איפה להתקין מערכת גז?
-
התקנתי אצל j gaz לפני שנה מערכת גפ"מ
והכל עובד לי פיקס.
האם יש עניין ללכת לערן בב"ש בשביל לעשות כיוונים ?
ומה בדיוק היתרון של פעולה כזאת ?@שייקספיר לכאורה יש עניין
כי פעולת המנוע תיהיה יותר טובה וזה ישמור עליה מבלאי למשך הזמןנ.ב. @dudis אני עשיתי בגיי גז ואני לא מרוצה היה לי כמה תקלות מיד אחרי ההתקנה הם אומנם לקחו אחריות אבל עדיף לחסוך את הכאב ראש
בנוסף ההתקנה אצלם לא הכי טובה הם קודחים בסעפת איפה שנוח להם ולא צמוד למזרקי הדלק(הרכב החילופי שהם מביאים עלה לי בו החום אחרי 2 דק’)
-
@dudis עוד 4 חודשים (יותר נכון 3 וקצת) יתחיל מס נסועה על רכבים המונעים בגפ"מ, ע"ס 15 אג’ לק"מ, לא ברור לי עדיין אם זה על רכבים המונעים רק בגפ"מ או גם בגפ"מ, תעשה חשבון אם זה עדיין שווה לך (לדעתי גם השוק שלהם יצנח, החיסכון כבר לא יהיה כזה גדול+בלאי גבוה+היתכנות לכפל מס)
@אושר-מתקרב ע"פ תזכיר החוק אתה צודק אבל בנתיים לא קיבלנו שום הודעה על זה
איך הם יבדקו כמה ק"מ עשיתי בשנה הזאת?
הם לא נערכים לכך -
@אושר-מתקרב ע"פ תזכיר החוק אתה צודק אבל בנתיים לא קיבלנו שום הודעה על זה
איך הם יבדקו כמה ק"מ עשיתי בשנה הזאת?
הם לא נערכים לכך -
@dudis כמו בכל רכב
-
@אושר-מתקרב כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
בטסט, גם ככה בודקים את זה
נכון זה סתם בכל שנה אבל נניח שיש רכב שיש לו טסט באוגוסט מאיפה הם ידעו כמה קילומטר היה בשנת 25 וכמה בשנת 26 שהיא חייבת במס
לזאת היתה כוונתי -
איפה הכי מומלץ להתקין מערכת גז לרכב?
מה הכי זול? ומה הכי מקצועי?
ואם אפשר כמה טיפים מהמאסטרים…@dudis כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
איפה הכי מומלץ להתקין מערכת גז לרכב?
מה הכי זול? ומה הכי מקצועי?
ואם אפשר כמה טיפים מהמאסטרים…אני עשיתי אצל ג’י גז, הרכב היה עובר לבנזין בטורים גבוהים עד שעשיתי כיוונים אצל ערן.
ערן טען לי ששמו לי ‘פיות’ (לא זוכר את השם האמיתי) שמיועדות לרכב 1.6 ולא 2.0 כמו שאני צריך (אאוטלנדר) והוא החליף לי. עלות ההחלפה הייתה 100 ש’‘ח+מע’'מ זאת בנוסף למחיר של הכיוונים.
בזמנו ערן אמר לי שהוא לוקח כ6,300 שח שההפרש כבר לא משמעותי (פרט לזה שאין רכב חלופי).
ברכב שלי אי אפשר באמת לדעת כמה גז נשאר ואני משער ע"פ קילומטרים. ערן טוען שאצלו זה מדוייק יותר, כ’'כ יש לו מנגנון שלא ממלא גז עד הסוף דבר ששומר על המצוף.
למעשה אחרי הסיפורים שהופיעו פה בשרשור אני לא כ’‘כ בטוח שמומלץ לעשות דווקא בג’י גז (לא שזה אסון), ואחרי הכיוונים וכו’ כאמור הפער במחיר הסופי ביניהם מצטמצם, כך שאולי עדיף כבר לעשות אצל ערן או בחולון.
אגב, במקרה שלי שאני גר קרוב לבאר שבע (איפה שערן) אז שילמתי דלק על נסיעה לחיפה שזו גם הוצאה שמשקללת במחיר הסופי.