בעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.
-
אשמח מאוד לדעת האם לסיכום אתם מרוצים מרחל וליברה או שעדיף להמשיך עם הסוכן ברגיל שהיה לי עד היום
-
אשמח מאוד לדעת האם לסיכום אתם מרוצים מרחל וליברה או שעדיף להמשיך עם הסוכן ברגיל שהיה לי עד היום
@עמשא-בן-יתר כמה ההפרש?
אני מרוצה, אבל בסך הכל ביטחתי אצלה שני רכבים
(עכשיו דווקא ההפרש מגיטי ויס היה 300-400 לשנה)נראה לי שאני לא צריך לפרט מה ביטחתי, אפשר לעלות על זה בקלות, המחיר ל372 יום, זה יותר משנה, היה מעט יותר מ4800, (שנה עבר ביטוחי מההורים)
-
לא ברור לי בכלל כל ההילה סביב ליברה
אני מבוטח שם כבר שנה והעלות היתה 3900 - חובה ו-ג
עכשיו הגיע הזמן לחדש והם רצו ממני לאחר מאבק רציני איתם 4000 וזאת לאחר שהשלמתי עכשיו עבר ביטוחי 3 שנים
אמרתי להם שיש לי סוכן שנותן לי ב3700 ופשוט אמרה לי “אז לך תבטח אצלו”
בפועל הסוכן נותן לי 3900מסקנה- תמיד לעשות השוואות
-
לא ברור לי בכלל כל ההילה סביב ליברה
אני מבוטח שם כבר שנה והעלות היתה 3900 - חובה ו-ג
עכשיו הגיע הזמן לחדש והם רצו ממני לאחר מאבק רציני איתם 4000 וזאת לאחר שהשלמתי עכשיו עבר ביטוחי 3 שנים
אמרתי להם שיש לי סוכן שנותן לי ב3700 ופשוט אמרה לי “אז לך תבטח אצלו”
בפועל הסוכן נותן לי 3900מסקנה- תמיד לעשות השוואות
@נתי-2 כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
מסקנה- תמיד לעשות השוואות
זה ברור וטוב שהדגשת את זה. אני חושב שכל הסיבה שמדגישים פה ליברה. זה בגלל שיש את כל המחשבונים באינטרנט של הצעות ביטוח וכולם לא מביאים שם הצעות מליברה.
(היא סוג של אנדררוג בחברות הביטוח ועושה להם חיים לא קלים.) -
שמעתי לאחרונה מחברים שרצו לחדש שם את הביטוח אחרי שנגמר להם שנה, וקיבלו הצעת מחיר יותר יקרה, וזאת לאחר צבירה של “ליברות” כמו שהם קוראים לזה.
למרות שהם מאד זולים ואני אישית מבוטח שם ב3600 ש"ח בלי עבר ביטוחי (שנתיים רשיון בן 24)
יתכן ששנה ראשונה הם מאד זולים ואז הם בונים ע"ז ששנה הבאה לא תבדוק הצעה אחרת אלא תמשיך איתם בעיניים עצומות. -
שמעתי לאחרונה מחברים שרצו לחדש שם את הביטוח אחרי שנגמר להם שנה, וקיבלו הצעת מחיר יותר יקרה, וזאת לאחר צבירה של “ליברות” כמו שהם קוראים לזה.
למרות שהם מאד זולים ואני אישית מבוטח שם ב3600 ש"ח בלי עבר ביטוחי (שנתיים רשיון בן 24)
יתכן ששנה ראשונה הם מאד זולים ואז הם בונים ע"ז ששנה הבאה לא תבדוק הצעה אחרת אלא תמשיך איתם בעיניים עצומות.@תודה-השם כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
למרות שהם מאד זולים ואני אישית מבוטח שם ב3600 ש"ח בלי עבר ביטוחי
מוזר
ביקשתי ביטוח עבורי
יש לי שנתיים רישיון ושנה וחצי עבר ביטוחי והיא נתנה לי 4700 לחובה+ג
אמרתי שיש לי כבר ביטוח בערך בסכום הזה אז היא אמרה שאשאר שם… -
יתכן ששנה ראשונה הם מאד זולים ואז הם בונים ע"ז ששנה הבאה לא תבדוק הצעה אחרת אלא תמשיך איתם בעיניים עצומות.@תודה-השם כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
יתכן ששנה ראשונה הם מאד זולים ואז הם בונים ע"ז ששנה הבאה לא תבדוק הצעה אחרת אלא תמשיך איתם בעיניים עצומות.מסכים לגמרי התאכזבתי קשות
אבל לא מצאתי יותר זול אז נשארתי -
@תודה-השם כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
יתכן ששנה ראשונה הם מאד זולים ואז הם בונים ע"ז ששנה הבאה לא תבדוק הצעה אחרת אלא תמשיך איתם בעיניים עצומות.מסכים לגמרי התאכזבתי קשות
אבל לא מצאתי יותר זול אז נשארתי@TCRVO
יש לי סיפור מהיום!
דיברתי עם רחלי לגבי הצעה שקיבלתי לרכב מסוים,
כרגע בביטוח ישיר,
שם קיבלתי 3800 לפני מיקוח,
ורחלי הציעה לי 4350,
לא לפני שהתחילה למרוח אותי על זה שלמרות שביקשתי ביטוח לכל נהג מגיל 24 ושנה רשיון,
היא אמרה לי שעדיף לי לעשות מהגיל שלי 27+5 שנים רשיון,
כי כל נהג מגיל 24 יכול לנהוג כי הוא נקרא נהג מזדמן,
כמובן שאלתי אותה אם זה רשום בפוליסה,
ואמרה לי מה אתה לא סומך עלי,
זה רשום במפקח על הביטוח…?.
אמרתי לה מה!!!
והיא אומרת לי כן מה לכולם אני עושה את זה…
ובכל מקרה אם אתה מתעקש זה יצא לך 4350,
אמרתי לה תודה וכל טוב.
לסיכום:
צריך מאוד להיזהר איתה!
מנסה לקמבן בשביל מחיר זול אבל בסוף לא תמיד עומדים מאחורי זה. -
@TCRVO
יש לי סיפור מהיום!
דיברתי עם רחלי לגבי הצעה שקיבלתי לרכב מסוים,
כרגע בביטוח ישיר,
שם קיבלתי 3800 לפני מיקוח,
ורחלי הציעה לי 4350,
לא לפני שהתחילה למרוח אותי על זה שלמרות שביקשתי ביטוח לכל נהג מגיל 24 ושנה רשיון,
כי כל נהג מגיל 24 יכול לנהוג כי הוא נקרא נהג מזדמן,
כמובן שאלתי אותה אם זה רשום בפוליסה,
ואמרה לי מה אתה לא סומך עלי,
זה רשום במפקח על הביטוח…?.
אמרתי לה מה!!!
והיא אומרת לי כן מה לכולם אני עושה את זה…
ובכל מקרה אם אתה מתעקש זה יצא לך 4350,
אמרתי לה תודה וכל טוב.
לסיכום:
צריך מאוד להיזהר איתה!
מנסה לקמבן בשביל מחיר זול אבל בסוף לא תמיד עומדים מאחורי זה. -
@נהג-אלוף כתב בבעניין סוכנות הביטוח ליברה דרך הנציגה 'רחלי'. שרשור.:
כי כל נהג מגיל 24 יכול לנהוג כי הוא נקרא נהג מזדמן,ההגבלה על חובה או צד ג’?
-
@נהג-אלוף יש שתי פוליסות, אחת לחובה, שלפי תנאי הפוליסה של ליברה בכל מקרה מכסה כל נהג שאינו קבוע (אני יודע שיש על זה מחלוקת אחרונים, אבל ככה כתוב בתנאים של ליברה, עכשיו אני בודק שוב)
ואחת לצד ג’ ששם זה לפי מה שכתוב -
@טוסון
אוקי בכל מקרה זה לא מכסה צד ג,
וגם היא לא אמרה שזה כתוב בתנאים של ליברה,
אלא במפקח על חברות הביטוח.
לא מבין מה זה רלוונטי.@נהג-אלוף השאלה שלי מה היא רצתה לעשות לפי הגיל שלך, את הצד ג’ או את החובה
כי לי היא אמרה שלא יהיה הבדל במחיר אם לא נכתוב כל נהג מגיל 24, ולכן ככה כתוב (בצד ג’)
ובחובה לכאורה היא צודקת
מצורפים תנאי הפוליסה
ביטוח-חובה-תנאי-פוליסה-מהדורה-092021.pdf
פוליסה-לביטוח-רכב-פרטי-ומסחרי-עד-35-טון-092024.pdf -
@נהג-אלוף השאלה שלי מה היא רצתה לעשות לפי הגיל שלך, את הצד ג’ או את החובה
כי לי היא אמרה שלא יהיה הבדל במחיר אם לא נכתוב כל נהג מגיל 24, ולכן ככה כתוב (בצד ג’)
ובחובה לכאורה היא צודקת
מצורפים תנאי הפוליסה
ביטוח-חובה-תנאי-פוליסה-מהדורה-092021.pdf
פוליסה-לביטוח-רכב-פרטי-ומסחרי-עד-35-טון-092024.pdf -
@טוסון
לכאורה את שניהם.
וטעמה הוא שכל מה שצריך לכתוב גיל וותק זה רק לנהג עיקרי,
ולא לנהג מזדמן, שיכול לנהוג חופשי בלי להיות כתוב בפוליסה,
וממילא אפשר לכתוב גיל גבוה יותר + וותק גבוה יותר וזה יצא יותר זול. -
ואני אישית מבוטח שם ב3600 ש"ח בלי עבר ביטוחי (שנתיים רשיון בן 24)
זול מאוד
איזה רכב ושנתון?