מסוכנות או ממוכר פרטי?
-
אני רוצה לקנות רכב פעם ראשונה, ומשתגע מכמות הדברים שאתה יכול בגללם פשוט לזרוק כסף לפח, האם עדיף פשוט לקנות רכב מסוכנות רכב? ואילו מאידך גיסא שמה בטוח הם לוקחים לך כסף נוסף מה עדיף?
תחכימו אותי אנשים שמבינים -
אני רוצה לקנות רכב פעם ראשונה, ומשתגע מכמות הדברים שאתה יכול בגללם פשוט לזרוק כסף לפח, האם עדיף פשוט לקנות רכב מסוכנות רכב? ואילו מאידך גיסא שמה בטוח הם לוקחים לך כסף נוסף מה עדיף?
תחכימו אותי אנשים שמבינים@הנוהג-ברוורס אם יש לך כח ויכולת לבדוק ולחפש, אז ממוכר פרטי (יש על זה מדריכים בפורום). ואם לא, אז דרך סוכן אמין. אבל בשופו"א לא מסוכנויות ביד2, אל תפתח את המודעות שלהם אפילו
-
תחכימו אותי אנשים שמבינים@הנוהג-ברוורס ראשית, ברוך הבא לפורום!
לשאלתך,
לקנות רכב מסוכנות רכב זה בדרך כלל לזרוק כסף לפח,
ההיגיון הוא פשוט:
איך ניתן להרוויח כסף ממשהו שהערך שלו הולך ויורד בהתמדה?
תשובה: לקנות “מציאות” מתחת לערך הפוטנציאלי, ולמכור בערך הפוטנציאלי ויותר.
השאלה היא: איך המחיר ירד כ"כ… איזה בעיות ידעה הסוכנות בקנייה, שלא מיידעת במכירה…
זה רק על רגל אחת, בלי לפתוח את הדיון בנושא. -
@הנוהג-ברוורס ראשית, ברוך הבא לפורום!
לשאלתך,
לקנות רכב מסוכנות רכב זה בדרך כלל לזרוק כסף לפח,
ההיגיון הוא פשוט:
איך ניתן להרוויח כסף ממשהו שהערך שלו הולך ויורד בהתמדה?
תשובה: לקנות “מציאות” מתחת לערך הפוטנציאלי, ולמכור בערך הפוטנציאלי ויותר.
השאלה היא: איך המחיר ירד כ"כ… איזה בעיות ידעה הסוכנות בקנייה, שלא מיידעת במכירה…
זה רק על רגל אחת, בלי לפתוח את הדיון בנושא.@גיל כתב במסוכנות או ממוכר פרטי?:
זה רק על רגל אחת, בלי לפתוח את הדיון בנושא.לא תמיד זה ככה כי לפעמים בנ"א בא ועושה טרייד אין והם מורידים לו את המחיר סתם כי אין לו כח לחפש קונה
אבל אה"נ בד"כ זה ככה -
ועל איזה איזה סיגנון רכבים הייתם ממליצים לי, משהו קטן חסכוני ואמין לנסיעות בין ערוניות בעיקר, בסכום של בין 15 ל20
-
ועל איזה איזה סיגנון רכבים הייתם ממליצים לי, משהו קטן חסכוני ואמין לנסיעות בין ערוניות בעיקר, בסכום של בין 15 ל20
@הנוהג-ברוורס כתב במסוכנות או ממוכר פרטי?:
כדאי שתפתח נושא חדש,
ותפרט כמה שיותר-- כמה אתה נוסע בשנה מה התקציב ומה חשוב לך ברכב (אמינות נוחות חיסכון גודל עיצוב…).
וכדי לחסוך טירחה מחברי הפורום היקרים תעבור קודם על השרשורים ב’‘רכבים מומלצים’'. -
י יוני סימן נושא זה כנפתר
-
@גיל כתב במסוכנות או ממוכר פרטי?:
זה רק על רגל אחת, בלי לפתוח את הדיון בנושא.לא תמיד זה ככה כי לפעמים בנ"א בא ועושה טרייד אין והם מורידים לו את המחיר סתם כי אין לו כח לחפש קונה
אבל אה"נ בד"כ זה ככה@יוני כתב במסוכנות או ממוכר פרטי?:
אבל אה"נ בד"כ זה ככהרכב מתוקן ומטופל ימכר בקלות רבה ולא צריך סוחר בשביל זה. ראה את השרשור על סוכנויות שקורים בהן ניסים
-
@יוני כתב במסוכנות או ממוכר פרטי?:
אבל אה"נ בד"כ זה ככהרכב מתוקן ומטופל ימכר בקלות רבה ולא צריך סוחר בשביל זה. ראה את השרשור על סוכנויות שקורים בהן ניסים
-
@מאיר רכבים ישנים מסוכנות גדולה כמו פריסבי או בלו סקאי, שהם מוכרים באלפים בודדים, זה גם בעייה?
@טוסון כתב במסוכנות או ממוכר פרטי?:
@מאיר רכבים ישנים מסוכנות גדולה כמו פריסבי או בלו סקאי, שהם מוכרים באלפים בודדים, זה גם בעייה?
אם אתה בודק את הרכב לעומק אתה יכול הכל…
אדם שיש לו רכב שהכל בו תקין - בד"כ הוא מוכר לבד ולא עושה טרייד אין בהפסד. לסוחרים בד"כ מגיע הזבל.
יש דברים טובים גם שם אבל צריך להזהר ב7 עיניים לפחות…
-
@טוסון כתב במסוכנות או ממוכר פרטי?:
אם אתה בודק את הרכב לעומק אתה יכול הכל…
אדם שיש לו רכב שהכל בו תקין - בד"כ הוא מוכר לבד ולא עושה טרייד אין בהפסד. לסוחרים בד"כ מגיע הזבל.
יש דברים טובים גם שם אבל צריך להזהר ב7 עיניים לפחות…
-
@מאיר לא תמיד ולא בהכרח יש אנשים שפשוט אין להם כח לכאב ראש בשביל עוד עשר אלף והמציאות מוכיחה שיש רכבים טובים מסוכנויות מניסיון רק צריך לבדוק לעומק ולקנות מהסוכנויות הגדולות ולא מסתם מגרשים והעיקר סייעתא דשמיא
@inon כתב במסוכנות או ממוכר פרטי?:
@מאיר לא תמיד ולא בהכרח יש אנשים שפשוט אין להם כח לכאב ראש בשביל עוד עשר אלף והמציאות מוכיחה שיש רכבים טובים מסוכנויות מניסיון רק צריך לבדוק לעומק ולקנות מהסוכנויות הגדולות ולא מסתם מגרשים והעיקר סייעתא דשמיא
אין ספק שאתה צודק אבל מבחינת סבירות יש אצל הסוחרים יותר זבל, בנוסף הסוחרים מומחים מאד למצוא נקודות חולשה אצל הקונה (אחד נמס ממחמאות, השני נכנס לבלקאאוט כשמרימים עליו את הקול וכיו"ב…) לעומת הפרטיים ששם זה פחות מצוי. המציאות הוכיחה.
בנוסף סוחר פחות נלחץ אם יתבעו אותו לביהמ"ש וזה חלק מהתפקיד… לעומת אדם פרטי.
-
לא תמיד ולא בהכרח יש אנשים שפשוט אין להם כח לכאב ראש בשביל עוד עשר אלף והמציאות מוכיחה שיש רכבים טובים מסוכנויות מניסיון רק צריך לבדוק לעומק ולקנות מהסוכנויות הגדולות ולא מסתם מגרשים והעיקר סייעתא דשמיא
תקנה חסה מגידול לא מפוקח. מה הבעיה? יכול להיות שתיפול על עלה בלי תולעת?
והנמשל ברור…
ובדידי הווה עובדא
-
לא תמיד ולא בהכרח יש אנשים שפשוט אין להם כח לכאב ראש בשביל עוד עשר אלף והמציאות מוכיחה שיש רכבים טובים מסוכנויות מניסיון רק צריך לבדוק לעומק ולקנות מהסוכנויות הגדולות ולא מסתם מגרשים והעיקר סייעתא דשמיא
תקנה חסה מגידול לא מפוקח. מה הבעיה? יכול להיות שתיפול על עלה בלי תולעת?
והנמשל ברור…
ובדידי הווה עובדא
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!