רישום רכב על אדם ללא רשיון
-
@יעקב-1 כתב ברישום רכב על אדם ללא רשיון:
המליצו לי לרשום את הרכב כשקונים על אשתי/ אדם ללא רשיון
צריך לזכור שאדם שרשמו עליו דוח ואח"כ מוציא רישיון
ועדיין לא התבטלו הנקודות {אני חושב שנתיים זה נמחק אם לא היה עוד עברות} הנקודות נשארות.וכן במאמר המוסגר גבי נסיעה ברכב בלי חגורה זה דוח למי שבלי חגורה
4 נקודות ומ 250 שקל גם פחות מגיל 18 ואם זה לא התבטל הנקודות זה נשאר עליו גם אחרי הוצאת רישיון@יחצ-המקצוען כתב ברישום רכב על אדם ללא רשיון:
ועדיין לא התבטלו הנקודות {אני חושב שנתיים זה נמחק אם לא היה עוד עברות} הנקודות נשארות.זה מעניין כי חבר סיפר לי שהרכב ע"ש אשתו והגיע דו"ח מהירות והיה כתוב סך הנקודות 0 דהיינו שזה לא נצבר
@גיל מה ידוע לך בעניין? -
ועדיין לא התבטלו הנקודות {אני חושב שנתיים זה נמחק אם לא היה עוד עברות} הנקודות נשארות.וכן במאמר המוסגר גבי נסיעה ברכב בלי חגורה זה דוח למי שבלי חגורה
4 נקודות ומ 250 שקל גם פחות מגיל 18 ואם זה לא התבטל הנקודות זה נשאר עליו גם אחרי הוצאת רישיון@יחצ-המקצוען כתב ברישום רכב על אדם ללא רשיון:
4 נקודות ומ 250 שקל גם פחות מגיל 18 ואם זה לא התבטל הנקודות זה נשאר עליו גם אחרי הוצאת רישיוןעד כמה שידוע לי, (@יוני לשאלתך) הדברים אינם מדוייקים.
אין דבר כזה נקודות חובה לחובתו של מי שאין בידו רישיון נהיגה.