מחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה
-
לכל חברי הפורום היקרים כל אחד לפי מעלתו וכבודו
אני רוצה להסיר אפליקציות מערכת כמו כרום יוטיוב וכדו’ מהמולטידמיה שלי בלי לבצע רוט, ראיתי במתמחים מדריך כזה לפלאפונים דרך פקודות ADB והצלחתי במכשיר אנדרואיד רגיל אבל במולטימדיה לא הצלחתי לחבר אותה למחשב [הכנתי כבל USB זכר זכר, הפעלתי ניקוי באגים בUSB , שינתי במצב מפתח את הגדרת הUSB להעברת קבצים אבל לא נראה שהמחשב מזהה אותה]
שאלתי ובקשתי , האם יש מדריך מסודר להסרת אפליקציות מערכת ממולטימדיה ?
א. למערכות שאינם תומכות בניפוי באגים אלחוטי [בשבילי כרגע]
ב. למערכות שתומכות כמו TS10S [לדעת בשביל ההמשך]המערכת שיש לי כרגע נקראת T7 אצל מוכר בשם EKIY והיא FYT7862 אנדרואיד 10 וניתן לעדכן אותה מהאתר הזה
תודה רבה מראש…
@מיישה @טכנולוג @מוטי-ברנד @YOLEVI @EBA -
אני רוצה להסיר אפליקציות מערכת כמו כרום יוטיוב וכדו’ מהמולטידמיה שלי בלי לבצע רוט, ראיתי במתמחים מדריך כזה לפלאפונים דרך פקודות ADB והצלחתי במכשיר אנדרואיד רגיל אבל במולטימדיה לא הצלחתי לחבר אותה למחשב [הכנתי כבל USB זכר זכר, הפעלתי ניקוי באגים בUSB , שינתי במצב מפתח את הגדרת הUSB להעברת קבצים אבל לא נראה שהמחשב מזהה אותה]
ב. למערכות שתומכות כמו TS10S [לדעת בשביל ההמשך]המערכת שיש לי כרגע נקראת T7 אצל מוכר בשם EKIY והיא FYT7862 אנדרואיד 10 וניתן לעדכן אותה מהאתר הזה
תודה רבה מראש…
@מיישה @טכנולוג @מוטי-ברנד @YOLEVI @EBA@יצחק-רשטונ זה אותו סיפור של התקנת חסימה
אין אפשרות פשוטה לחבר אותה למחשב
אתה צריך לעשות כמו במדריך של הקיידרואיד
אגב מה שאתה רוצה לעשות לא מוחק את האפלקצייה אלא רק מסתיר
אצלי אפשר להסתיר אפלקציות בהגדרות -
תודה רבה מראש…
@מיישה @טכנולוג @מוטי-ברנד @YOLEVI @EBA@יצחק-רשטונ עניתי לך כאן בעיקרון עשו לזה מדריך מסודר אבל אני לא מצליח למצוא אותו כרגע
אגב זה חברת topway?
@ראובן-שבתי כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
אצלי אפשר להסתיר אפלקציות בהגדרות
כן אבל אפשר גם להחזיר מההגדרות בשנייה, אם אתה מוריד דרך adb אתה יכול להחזיר רק דרך שם מה שמסבך את העניין
-
@יצחק-רשטונ עניתי לך כאן בעיקרון עשו לזה מדריך מסודר אבל אני לא מצליח למצוא אותו כרגע
אגב זה חברת topway?
@ראובן-שבתי כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
אצלי אפשר להסתיר אפלקציות בהגדרות
כן אבל אפשר גם להחזיר מההגדרות בשנייה, אם אתה מוריד דרך adb אתה יכול להחזיר רק דרך שם מה שמסבך את העניין
@YOLEVI כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
עניתי לך במתמחים שכן ואמרתי שאני יביא קישור אבל אני כבר יכתוב כאן, מישהו עשה כאן מדריך על זה, לא מוצא כרגע
הרצת הפקודה באמולטור
setprop service.adb.tcp.port 5555
הרצה פקודה נוספת באמולטור
setprop ctl.restart adbd
ואז אתה מתקין את האפליקציה של הניפוי אלחוטי ומתחבר דרך פורט 5555 ונותן איזה פקודה שאתה רוצה כולל השבתות של יישומים
[העתקתי את מה שכתבת שם לפה] תוכל לפרט יותר באיזה אמולטור ואיזה אפליקציה של ניפוי אלחוטי , ואיך מתחברים דרך הפורט , אני חדש בכל התחום הזה
אגב זה חברת topway?
לא יודע , אבל היא מאד איכותית ואני נהנה ממנה כבר כמה שני טובות, מה שכן המוכר הזה תקוע עם אנדרואיד 10 עדיין
-
עניתי לך במתמחים שכן ואמרתי שאני יביא קישור אבל אני כבר יכתוב כאן, מישהו עשה כאן מדריך על זה, לא מוצא כרגע
הרצת הפקודה באמולטור
setprop service.adb.tcp.port 5555
הרצה פקודה נוספת באמולטור
setprop ctl.restart adbd
ואז אתה מתקין את האפליקציה של הניפוי אלחוטי ומתחבר דרך פורט 5555 ונותן איזה פקודה שאתה רוצה כולל השבתות של יישומים
[העתקתי את מה שכתבת שם לפה] תוכל לפרט יותר באיזה אמולטור ואיזה אפליקציה של ניפוי אלחוטי , ואיך מתחברים דרך הפורט , אני חדש בכל התחום הזה
אגב זה חברת topway?
לא יודע , אבל היא מאד איכותית ואני נהנה ממנה כבר כמה שני טובות, מה שכן המוכר הזה תקוע עם אנדרואיד 10 עדיין
-
@יצחק-רשטונ חיפשתי בשבילך את המדריך ממש מפורט שם ויש לך את הקבצים הנצרכים להורדה רק כמובן שבמקום הפקודה של קיידרואיד צריך לכתוב את הפקודה של ההשבתה
אם עדיין צריך עזרה בשמחה רבה
-
@YOLEVI
המולטימדיה שהוא מדובר עליה היא FYT, שזה עולם מקביל לTOPWAY והמסתעף.
אני בכל אופן עברתי גם את המדריך המצוין שהבאת - ונראה שהוא לא חל על FYT… -
@יצחק-רשטונ חיפשתי בשבילך את המדריך ממש מפורט שם ויש לך את הקבצים הנצרכים להורדה רק כמובן שבמקום הפקודה של קיידרואיד צריך לכתוב את הפקודה של ההשבתה
אם עדיין צריך עזרה בשמחה רבה
רק כמובן שבמקום הפקודה של קיידרואיד צריך לכתוב את הפקודה של ההשבתה
בפקודה של ההשבתה צריך לכתוב קודם ADB SHELL כמו במדריך של ההסרת יישומים או ישר את הפקודה של ההסרה [אני לא מבין בזה כלום, מבחינתי הכל סינית רק עושה כמו תוכי]
-
בפקודה של ההשבתה צריך לכתוב קודם ADB SHELL כמו במדריך של ההסרת יישומים או ישר את הפקודה של ההסרה [אני לא מבין בזה כלום, מבחינתי הכל סינית רק עושה כמו תוכי]
-
@יצחק-רשטונ כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
כמובן שאת הפקודה של ההשבתה לא עושים באמולטור
-
ניסיתם להתחבר לווי פי ולהיכנס עם הip שלו?
האמת שאני ניסיתי גם כמו המדריך של טכנולוג לK706 וגם כמו המדריך של מיישה במתמחים לTS18 [דומה למדריך שקישרת כאן] ולא ממש הצלחתי , אבל אני לא ראיה ברורה כי אני ממש טירון בזה וחופשי עשיתי דברים לא נכון
-
ניסיתם להתחבר לווי פי ולהיכנס עם הip שלו?
האמת שאני ניסיתי גם כמו המדריך של טכנולוג לK706 וגם כמו המדריך של מיישה במתמחים לTS18 [דומה למדריך שקישרת כאן] ולא ממש הצלחתי , אבל אני לא ראיה ברורה כי אני ממש טירון בזה וחופשי עשיתי דברים לא נכון
-
@יצחק-רשטונ אם אתה רוצה אתה יכול להתקשר אלי כשאתה על המולטימדיה ואני ידריך אותך צעד צעד
-
@משהקפלן כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
מה הפקודה למחיקת אפליקציות?
לדוגמא גוגל, כרום?קישור למתחמים טופ מדריך מאד יפה
עבד לי מאד בקלות על הפלאפון , במולטימדיה טרם הצלחתי לקבל גישה
-
@YOLEVI
לדוגמא גוגל, כרום?אם אתה מוחק דרך מחשב הכי נוח זה התוכנה הזאת https://adbappcontrol.com/en/
ואם זה ידני עם אמולטור אז תחפש במתמחים יש שם את רוב הפקודות ואתה צריך לדעת גם את שם הנתיב של האפליקציה -
@YOLEVI
לדוגמא גוגל, כרום?אם אתה מוחק דרך מחשב הכי נוח זה התוכנה הזאת https://adbappcontrol.com/en/
ואם זה ידני עם אמולטור אז תחפש במתמחים יש שם את רוב הפקודות ואתה צריך לדעת גם את שם הנתיב של האפליקציה@דני-מערכות כתב במחיקת אפליקציות מערכת במולטימדיה:
ואתה צריך לדעת גם את שם הנתיב של האפליקציה
??
כוונתך לשם חבילה של האפליקציה?