תיקון ראש מנוע לבד
-
@נייטרון-חפשי כתב בתיקון ראש מנוע לבד:
תחפש דגמים מקבילים עם אותו מנוע
איך אני יודע איזה מנוע יש לו?
ומה הדגמים המקבילים שלו?@moshe-1 כתב בתיקון ראש מנוע לבד:
כמעט כל מי שיש לו אותו נפח מנוע בניסאן יש לו אותו מנוע בודאי באזור השנתונים האלו.
תנסה לראות במשומשת, תכתוב את המספר של הרכב ומיד יעלה לך הפרטים של הרכב, כמ’'כ אתה יכול לבדוק ביד 2, אבל הכי טוב משומשת. -
ומה הדגמים המקבילים שלו?@moshe-1 כתב בתיקון ראש מנוע לבד:
ומה הדגמים המקבילים שלו?ספר הנהג, יש שם את כל המנועים של אותו הדגם.
-
@moshe-1 כתב בתיקון ראש מנוע לבד:
החלפת מנוע
החלפת ראש מנוע
א. אני רואה ברשימה שגיל הביא שיש לך שרשרת תזמון ולא רצועה, וזה עלול להיות הרבה יותר מסובך, אין לי נסיון איך עושים את זה עם שרשרת ואולי כדאי לך לרדת מזה.
ב. אתה לא חייב את אותו דגם מנוע בדיוק, אני מאמין שבלית ברירה גם מנוע מדגם אחר באותו סדרה יהיה טוב.
ג. אני מאמין שכן תוכל למצוא סרטון לדגם הספציפי, אולי תיעזר בAI כדי לחפש (אתה מחפש באנגלית אני מקווה) וברור שעם נטפרי זה הרבה יותר מורכב. -
תגובה: ראש מנוע
אחרי בירור לגבי עלות התיקון הגעתי למסקנה שלא כדאי לי להשקיע את העלות
ומאז אני משתעשע במחשבה לתקן ראש מנוע לבד
(עשיתי כמה טיפולים לרכב לבד כמו החלפת קווילים תיקון נזילות החלפת פלאגים )
אני יודע שלתקן ראש מנוע זה הרבה רמות מעל
לכן אשמח לדעת המומחים פה האם זה אפשרי
תודה רבה -
החלפת מנוע
החלפת ראש מנוע
א. אני רואה ברשימה שגיל הביא שיש לך שרשרת תזמון ולא רצועה, וזה עלול להיות הרבה יותר מסובך, אין לי נסיון איך עושים את זה עם שרשרת ואולי כדאי לך לרדת מזה.
ב. אתה לא חייב את אותו דגם מנוע בדיוק, אני מאמין שבלית ברירה גם מנוע מדגם אחר באותו סדרה יהיה טוב.
ג. אני מאמין שכן תוכל למצוא סרטון לדגם הספציפי, אולי תיעזר בAI כדי לחפש (אתה מחפש באנגלית אני מקווה) וברור שעם נטפרי זה הרבה יותר מורכב.@נייטרון-חפשי כתב בתיקון ראש מנוע לבד:
החלפת ראש מנוע
בעקבות ההדגשה שלך @נייטרון-חפשי אני מתחיל לחשוב אולי אחרי שאני יפתח את המנוע
אני יגלה שצריך לתקן \ להחליף את כל המנוע ואז זה בטח עוד יותר מסובךהשאלה שלי האם יש דרך לדעת לפני הפתיחה איפה הבעיה האם רק בראש או גם בבלוק?
-
החלפת ראש מנוע
בעקבות ההדגשה שלך @נייטרון-חפשי אני מתחיל לחשוב אולי אחרי שאני יפתח את המנוע
אני יגלה שצריך לתקן \ להחליף את כל המנוע ואז זה בטח עוד יותר מסובךהשאלה שלי האם יש דרך לדעת לפני הפתיחה איפה הבעיה האם רק בראש או גם בבלוק?
השאלה שלי האם יש דרך לדעת לפני הפתיחה איפה הבעיה האם רק בראש או גם בבלוק?
לדעת בוודאות אי אפשר, אבל אם זה רק מהתחממות ולא מחוסר שמן זה תלוי בדגמים ובצורה של הרכבת המנוע, מוסכניק מנוסה ידע לומר אם שווה פתיחה. אחרי פתיחה ניתן לבדוק עם פלס ומד עובי.
-
עדכון:
התיאשתי לעשות לבד
סיכמתי עם מוסך ברק ברחוב ברוך הירש שיעשה החלפת מנוע
למנוע מיבוא
שיהא בהצלחה בעז"ה