח קצת יותר משניה מלאה) כדי שיתניע. תאריך המצבר הוא 01.2024 אם זה רלוונטי, לא זוכר את שם החברה.
      2. אולי זה קשור, התאריך והשעון בלוח המחוונים לא היה מכוון, ולכאורה סימן שהוא לא עובד. מה זה מעיד?
      3. יעילות בלם היד לנעילת הגלגלים מרגישה חלשה ולא באמת נועלת. (המוכר אומר שהוא ימתח את החוט, זה פתרון?)
      4. המזגן לא הרגיש קר מספיק. (המוכר אומר שהוא יוסיף גז, זה פתרון?). בנוסף בבדיקה מצאתי שאין בכלל פילטר מזגן… כמענה לשאלתי אמר המוכר ש"כנראה זה היה סתום וישן אז הוציאו ולא הספיקו להחזיר, אבל אין מצב שזה ככה הרבה זמן כי אז המדחס היה נהרס", לאחר מכן אמר שהוציאו את זה עכשיו בטיפול שלפני העמדת הרכב למכירה ופשוט לא היה להם חדש להכניס, דעתכם?
      5. תחת רגל ימין של הנהג יש כמין חור בתחתית הרכב (היה מוסתר ע"י השטיח…), לא יודע כמה עמוק זה הולך וממה זה נהיה. האם זה סתם שפשוף של הרגל משימוש של ק"מ כ"כ גבוה? או שזה איזה סוג תאונה שבכלל הגיע מלמטה?
      6. כשאני מכניס לN אם אני לא נזהר מספיק זה בקלות מדיי בורח ל4, הקפיץ שאמור להביא אותו במצב משוחרר לN לא מתפקד. (המוכר אומר שככה זה רכב עם ק"מ גבוה).
      7. הגומיות שנמצאים בתוך בולמי הזעזועים הקדמיים (בתוך הקפיצים), קרועים לגמרי ב2 הצדדים. (המוכר טוען שזה לא חשוב ולא מחליפים את זה, כמו שמאחורה אין בכלל גומיות, ורק אם זה לא עובר טסט הוא יתקן את זה…).
      8. הפלסטיקה מלפנים של הגלגלים הקדמיים, בצד ימין נקרע לגמרי ולא קיים כמעט, בצד שמאל הוא לא מעוגן מספיק ולדעתי מגיע לפעמים לשפשוף עם הגלגל (המוכר טוען שהוא ישים שם 2 ברגים…).
      9. בהפעלת הרכב (במיוחד אם קודם מדליקים על המצבר) נדלקות כל הנורות ונכבות אחרי שניה שתים, לא ראיתי שנדלקת נורה שקשורה לשמן מנוע. האם זה תקין?

אציין שלא היה לי מספיק זמן, וכמעט לא עשיתי איתו ניסיון נסיעה, אז אני לא יודע מה חוויית הנסיעה שלו, ואיך הבולמי זעזועים נניח מגיבים בבמפרים.

ובסוף אם אתם חושבים שהרכב תקין, תמליצו על מחיר מתאים…

ראובן שבתיר מנותק
      ראובן שבתיר מנותק
      ראובן שבתי
      ניהול טכני
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אפרים1 כתב בהתייעצות - חסרונות שעלו לי בבדיקת רכב:

הרכב לא מניע ברגע, צריך להחזיק את המפתח (נניח קצת יותר משניה מלאה) כדי שיתניע. תאריך המצבר הוא 01.2024 אם זה רלוונטי, לא זוכר את שם החברה.

תקין שלוקח קצת זמן מצבר 2024 הוא בחצי הדרך שלו

אולי זה קשור, התאריך והשעון בלוח המחוונים לא היה מכוון, ולכאורה סימן שהוא לא עובד. מה זה מעיד?

מעיד שלא כיוונו את השעון אחרי טיפול שאיפס אותו

המזגן לא הרגיש קר מספיק. (המוכר אומר שהוא יוסיף גז, זה פתרון?). בנוסף בבדיקה מצאתי שאין בכלל פילטר מזגן… כמענה לשאלתי אמר המוכר ש"כנראה זה היה סתום וישן אז הוציאו ולא הספיקו להחזיר, אבל אין מצב שזה ככה הרבה זמן כי אז המדחס היה נהרס", לאחר מכן אמר שהוציאו את זה עכשיו בטיפול שלפני העמדת הרכב למכירה ופשוט לא היה להם חדש להכניס, דעתכם?

זה מאוד מדאיג בדרך כלל להוסיף גז לא מועיל כי כמו שהוא יצא פעם הוא יצא שוב
      זה שאין פילטר זה הזנחה ממש ממש ויכול להעיד על האופי המשתמש

בהפעלת הרכב (במיוחד אם קודם מדליקים על המצבר) נדלקות כל הנורות ונכבות אחרי שניה שתים, לא ראיתי שנדלקת נורה שקשורה לשמן מנוע. האם זה תקין?

תקין לגמרי
      שאר הדברים אין לי ממש מוזג להגיד לך כי צריך לראות ולהבין

ניתן ליצור קשר במייל 👈👈 7548612@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • א מנותק
        א מנותק
        אפרים1
        כתב נערך לאחרונה על ידי אפרים1

הגומיות בבולם כוונתי לגומיה שלבושה על המוט הפנימי שבתוך הקפיץ
        לצערי לא לקחתי מצלמה לבדיקה, אז אין לי תמונה. אבל מצורף תמונה של הרעיון, בתמונה אין גומיה בכלל
        1c88f9df-e290-4bd8-9a3f-5912d0c81120-image.png

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

6

1.8k

משתמשים

6.1k

נושאים

80.1k

פוסטים
        • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה