מצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.
-
אני רוצה להחליף מצלמה, הבעיה שבשביל להשחיל בדלת הבאגז’ אצלי זה סיפור מעייף…
חשבתי לחתוך את החוט של המצלמה החדשה ואת של הישנה ולהחליף, השאלה מה מסתתר בתוך החוט השחור?
אין לי אחת מיותרת בשביל המחקר.
זה אפשרי? או שהחוטים בפנים מסובכים? -
חשבתי לחתוך את החוט של המצלמה החדשה ואת של הישנה ולהחליף, השאלה מה מסתתר בתוך החוט השחור?
זה אפשרי? או שהחוטים בפנים מסובכים?@קורולה-אברכים כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
אני רוצה להחליף מצלמה, הבעיה שבשביל להשחיל בדלת הבאגז’ זה סיפור מעייף…
זה אפשרי? או שהחוטים בפנים מסובכים?יש שיטה פשוטה להשחלה, לוקחים חוט השחלה של חשמל (סטלבנד) עולה משהו כמו 25 ש"ח, או לחילופין אזיקון טיפה עבה אבל לא מדי העיקר שיהיה קשיח מעט, ולחבר אליו עם דבק חשמל את הקצה של הכבל של המצלמה ולהתיז ספרי זז קל זה עף!
-
זה אפשרי? או שהחוטים בפנים מסובכים?@קורולה-אברכים לי נקרע חוט בבגאז’ ופשוט ליפפתי את החוטים מחדש אז כנראה שאין שם איזה דרמה רצינית
גם בהשחלה הרבה מתקינים חותכים את החוט ומחברים מחדש (כך יותר קל להשחיל) -
@קורולה-אברכים כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
אני רוצה להחליף מצלמה, הבעיה שבשביל להשחיל בדלת הבאגז’ זה סיפור מעייף…
זה אפשרי? או שהחוטים בפנים מסובכים?יש שיטה פשוטה להשחלה, לוקחים חוט השחלה של חשמל (סטלבנד) עולה משהו כמו 25 ש"ח, או לחילופין אזיקון טיפה עבה אבל לא מדי העיקר שיהיה קשיח מעט, ולחבר אליו עם דבק חשמל את הקצה של הכבל של המצלמה ולהתיז ספרי זז קל זה עף!
@הכהן אני מדבר על החוט שמחובר למצלמה עצמה, ההוא עם הבננות.
להגיע לחיבורים מסובך מדי, לכן אני רוצה לחתוך בקטע מהבננות למצלמה. -
להגיע לחיבורים מסובך מדי, לכן אני רוצה לחתוך בקטע מהבננות למצלמה.@קורולה-אברכים כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
להגיע לחיבורים מסובך מדי, לכן אני רוצה לחתוך בקטע מהבננות למצלמה.אני גם מדבר על הצמה עם הבננה הצהובה והשחורה.
מהניסיון שלי לא כדאי לחתוך חוטים זה יכול לעשות קפיצות המצלמה, אני לא יודע מאיפה הביאו את זה שיש מתקינים שחותכים כנראה חאפרים. -
כמו שכתבו
אם המצלמה הישנה שלך מיותרת אתה חותך את החוט מהמצלמה מדביק את החוט של המצלמה החדשה לחוט החתוך לוקח מים עם סבון כלים (אפשר גם סבון בלבד ועדיף) מורח על כל החוט של המצלמה החדשה ומושך מקדמת הרכב את החוט של הישנה -
@קורולה-אברכים כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
להגיע לחיבורים מסובך מדי, לכן אני רוצה לחתוך בקטע מהבננות למצלמה.אני גם מדבר על הצמה עם הבננה הצהובה והשחורה.
מהניסיון שלי לא כדאי לחתוך חוטים זה יכול לעשות קפיצות המצלמה, אני לא יודע מאיפה הביאו את זה שיש מתקינים שחותכים כנראה חאפרים.@הכהן כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
אני לא יודע מאיפה הביאו את זה שיש מתקינים שחותכים כנראה חאפרים.
שתעשה התקנה לרכב סטיישן או אפילו פריוס 2008 שאין שם מקום בקושי לחוט בגומיה בוא נראה איך תכניס את הבננה הצהובה בצינורית הזו זה בלתי אפשרי צריך פשוט לחבר טוב את החוטים והכל טוב
-
@הכהן כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
שתעשה התקנה לרכב סטיישן או אפילו פריוס 2008 שאין שם מקום בקושי לחוט בגומיה בוא נראה איך תכניס את הבננה הצהובה בצינורית הזו זה בלתי אפשרי צריך פשוט לחבר טוב את החוטים והכל טוב
@צילפינגים כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
התקנתי בסטיישן עשר פעמים והשחלתי גם מצלמות 360 בגומי של הדלת והמנוע והבאגז’ ואיפה שאתה לא רוצה, זה עף בדרך שכתבתי תנסו!
-
@צילפינגים כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
התקנתי בסטיישן עשר פעמים והשחלתי גם מצלמות 360 בגומי של הדלת והמנוע והבאגז’ ואיפה שאתה לא רוצה, זה עף בדרך שכתבתי תנסו!
-
כמו שכתבו
אם המצלמה הישנה שלך מיותרת אתה חותך את החוט מהמצלמה מדביק את החוט של המצלמה החדשה לחוט החתוך לוקח מים עם סבון כלים (אפשר גם סבון בלבד ועדיף) מורח על כל החוט של המצלמה החדשה ומושך מקדמת הרכב את החוט של הישנה@יעקב-מ.-פינס כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
ומושך מקדמת הרכב את החוט של הישנה
שוב, החיבורים של הבננות נמצאים במקום בעייתי, קשה להגיע אליהם גם מתוך הרכב, אלא אם כן אני מפרק חצי בגאז’, אין לי סבלנות לעשות את זה שוב ולכן אני מחפש קיצורי דרך.
מדובר על מיניוואן. -
@יעקב-מ.-פינס כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
ומושך מקדמת הרכב את החוט של הישנה
שוב, החיבורים של הבננות נמצאים במקום בעייתי, קשה להגיע אליהם גם מתוך הרכב, אלא אם כן אני מפרק חצי בגאז’, אין לי סבלנות לעשות את זה שוב ולכן אני מחפש קיצורי דרך.
מדובר על מיניוואן.@קורולה-אברכים כתב במצלמת רוורס, אין לי כח להשחיל.:
אין לי סבלנות לעשות את זה שוב ולכן אני מחפש קיצורי דרך.
עיין עירובין נג עמוד ב למטה